Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
max_style
Gerçek Admurat topcu
Doğum Tarihi30 Eylül 1988
Konumİstanbul, Bakırköy
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 9 Şubat 2011
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 7 gün önce, 22:26
Son giriş tarihi: 6 sa. önce, 21:17
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
BATTLEFIELD 4™ (2013) - ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (7 gün önce, 22:26)
dostum adam akıllı masaüstü pc tomla uğraşma laptopla falan biraz daha fazla paran gider ama bf yi güzel şekilde oynarsın... Mesaja git »
BATTLEFIELD 4™ (2013) - ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (7 gün önce, 21:40)
yahu support da c4 dü almışlar iyice üvey evlat oldu yahu bu class da ki adam ne yapıcak anca mermi kutusu mu atmaya yarıcak :(... Mesaja git »
en çokda türkiyeyi merak ediyorum istanbulu şu 20 senede istanbudaki yesiş alanlar 50 azalmıştır kesin... Mesaja git »
43 Metre uzunluk, 6 Metre genişlikle yılan bulundu..! SS'li başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 21:12)
iyiydi bu dostum... Mesaja git »
Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kim Buldu? başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 11:51)
aslında cahillikten kasıt iki tarafta haklı bilim dünyanın yukarlak olduğunu kanıtlamıştır ama dinde kuranda öyle değildir kuranda dünya bi tepsi gi... Mesaja git »
Iron Man 3 (2013) başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 21:50)
çıksın artık arkadaş şu film çıldırıcam yeni sayfa açtığımda direk elim mamundaya gidiyo indirmek için... Mesaja git »
Uydunet ile ilgili herşey... başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 21:44)
1- 3 mbps kullanıyorum zorrentte sıkıntı yok köklüyo 2- sık sık değil ama arada sapıttığı oluyor bende modeme res atıp ağ bağlantılarından dev... Mesaja git »
taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 16:32)
hemen hemen aynı olay benimde başıma geldi köyde televizyon seyretmek için kumandayı arıyordum ablamdaymış ablamda vermeyince koşuşturmacalar başla... Mesaja git »
BATTLEFIELD 4™ (2014) - ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 18:10)
patlamadan kasıt alevlermi hocam bence gayet hoş duruyo ama parça efektleri dersen onda hemfikiriz... Mesaja git »
BATTLEFIELD 4™ (2014) - ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 17:18)
multide gelişme olucaktırda single için pek ümitli değilim daha da iyi grafikler olmaz gibi... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Turkcell
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.141