Belkide güya yer yüzüne çıkmamış bir sabotaj tarzı olayı konu alırlar oyunda. İlla tarihe bağlı bir senaryo beklemek mantıksız.... Mesaja git »
Lan video koymayı unutmuşlar ahahahahhahah :D... Mesaja git »
Bumuydu yeni nesil grafik diye yırtındıkları bu yeni nesil grafikse SKYRİM'de yeni nesil oyun arkadaş.Demonun gücü daha büyük olmalıydı bunu ancak 2 s... Mesaja git »
Yeni motora para bayırmak istemiyoruz cimriyiz demiyorda tadilattan örnek veriyor.Hadi grafik motorunu geçtik allahsızlar öndeki nesneleri neden port ... Mesaja git »
Gelsin gelsin bu grafikler ile wii'yede çıkar wii U'yada psp,ps2,psvita bile çıkar yapacağın oyunu Activision bi bitmediniz a...... Mesaja git »
25.000 km'lik bir dünya var ve biz her binaya, çiftliğe, eve, dükkana girebiliyoruz.Hayatta kalma ve keşif temalı bir zombi oyunu olacakmış.Tüm beklen... Mesaja git »
Singleplayer dvd ayrı Multiplayer dvd ayrı olursa iyi olur ki öyle olacak gibi gözüküyor.
Max payne 3 xbox 360'da 2 disk olarabilir, buda bize koya... Mesaja git »
Kusura bakmayın ancak ben bu grafik motorunda gelecek nesil konsollara yakışır bir grafik göremiyorum.Şimdiki konsollara göre gayet muazzam ve çok iç ... Mesaja git »
GTATURK.COM üyelerimizden biri buldu bu olayı sadece bununlada sınırlı değil daha çeşitli tüyolar var Liberty cityde L.a'de geçeceğine dair hepsini si... Mesaja git »
Silinmez ancak çoğu oyunda sorun çıkartacağına eminim.... Mesaja git »
Grand Theft Auto V çıkış tarihi diye tahmin yürüteceğim en büyük patlama bu olur bana göre.... Mesaja git »
Koskoca zincirli kuyu metrolarının ordaki bir binada bu reklam afişinin aynısı var hatta daha büyüğü.Türkiyedekini reklam yapmazsınız gider elalemin y... Mesaja git »
Grafikler muazzam aşırı derecede çok iyi grafiklere sahip oyun.Oyundaki aksiyon ve eğlence en üst düzeyde olacak gene buna şüphe yok.Hayatımda en iyi ... Mesaja git »
Her iki sürümde texture pack yüklü ve her iki konsolda aynı şartlar ile alınmış görüntüler bu site hiç bi resimde oynama yapmaz ve son derece güvenili... Mesaja git »
PS3 VS XBOX 360 grafik karşılaştırması.Xbox 360 fena ezmiş...
http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-screenshot-comparison/
http://www... Mesaja git »
Göremiyorum o ps3'de 3d olacak sadece tabi diyen fanboyları.Ne oldu başınızı eğip arkanıza baka baka gitmeyemi başladınız.Yazık yazık acıyorum bu fanb... Mesaja git »
Fifa street 4 gelmesi haberi beni aşırı sevindirdiki o haberden sonra hiç bir oyunu beklemez oldum şuan.Varsa yoksa fifa street 4.Ancak def jam i con ... Mesaja git »
Cutscene'den alınmış ekran görüntüleri ve oyun içinden alınıp renderlenmiş ekran görüntüleri BSC editörlerinin gözlerini kamaştırıyorsa ya körsünüz ya... Mesaja git »
Buda ne'ki bir oyunun konsola gelmesi üzerine xbox 360'ımın dış dizaynını tasarlıyorum bittiğinde dh'de yayınlayacağım eğer bsc editörleri konsolun re... Mesaja git »
İnanılmaz güzel bir haber cidden türkçe dil ve achievement desteği olduğu için ! Bilgisayarım kaldırmadığından dolayı çok üzülmüştüm ve bu güne kadar ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: ultra_storm
O değilde evi nasıl bulmuş :S[/quote]
Aynı mahalledeymişler sıkıntı yok :k... Mesaja git »
jensen ackles'in rolü red etmesi ve kırbişonun Leon olması cidden beni üzdü diyebilirim büyük bir supernatural fanıydım jensen yüz hatları Leon s.kenn... Mesaja git »
Oyun çok fantastik olucak normalde sevmem böyle oyunları farklı bir dünya yaratıkların insanlar tarafından kabullenmiş ve savaş içinde olduğu.Yada far... Mesaja git »
Bu saaten sonra moralimi hiç bir şey bozamaz fifa street 4 duyruldu ve fifa street 2 gibi olacak inanılmaz heycanlı ve mutluyum yok böyle bir oyun yok... Mesaja git »
ilbey1532 anlama güçlüğün var heralde çocukların ilk oyunları destek olalımki geliştirsinler kendilerini.Gerek maddi gerek manevi.Sen bir oyun yapsan ... Mesaja git »
Fiyatı ne olursa olsun orjinal alacağım.Türk oyun sektörüne her zaman tam destek.Şu yorumlara bakıyorumda imrenen ve kıskanan insanlar görüyorum.Yaş o... Mesaja git »
Ben hayatımda böyle rezalet bir oyun görmedim.Top resmen 2 oyuncu çarpıştığında 15 metre sekiyor.Şut çekmeler facia kaleci yapay zekası facia.Oyundaki... Mesaja git »
Dövüş taktikleri, sinematik geçişler, ve yeni silah ve çeşitli patlayıcı envanterler aşırı güzel yenilikler olmuş.Brotherhood gibi bir önceki oyunala... Mesaja git »
'' 2051 yılında bir uzaylı ırk tarafından saldırılara mahruz kalan insanların nesli tükenmek üzeredir. İnsanlar bütün umutlarını gizemli güçlere sahip... Mesaja git »
Ubisoft atmosfer yaratmakta üstüne yoktur.Buna en iyi örneklendirme olarak assassins creed serisini verebilirim.Bu oyundada sonu gelmiş hayat olmayan ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: haganeno
Gereksiz ama arkadaş değindiği için değineceğim. Call of duty nin Rusya(hava alanı) katliamının konu olduğu oyu... Mesaja git »
Ubisoft'a sattılar salak gibi oyunu.Ubisoftda 2.oyunu rezil etti umuyorumki 3.oyun öyle olmaz.Crytek farcry ile yükseldiği oyunu satması kötü oldu cid... Mesaja git »
Ps3 sahiplerini kıskandığım tek oyun bu xbox kullanıcısı olmama rağmen...... Mesaja git »
Bir şeyi daha belirtmek istiyorumki Leonardo da davinci bildiğiniz gibi ezioyu uçurmuştu icadı ile oyun istanbulda geçiyor ve hazerfen ahmet çelebi'de... Mesaja git »
Oyunun istanbulda geçmesi,Türkçe konuşulması ( halkta ) ve türkçeyi çok iyi yansıtmaları '' Geçen bir karı gördüm '' ezan sesleri bizlere has olan kı... Mesaja git »
Arabadan inemiyoruz oyunda eski driver havasını beklemeyin.Bence yeni driver kovalamaca sahnelerinin bizde olup arabayı inaktif edince yakalama sahnes... Mesaja git »
Oyunu oynayarak bize İCE T tanıttı.Gümbür gümbür geliyor Geow 3.... Mesaja git »