Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
strahd_von_zarovich
Gerçek Adcanberk ünal
KonumAnkara,Çankaya
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 27 Ocak 2011
2. el mesaj sayısı: 46
Son mesaj tarihi: 18 gün önce, 21:13
Son giriş tarihi: 8 sa. önce, 21:22
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları3
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! başlıklı konuya yorum yazdı (18 gün önce, 21:13)
Fiyat bilmeden neye göre öneri isteyebilirim ? Parfüm önerisi için ayrı başlık açıp orada parfümü seçip , fiyatını gelip bir de burada mı araştıraca... Mesaja git »
Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! başlıklı konuya yorum yazdı (18 gün önce, 19:42)
Merhabalar , fresh güzel kokan 120-150tl civarı bir parfüm önerebilir misiniz ? Daha önce ck in2u ve davidoff cool water kullanıyordum ama biraz sıkı... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) başlıklı konuya yorum yazdı (22 gün önce, 00:34)
Sıcaklık konusunda gayet memnunum güzel bir soğutması var , arkasında rahatsız edecek bir sıcaklık oluşmuyor. ssd ye ihtiyaç duyacak bir program kul... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 23:21)
BF3 , Skyrim , Metro 2033 testleri , bilgisayar sıcaklıkları ve bilgisayarın resimleri eklendi.... Mesaja git »
Analiz : Apple PC pazarında karın yüzde 45'ine hakim başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 14:41)
%50 si zaten iş için kullanıyordur , %35 inden daha fazlasıda devlet kurumlarında işletim sisteminin güvenli olmasından dolayı kullanılıyordur , yani ... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 19:10)
Crysis de az bir farkın olmasının nedeni büyük bir ihtimalle , oyunun beta multiplayer sürümünde grafiklerin kırpılmış olmasıdır. Benim koyduğum resim... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 23:53)
Nasıl bir mimarisi olduğunu bilmiyorsunuz , bilgisayarın raminden kullanan ekran kartlarınada rastlayabiliyoruz Apple ın bilgisayarlarında ayrıca. R... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 18:40)
1920*1080 çözünürlükte zaten 30fps yukarısını görüyor anlamadım ne dediğinizi .... Mesaja git »
İMAC Oyun ve Performans Testleri (MD095) konusunu başlattı (bir ay önce, 04:05)
Merhabalar herkese ,sahibi olduğum İmac md095 in ayrıntılı bir incelemesini yapmak istedim öncelikle bilgisayarımızı tanıyalım : http://img607.... Mesaja git »
Bellek sorusu konusunu başlattı (2 ay önce, 23:00)
12 bitlik bir adres yolu (address bus) olan bir mikroişlemci sisteminde 2 adet 1K Byte’lık ve 1 adet 256 Byte’lık bellek yongaları (chip) kullanmak is... Mesaja git »
Arkadaşları

sarppy

enginsahin1979

hellzone22
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.047