önce grafik yerine yapay zekayı geliştirin her şey grafik diğil.... Mesaja git »
fifanın oldum olası butun şarkılarını sevmişimdir şarkılarını çok özenle seçiyolar... Mesaja git »
cod u kopyalayarak onu geçmeye çalışacaklar aynı fifa nin pes e yaptığı gibi... Mesaja git »
pc uctu gidiyor.su anki ps3 ve xbox 360 yeni oyunların önünü tıkıyorlar sırf çıksın diye oyunların kırpılmasından bıktım ben... Mesaja git »
haziranda kim oyun çıkarır ki hele e3 fuarı varken... Mesaja git »
birisi şaka falan desin !!! bütün diziler sezon finali yada final yapıyo 1e1 de bunlardan bitanesi... Mesaja git »
sırf erdinç abi için lol a başlayacağım ve bi şey daha sölemek istiyorum türkiyede en iyi video incelemeyi yapan sitesiniz bazı oyunlar geç geliyor di... Mesaja git »
herkes gibi bende çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama yine aynı grafik motoruyla çıkan mw3 içinde aynısını demişlerdi... Mesaja git »
demiştim
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Black_Ops_IIde_Karsilasacagimiz_Araclar-27358.htm... Mesaja git »
sony mühendisleriyle geohot un görüşmesinden sonra bunu bekliyordum... Mesaja git »
herkes eleştiriyor helikopteri ama belki senaryo gereği geçmişe gideceğiz black ops ta olmuştu... Mesaja git »
bence artık netleşti yeni cod da dron ları kullanıcaz.devletin gizli araştırması fln olabilir dronlar bu oyunda... Mesaja git »
bazı perkler hiç adil olmamış özelliklede focus crysis mi oynayacaz sanki... Mesaja git »
yanındaki adam gereksiz olmuş sonunda da bi by demesi var :D... Mesaja git »
video incelemelerin ardı arkası kesilmiyor yetişemiyorum hızınıza... Mesaja git »
20x codda yada bf3 te olsa varya sunucular çökerdi :D... Mesaja git »
cod 4 steam a göre çok avantajlı steam de oyun 20$ oynamamış fakat merak edenler için çok ideal... Mesaja git »
yeni bir etkinlik süpersiniz. herzaman yeniliklere devam edin çok iyi gidiyorsunuz bence.... Mesaja git »
1.5 saat ama sıkmadan izletmeyi başarıyorsunuz.... Mesaja git »
ea mw3 ün kulvarında yarışmaya karar vermiş gibi gözüküyor... Mesaja git »
ohoooo hl3 ü beklerken bide bu çıktı hl3 oynamak için bide bunudamı alcaz... Mesaja git »
herzamanki gibi müthiş sizin yüzünüzden tv izleyemiyorum.... Mesaja git »
oyun çeviri ekibine gönülden tebrik tebrik bu işleri doğru dürüst yapan bir tek onlar var.... Mesaja git »
arakan gelen klavye seside nesi :D ama fikir mükemmel... Mesaja git »
keşke türkiye liginide görebilsek napalım artık fifa13 e kısmet... Mesaja git »
bu adam ne içti bilmiyorum ama içtiği şey kesinlikle yasaklanmalı... Mesaja git »