Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
Leon10Rhyme
Gerçek AdCan Şimşek
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 8 Haziran 2010
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: bir ay önce, 22:57
Son giriş tarihi: 16 gün önce, 02:18
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Samsun galaxy note 10.1'e sanal xp-linux yükleme hakkında soru başlıklı konuyu favorilerine ekledi (bir ay önce, 22:57)
Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız gibi sanal xp veya linux yüklemek istiyorum sebebi ise grafiker oluşum photoshop cs2 kurmayı düşünüyorum sizce yükl... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız gibi sanal xp veya linux yüklemek istiyorum sebebi ise grafiker oluşum photoshop cs2 kurmayı düşünüyorum sizce yükl... Mesaja git »
ANDROİD CİHAZINIZDA WİNDOWS XP KULLANIN başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 20:15)
Ben bu olayı sırf samsun galaxy note 10.1 de photoshop cs 2 kullanmak için yüklemek istiyorum sizce böyle bir imkan varmı ?... Mesaja git »
Splinter Cell: Blacklist'de İşkence Sahnesi Kalktı başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 11:23)
Stealthdan aksiyona geçmesi beni hem üzüp hem sevindirmişti sebebi ise stealth atmosferi bir başkaydı ancak conviction ile o aksiyon sahnelerini çok a... Mesaja git »
Far Cry 3'ün Xbox 360 Yaması da Yayında başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 12:21)
O dandik grafiklerde gelişme olmayacaksa yemişim çıkardıkları yamayı.... Mesaja git »
GTA 5'de At ve İnekler de Yer Alabilir başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 18:33)
Gtaturkde inekleri joker at çiftliklerini ben buldum yayınlanması güzel olmuş haberin :D... Mesaja git »
Xbox 360 Arcade western hard drive hakkında soru başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 11:16)
16.20 Tl verip ufak çaplı bir masrafa gireceğime neden 120 tl vereyim elimde 120, 200 ve 500 gb wester digital hdd varken sadece boş bir hdd kutusu al... Mesaja git »
Xbox 360 Arcade western hard drive hakkında soru başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 10:31)
Olurda benim gibi maduru olup çözüm yöntemleri arayan arkadaşlar için anlatıyorum. Eğer Arcade kullanıcısı iseniz İlk önce aşağıda linkini verdiğim bo... Mesaja git »
Xbox 360 Arcade western hard drive hakkında soru konusunu başlattı (7 ay önce, 18:55)
Arkadaşlar Xbox 360 arcade modelini kullanıyorum.Hddsiz kalın kasa youtubede gördüğüm kadarı ile laptop western hard driver ını hackleyerek Xbox 360 H... Mesaja git »
[Satılık] Xbox 360 Parçaları (Kol,Kulaklık,HDD,Konsol vb.) başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 15:59)
Hocam HDD almak istiyorum lütfen en kısa zamanda iletişime geçersen sevinirim.... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078