Zaten ellerinde ciddiye alınacak başka bir şeyleri de yok. Türkiye'yi küçümsemeyin. Cirit vs. Tipi füzelere sahip olmak için iran takla atar. Bizi... Mesaja git »
Çirkin kral nerede? A-10 thuderbolt''un üzerine uçak tanımam... Mesaja git »
Herkesin yaptığı o değil mi? Parçaları dışarda yaptırıp burada montajlarlar belki. Ama Çin'den markayı vurdurup getirtmek daha ucuza gelir. Hem vergid... Mesaja git »
Bu arada fiyatı KDV dahil 999 lira olacakmış. O fiyata S3 bulmak mümkünken işleri zor. Yerlilik ayağına iyi bir reklam kampanyası yaparlarsa belki am... Mesaja git »
RAM 1 GB olacakmış ama batarya hakkında kesin bilgi yok. Benim kafama işlemci konusu takıldı. Direkt Snapdragon ya da tegra koymak varken ne diye emül... Mesaja git »
Bence de biraz bekleyin. Haswell serisi çıktıktan sonra tekrar bir değerlendirme yaparsınız sonra da bütçenize göre en iyi kasayı toplarız el birliği ... Mesaja git »
http://www.donanimcibaba.com/2013/05/ilk-yerli-android-telefon-geliyor.html Casper VIA markası altında yerli Android cep telefonu üretecekmiş. In... Mesaja git »
FX'lerin tek izlek performansı Intel'den düşüktür. 2 çekirdekten fazlasını kullanmayan oyunlarda 6100'ün 6 izleğinin işe yaramaması kaçınılmaz. Öte ya... Mesaja git »
X47-B'nin Predator vs. gibi İHA'larla uzaktan yakından ilgisi yok. Hani şu Stealth diye bir film vardı ya işte aynı oradaki uçak gibi sadece biraz dah... Mesaja git »
Olaya şu açıdan bakalım GTX670 HD6970'ten daha hızlıydı. GTX570 te HD5870'den iyiydi. Kısaca Nvidia'nın yeni nesil x70'leri genelde AMD'nin önceki ser... Mesaja git »
Bana bu durum Nvidia'nın dışında gelişmiş gibi geliyor. İşin firmaya ne avantajı olabilir ki? "nvidia eski kartlarının ismini değiştirip yeni diye piy... Mesaja git »
Arkadaşlar mobil de olduğum için link atamıyorum ama semiaccurate.com'un iddiasına göre gtx 680 bios modlama ile gtx770'e dönüşebiliyormuş. Eğer iddia... Mesaja git »
Elektronik stabilizasyon var tankta merak etmeyin. Arazide tam hızda giderken nokta atışı yapabiliyor Altay. Zaten bu güncel tüm tanklarda standart ... Mesaja git »
Yiz mermi hızını arttırır ama namlu sürtünme direncini de arttırır. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi yivsiz namlunun mühimmat çeşitliliği daha fazla ol... Mesaja git »
İlk yerli keskin nişancı tüfeğimiz kalekalıp'ın Avunya'sıdır. Accuracy mühendislerinin katkısıyla geliştirilmişti ama serin üretime geçemedi. Nedenini... Mesaja git »
Autoloader kavgasını yıllardır endüstri bitiremedi bence hiç burada başlamayın:)... Mesaja git »
Multicharge türbin motor:) Değişik yakıtları kullanabilen beniznli motor var Abrams'ta. Küçük ve sessizdir ama çok ısınır ve arıza çıktığında t... Mesaja git »
Altay uzuuuuuunn ve maceralarla dolu bir hikayedir. Otokar'ın hevesle ihalesini kaptığı daha sonra Kore'li dostlarımızın da katkısıyla kabusa dönüş... Mesaja git »
Kaç seferdir gidemiyorum IDEF'e. Beni çok özlemiştir TAI standındakiler... Mesaja git »
ANKA'nın yapılmasına vesile olan ABD ve İsrail'e büyük bir alkış alalım ABD Predator konusunda nazlanmasaydı ve de İsrail bize Heron kazığını atm... Mesaja git »
Orjinal AK-47 gibisi var mı? Bizim kışlada 72 model orjinal Alman G-3A1 vardı ve taş gibiydi. G-3 aslında çok kaliteli bir tüfektir. Hatta NAT... Mesaja git »
