yok dostum bende aynı fikirdeyim grafiklerde gelişme pek yok mavi filtre zımbırtısı kalkmış gibi gözüküyo ortalık daha net gözüküyor bide patlamalar... Mesaja git »
adamsın arkadaşlarıma anlatmaya çalıştığım bi çok şeyi toparlayıp yazmışsın insanlara anlatamıyodum yazını kopyalıcagım artık daha net anlatmak için... Mesaja git »
Alıntı +
dostum arkadaş reklamda duyduğu sözü yazmış kafam karışmasın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ZgodaN Bu sözde bilim adamları Allah'ın varlığının olmadıgını kanıtlamaya çalışıyorlar! Güya herkes ateist olacak Ama bilm... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal Orijinalden alıntı: Cole Phelps Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal Alın size saç 2 yıl ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Stationary Traveller Çevremde hiç berbere gitmeyip saldım çayıra mevlam kayıra uzatanlar var ve saçlarında hiçbir şey yok. B... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: oknglr Orijinalden alıntı: Halfmoon37 Orijinalden alıntı: oknglr 9-10 senedir saçlarım uzun. İstediğini sorabili... Mesaja git »
ne conquest i ne capture the flag hiç güzel değil bomboş oyun herkes ayrı telden çalıyor aksiyon yok yok oğllu yok bomboş haritalar motor getirdiler d... Mesaja git »
çay değil ama çerezimi ıvırımı zıvırımı alıp kahve içmek daha iyi oluyor yanınada sigara oh mis... Mesaja git »
nedense z den daha şık buluyorum bu cihazı alt ve üt çerçeve baya ince tutulmuş tam istediğim gibi ... Mesaja git »
ismini ilk sıralarda duyurması için bence ilk önce akılda kalıcı ve basit bir isim olması lazım huawei ismi karışık bir isim akılda kalıcı değil söyle... Mesaja git »
lütfen yardım edin acayip kararsız kaldım hangi kartın sesi daha az ve o.c potansiyeli daha iyi http://www.sanalmarketim.com/urun/2d88197998491b... Mesaja git »
ping sorunu devam ediyomu gördüğüm oynadığım kadarıyla dün yine iyiydi ama dalgalanma mevcut 50 den bi anda 90 çıkıyo tek bende mı oluyo acab bu durum... Mesaja git »
ilk 3 oyununu h remake hd grafik veya adı artık neyse yapıcaklarsa koşa koşa gider alırım ama oyunu sil baştan yaparlarsa yine bi cacık olucağını hiç ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Lawagolem allah aşkına, sanki almeida kazmanın tekiymiş gibi "almeida'dan daha katkılı olucağı kesin, en azından almeida'dan... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso M249 http://battlelog-cdn.battlefield.com/cdnprefix/98ed2fe-3/public/profile/bf3/stats/items_512x308/m249... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: NuTeRX Orijinalden alıntı: Dr. Thrax Komedi niyetine izledim. Acınacak haldeyiz. Bu ülkenin, aydın diye geçinen ... Mesaja git »
herşekilde akraba yabancı gözetmeksizin "he söyle" diyerek açarım :D... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Squadd Orijinalden alıntı: fbsrkc06 günaydın dostlar arkadaşın origin hesabı hacklenmiş hemen mail adresi ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: teyzen nevfik o kız dünyanın en tipsiz kızı bile olsa şu anda yaptığın hatalarla kızın egosunu öyle bir yükselttin ki o kızd... Mesaja git »
mesajım bulunsun acayip ilgimi çekti hayale daldım ben olsam ne yapardım diye... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: can kırıkları. Orijinalden alıntı: max_style Orijinalden alıntı: can kırıkları. Orijinalden alıntı: max_style ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: can kırıkları. Orijinalden alıntı: max_style ara makası atmayın bonus gibi dolaşırsınız ortalıkta ayrıca fazlada saçl... Mesaja git »
beyler 400 madde. şaka şaka:D tip yerinde sivilceler var ilk foto galiba onlar olmasa fena değil de giyimin pek olmamış gibi üst tamamda pantolon git... Mesaja git »
ara makası atmayın bonus gibi dolaşırsınız ortalıkta ayrıca fazlada saçlarınızla oynamayın (kürmüş bakımmış) 4,5 ayda bir kırıklarını aldırın benim ... Mesaja git »
ah bırakabilsem de bırakamıyorum çok denedim bıraktıgımız akşamına tekrar alıyorum... Mesaja git »
bakırköyde tütün ve malzemeleri satan yer varmı acaba internetten tobacco shoplar var ama onlarda tütün yokmuş internetten okudugum kadarıyla bi yardı... Mesaja git »
bence oyunun en can sıkıcı tarafı siper arkasındaki düşmanın sadece kafasının gözükmesi silahının gözükmemesi haliyle vuramıyosun adamı sinir bozucu o... Mesaja git »
yukarıda arkadaş dogru demiş mahalle berberine kesitme ucndan dersin amerikan traşı olarak çıkarsın kuaföre git hatta bayan kuaförüne ciddiyim onlar ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sucukcu- aramakas yaptırcan uzun saçlı olarak tavsiye kesinlikle aramakası attırma şuanlık sadece kırıklarını ve favor... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: beyaz mı gazoz En güzeli http://www.dunyabademcilik.com/images/products/b/badem_05.jpg agaya saygı sonsuz :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: HypeRockTiF Bende şunları çok seviyorum; http://www.turankuruyemis.com/images/urunler/soslufistik.jpg http://www.koseogl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: astralll Şu ajan kılıklı herifle uçak seyahatinden sonra oyun cidden zorlaşıyor. Çapulcu peşmergelerin yerini özel askerler ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sniper23 Orijinalden alıntı: Weightless 1. prison break'daki ajan 2- unknown 3- xena - lucretia (spartacus) ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: talerk
[quote]Orijinalden alıntı: itachi237samsung s2yi tekrar yarattı resmen helal olsun.[/quote] yarattı[:][/quote]
Bi ... Mesaja git »
şuursuzun biri eksileri basmıs gitmiş ne insanlar var ya ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Lee-on! Hocam karışmayayayım diyorum yaşını başını almış insanlarsınız diyorum ama kendimi tutamıyorum. Altınları eşinden ha... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa Orijinalden alıntı: pookie Ara makas sakın attırma, saçların peruk takmışsın gibi olur, sadece 2-3 ayda ... Mesaja git »