Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
galaksi546
Gerçek Adahmet taş
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 5 Kasım 2010
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 3 ay önce, 23:27
Son giriş tarihi: 3 ay önce, 02:07
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
"Crysis 3 Yeni Nesil Oyunlar Kadar İyi Görünüyor" başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 23:27)
crysis 3 ün multiplayer betasını oynadınızmı bilmiyorum ama oyun bukadarmı optimizasyon özürlü olur. inşallah düzeltirler ama pek sanmıyorum oyunun çı... Mesaja git »
90'lı Yıllarda Çocuk Olmak (Türkçe Dublajlı Video) başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 14:20)
internet explorer o kadar yavaş ki hala 90 larda kalmış... Mesaja git »
C.Yerli: "Crysis 3'le Boy Ölçüşebilecek Oyun Yok" başlıklı konuya yorum yazdı (5 ay önce, 20:13)
tribüne oynamayın... Mesaja git »
FIFA 13'ten Yılbaşına Özel TV Reklamı başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 19:37)
bizdeki reklamlar : ohaa ağaoğlu milli takım teknik direktörü olmuş.... Mesaja git »
Sony WWS Başkanı: "Wii U Aldım" başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 19:35)
fenerlinin galatasaray forması(yada tam tersi yada başka takım forması) almış gibi olurdu türkiyede böyle bişey olsa.... Mesaja git »
[sizer=red]NBA 2K13 Video İnceleme başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 23:36)
NBA2k ya kadar ingilizce terimler 13 e sıra gelince türkçe okunuyor.üşengeçlik.:D... Mesaja git »
[sizer=red]FIFA 13 Video İnceleme başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 20:40)
o ile x e parmakla geçiş yapapıyosun youtuebede videoları var... Mesaja git »
BioShock: Infinite'in Mini Oyunundan Görseller başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 20:15)
fifa 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Mesaja git »
Far Cry 3 Yapımcısı Call of Duty'den Korkmuyor başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 14:28)
ne alaka korkmuyoruz demeleri cod ile dövüşecekler sanki cod un tek yapacağı herkesden daha fazla satmak olacak... Mesaja git »
Modern Warfare 2'de Müslümanları Kızdıran Hata! başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 16:58)
mw3 ün bakara haritasındada türkiye bayrağı var... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063