Her zamankinin tersine bu helo cidden yerli. Kağıt üzerinde devşirme evet ama fiilen İtalyan A-129 ile aralarında silüet dışında hiçbir ortak nokta yo... Mesaja git »
Agusta Westland A-129'un üreticisi ama T-129'un tüm hakları Tusaş'a ait yani yerli. A&G sadece tasarımı sattı aslında daha çok know how'larını satt... Mesaja git »
Zaten aracın hedef portföyünde 100m-2000m arası mühimmatlar var. Adam bir AA değil daha çok Afganistan gibi kaya ardından çıkıp RPG sallayan ya da u... Mesaja git »
"ATAK İtalyan A-129 Mangusta'dan devşirildi" demişsiniz ama esasta aralarında görüntü dışında en ufak bir benzerlik yok:) Biz helikopteri burundaki to... Mesaja git »
Amd'nin 2014'te 20nm'ye geçeceği dedikoduları iyice arttı. Steamroller FX için de aynı laflar dolaşıyor. Haberde bahsedilen hd9000 serisi olmalı yoksa... Mesaja git »
Yine yerli mi değil mi kavgası başlamış:) askeri endüstride önemli olan yazılım ve entegrasyondur. Varsın motor ingilizin, aviyonik fransızın, hidroli... Mesaja git »
Vestel bu işlere biraz geç girdi ama görünen o ki iyi çalışmışlar derslerine. Başta pek şans tanınmıyordu firmaya ama şimdilik işler yolunda görünüyor... Mesaja git »
GTX590'dan sonra GTX690 ya da HD7990 almak daha mantıklı olur. Yanlız o kartla o işlemci default kullanılmaz. H100 ile iyi bir OC şart.... Mesaja git »
Titan'ın 256bit versiyonu da aslında mantıksız değil. Bellek yolunu biraz daraltmışlar o kadar. Ama Nvidia kartlar konusunda spekülasyonun ardı arkası... Mesaja git »
5800k "kendi segmentinde "çok iyi bir işlemcidir ama siz neyi merak ediyorsunuz? Forumda 5800k ve diğer APU'larla ilgili bir sürü konu var zaten.... Mesaja git »
Hava soluyan motor teknolojisi üzerinde yıllardır çalışıyor ABD ve ciddi ilerleme kaydettiler. Yakın gelecekte ( 50 sene sonra:)taşımacılıkta kullanıl... Mesaja git »
Konsollardan AMD başta yıllık 3-400 milyon dolar bekliyordu ama Sony'nin yaptırdığı son raporlara göre AMD de onsol gelirlerini 1 milyara çıkardı diye... Mesaja git »
Sizin işlemcinin sınırı o demek ki. Diğer sorunlar başka bir yere götürüyor. İşlemviden kaynaklı değil de yazılmsal belki. Ya da Driver da sorun var. ... Mesaja git »
Başlangıç için AMD Overdrive programını indirin. Kurulumdan sonra programı açın. Sol menüde "Atuoclock" seçeneği var ona tıklayın. Program voltaj verm... Mesaja git »
Asıl AMD dedikodulardaki gibi yeni nesil APU'larına entegre GDDR5 ile gelirse dediğiniz devrim olur. Intel H5200 GPU'larına 128 MB L4 bellek koydu. Ay... Mesaja git »
Fudzilla'dan Fuad abimiz ısrarlı bu konuda . İlla ki satılacak diyor ama saçma bence. Bir kere AMD ARM ile ortaklık kuruyor, ARM Opteron üretiminin ar... Mesaja git »
İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız çok gereksiz olur diyeceğim ama sorun yaşıyorsanız o başka. Ama 2600k için 4.8'in üzerinin sorun çıkarması doğal. ... Mesaja git »
Yani GPCPU yolunda sağlam bir adım atılıyor o zaman. Çok sağolun üstadım. Teknik bilgi konusunda sizden çok fazla kopya çekiyorum. İyi ki forumd... Mesaja git »
Ben "Millet yeni seriye yumulunca ucuzundan ikinci el temiz GTX670 ya da HD7950 araklayacaklar" klübünü aramıştım buraya gönderdiler... Mesaja git »