Biz sizi dinledik simdi sira sizde
Benim gibi aslinda kilicdaroglunu onaylamamasina ragmen ikna edilmis yada degisim icin oy vermis kisiler olarak konusuyorum;
Keske simdide biz kilicdaroglu secmenini ikna edebilip el birligi ile once muhalefete degisim getirebilsek.
sloganimizda mesela #bizsizidinledik olabilir.
sifir toyota corolla 231 bin
arkadaslar merhaba
sitede bu fiyatta gorunuyor, simdi ben bu arabayi bu fiyata alabiliyormuyum ? yoksa siparis veriliyor teslim edilen gunde fiyati neyse o mu talep ediliyor ?
sifir araba alma tecrubesi olan arkadaslar kisaca yazarsa sevinirim.

Mansur Baskan geliyor

Ailesini ikna edebilen var mi ?
Benim ailem 18 yildir ayni partiye oy atiyor. Sanirim bunun ikinci yarisinda realiteleri anlatip, ikna etmeye calismaya basladim ama cabalarim sonucsuz kaldi. Bana gore bu basarilmadikcada degisimin gelmesi zor, yani tek yol bu. Yeni nesiller eskileri ikna edecek, yeni birileri gelecek ve en azindan ilk donemlerinde ellerinden geleni yapmaya calisacaklar. Sonra ulkenin sahibi gibi davranmaya baslayinca onlardanda kurtulup yeni birilerini getirecegiz.
Sizlerden bunu basarabilen varmi ? Varsa nasil?
Genc uyelerimizin dedigi gibi, taktik verin.
Bana gore degisimin tek yolu bu ondan dolayi onemli bir konu oldugunu dusunuyorum, katiliyorsaniz one cikarmayida ihmal etmeyin.
Dolar 2 Lira olacak
insanlarin bana gelince fakirlesmesi
Adamlarin durumu benden cok daha iyi ailelerinden aldiklari destekler, onlardan kalan mallar vs. Benim yanima gelince birden fakir gibi takilmaya aglamaya basliyorlar. Ben yanlarinda zengin kaliyorum.
Durum boyle olunca dusunmeye basladim, acaba bu genel bir sorun mu ? ayni seyleri hissedenler var mi?
2023 te dolar 11 lira
Mansur YAVAS
Kisa ve oz yazacagim. Ben AKP li olsam Mansur Yavasa oy verirdim. Adamin tek derdi is yapmak, cok motive goruyorum. Birakin AKP den oy transferi planlariyla Abdullah Gulu her secimde hortlatmayi, biraz delikanli olun kendi adaminiza, Mansur Yavasa calisin! demeli biri Kemal beye.
Uzaklastirma cezasinin nedeni kullanicilara acik olsun
Bakiyorum bir arkadas guzel bi konu acmis, guzel fikirler paylasmis sonra uzaklastirma cezasi var. Sonra merak ediyorum bu kisi neden uzaklastirilmis. Aklima birinin damarinami basti haksiz yeremi uzaklastirildi diye gelmiyor degil, bence bunu gorebilmeliyiz.
Piyasalar gaza gelmedi
Biraz gazete basligi gibi oldu ama dolar direkt 7.20 lerden 7.30 a firladi.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 484
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 210)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 644 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0