Merhabalar herkese, 20(j10) / (20+j10) nun değeri nasıl 4 +j8 çıkıyor ?... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: esmer23s
Iphone 5S için tedarik zinciri firmalara verilen siparişler o kadar dandirik ki,firma sahipleri ucuz ıphone için ... Mesaja git »
Biraz bilgi verirseniz daha mantıklı olacak , hangi özellikler kullanılacak ? Gps mi, harita mı, ivme ölçer mi , sadece matematiksel işlemler ... Mesaja git »
Merhabalar herkese şu kitabın 2.baskısının pdf i olan veya birinci baskının çözümlerine sahip olan paylaşabilir mi? Fundementals of engineering... Mesaja git »
Senin yoluna pek bakası gelmiyor insanın, biraz düzenli yazarsan daha rahat okuruz. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() ... Mesaja git »
Samsung'un Türkiye avukatı sayın engurlu 'nun açıklamasını dinliyoruz, buyrun ;... Mesaja git »
Merhabalar herkese , assembly de büyük sayılarla bölme işlemi nasıl yapılıyor? Yani 1000 i mesela 300 milyona nasıl böldürüp sonucu bulabiliriz ?... Mesaja git »
Donanıma azıcık abansalar s4 le kıyas yapılmayacak hale gelecek, s4 güzel telefon ama androidin ios karşısında sarj dır hızdır , rekabet edebilecek bi... Mesaja git »
Merhabalar herkese , şu paypal olayını biri bana anlatabilir mi ? Anladığım kadarıyla kredi kartına sahip olmak gerekiyor, bankadan bankaya fark ediyo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Chosen1King aynen öyle . lar yol # duvar şu an 2 for döngüsü içinde random ile sayı atadım onları # ve nokta yaptım ancak de... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Chosen1King yardımcı olabilecek kimse yok mu ? Labirenti oluşturduktan sonra açıklığı bırakamaman garip olmuş . Duvarla... Mesaja git »
Hangi pic de yazılacak, keypad mi kllanılacak lcd mi kullanılcak bunlar bilinmeden neye göre kodlar yazılacak. Bir tek kodları istemişsinde başka ne k... Mesaja git »
%5 lik bölümünü belki youtube da bulabilirsiniz evet .... Mesaja git »
Merhabalar herkese, double result=[ performOperation:operation]; Bu satırda brain i niye kendimize döndürüyoruz, direk olarak yazarsak ar... Mesaja git »
Şu habere "detaylanıyor" başlığı nasıl konuluyor ? Şu şu şu bilinmiyor ama ekran detaylanıyor, hiç bir bilgi basına sızmadı ama önemli idaalar var.
... Mesaja git »
İşlemciden işlemciye gayet farklar büyük olur, ne yapacağınız önemli video,çizim vs uğraşmayacaksanız i5 alın yeter.... Mesaja git »
Merhabalar herkese bir çok kişi yeni çıkan maclere sahipler ama neler yapabileceklerini daha görmedikleri kanısındayım , burada elinizde olan yüksek ç... Mesaja git »
Mac Pro olacak heralde ? Macbook pro ya sığmayacağı gibi crossfire da fantezi gözüküyor :D . ... Mesaja git »
Her şeye patent veren patent kurumunun da suçu olmak üzere samsung un çaldığı demek istemiyorum , esinlendiği şeyler var . Samsung bile bu olaydan so... Mesaja git »
Oncelikle konunun kapanmamasi icin em***tor gibi kelimeleri kullanmayin WinAt9 uygulamasini kullanabilmeniz icin Android veya IOS cihazinizin o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ebubekir.s dediğini yaptım i<N şeklinde yaptım ama yine hata verdi. ben resim yükledim belki resimden daha iyi görünebilir h... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ebubekir.s for(i=1; i<=N; i++) , dizinin not diye bir adresi yok en son not var . Bunu bir düzelt tekrar bakalım.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay C de yazılmayacak hale gelinceye kadar C de devam edicem . #include <stdio.h> #include <stdlib.h> ... Mesaja git »
MIT bütün derslerini koyuyor ,bizim üniversiteler de çok süperlermiş gibi sadece öğrencilerine veriyorlar. ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Felsefi1 yani off topic olunca soktuğun lafa öyle mel mel bakayım diyosun ne güzelmiş Allah askina yuru git off topic d... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Felsefi1 yani off topic olunca soktuğun lafa öyle mel mel bakayım diyosun ne güzelmiş Allah askina yuru git off topic d... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: FutureEngineer #include <conio.h> #include <string.h> #include <stdio.h> main() {char cumle; int b=0,i; print... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: melisozyurt C++ da yazmam lazım yardımcı olabilecek var mı Bir şeyler yazsaydınız yardımcı olabilirdik, hazır ödev tesl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay Atama yaparken önceden atama yapılıp yapılmadığını test etmek için başta tek boyutlu bir dizi de sayıları bu... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄ C++ da ilginç bir hata #include <iostream> using namespace std; int main() { char a; ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bersis576 Böyle bir şey istiyorsun zannedersem : #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> ... Mesaja git »
Yapıp susturmak istiyorsun ama araştırma sıfır... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Lesitin Neden gidiyorsun ki? +1... Mesaja git »
Gerçi bu küçükte , biraz büyükleri aynı şekilde her tarafı siyah olan geleneksel yöntemlerle çok zor geçiyo karta... Mesaja git »
Unity 3d
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce, 19:09)
Orijinalden alıntı: Moribito Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich Merhabalar herkese , unity 3D yi yeni indirdim öğrenmeye başlayacağım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: IntelliSense Bu algoritmanın çalınacağını sanmıyorum , alınırsada alınsın ne olacak , hala yapamadıysan koy... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: dtnks Bence c ile başla hadi c++ diyelim veya ,sonra c# , java bu ikisi çok benziyor zaten en son da anroid. Direk java vey... Mesaja git »