Abi 375'e Formula OC sattın ne CH Formula V'i ? Daha fazla paraya geçtikten sonra ne manası kaldı vites küçültmüyor muyduk SabriTUT ile yola de... Mesaja git »
Ipod Nano 6.Nesil Silikon Kılıf. Yine hiç kullanılmamışlardır ve tüm resimler kendilerine aittir. Yeşil Mor ve Pembe olmak üzere 3 adet kalmıştır. ... Mesaja git »
Yok yok sen eğer benim dediğim Formula'yı OC Formula Z77 olarak algıladıysan problem yok bence hepimiz tüm Formula'ları doğru anladık... Mesaja git »
Hiç sorma mundar olduk yine AMD'de beni çeken bir şey var ta 955 Phenom'dan beri bilemiyorum nedenini... Mesaja git »
Adam olayı çözmüş DMC var bir tane efsanedir ucuz paraya; Fredy William Thompson!... Mesaja git »
Hocam dalga mı geçiyorsun? Arkadaş öyle demişmiş? Dar boğaz yapmıyormuş. Arkadaş deyince dar boğaz yapmamış mı oluyor? Forum ne günlere kaldı, ... Mesaja git »
Aynen abi, Intel'in batağındasın yazdım zaten, AMD'nin batağı daha bi pis hayatta çıkamassın içinde öylecene bekler durursun benim şu an Sabertooth ... Mesaja git »
Sen hepten Intel batağına saplanmışsın abi zaten senin elindekilerden CH4+1090T'ye geçmen için ikisini 300'e bulman lazım bu piyasada yoksa küllen zar... Mesaja git »
Abi bence 400'e direk alınırı var da 450 düşünülür yine alınır eğer illa üst düzey anakart isteniyorsa, ha asrock extreme 4 ile mutlu mesut 2500K mı... Mesaja git »
AMD sistemle F/P'ye devam diyenlere güzel ikili; Crosshair 4 + 1090T http://forum.donanimhaber.com/m_75315004/tm.htm Garantili ve vatan... Mesaja git »
Ben de sevinmeyeyim burada diyorum sanki asli rakibimiz İBB'ymiş gibi ama adamlar belaydı ya yalan yok. Zor bir takım olduklarından de... Mesaja git »
Futbolu FM zannedenler var ya baya gülüyorum düşüncelere Belli başkanlar belli yöneticiler gelince sanki yüzde yüz doğru hamleleri yapacakmış gib... Mesaja git »
500R ve C70'e E-ATX olmuyor mu? Bana olur gibi geldi ama? Üstatlar ne diyorsunuz?... Mesaja git »
CoolerMaster HAF-XM modelinde fiyat indirimi düşünüyor musunuz acaba? Kullanıcıya hitap edecek modelin hakkını verecek bir fiyat, daha fazlası değil... Mesaja git »
Donanım manyaklığı bu işte, o hepimizin içinde, dizginleyemediğimiz Nexus 4'ten memnun musun abi? İkinci elde uygun 650'ye iki tane temiz ... Mesaja git »
Baya bir canavar GTX660'lı modellerin fiyatı çok uçuk olduğundan en alınası ekran kartı. 650 candır yani :) Onur abi yeni anakartını bir ... Mesaja git »
Hocam helal olsun da hangi kararı götürdünüz? Kararı bizlere de verin biz de beklemeden şansımızı deneyelim :)... Mesaja git »
Abi şu fırsat şu an yanıyor, bedavadan hallice; http://forum.donanimhaber.com/m_75286092/tm.htm http://www.kliksa.com/urun/asus-n56vz-s440... Mesaja git »
Hocam forumdaki hangi ilan dolandırıcı biz de dolanmayalım... Mesaja git »
Aynen dakikalardır taşlanmayı bekliyorum gergin bir şekilde ama kimse sallamadı... Mesaja git »
Klasik tüm ürünlerde yüzde 25 kampanyası arkadaşlar. Zaten herkes biliyor. Benim merak ettiğim ise 19 Mayıs'a özel bir yüzde 30-35 patlatıp patla... Mesaja git »
Kendisi manevi kardeşimdir, ürünü alamayan bozuk alan sıkıntı yaşayan parayı benden alır üzerine de SSD yanına hediye edilir. Bu kadar da kesin konuşu... Mesaja git »
Eneess, geçmiş olsun yahu, bu kıl dönmesi en çok korktuğum şeylerden biri ama olacaksa da askerde olsun bak söylüyorum sana Mürsel abi aske... Mesaja git »
Okudum abi :) O arkadaş çok enteresandır, zaten yazdığı mesajlardan ne kadar sağlıklı olduğu ortada :) Yorumsuz bir insan kendileri, benden bir... Mesaja git »
Şu cümle gerçekten önemli ya insan hayatında :) Bu arada kısa bir süre öncesine kadar kime vereceğimizi şaşırdığımız ışıklı bir mimar masamız v... Mesaja git »
Abovvv Yılın Cover Foto'su olmuş (Bknz: Kapak Fotosu)... Mesaja git »
Şu an dediğin yoldan gidiyorum galiba, zaruri olarak... Mesaja git »
Alınık AM3+ Sabertooth R2-Crosshair Z-Fatal1ty veya Z77 OC Formula-Fatal1ty aranmaktadır. İstanbul'da elden teslim alınabilir. Kargo yoluyl... Mesaja git »
Asus Crosshair 4 - 1,5 yıllık Eksen veya Vatan'dan alınma, garanti takibi çizgi midir abi kesin mi... Mesaja git »
Hocam şu asistan olayını biraz açıklayıp anlatabilir misiniz acaba?... Mesaja git »
Abi fatura tarihi nedir? Bence referans MSI'ın forumda gideceği ücret 800TL gibi. Diğer alet edevat konusunda hiç bir fikrim yok :) Onları da sen ek... Mesaja git »
Hadi hocam fazla bekleme yapma başka ilanlara sen Hatta vazgeçtim burada kal ki forum rahatlasın. 521 kez balta sallamak kolay olmasa gerek bu ... Mesaja git »
Dostlar arkadaşlara hepinize sevgiler saygılar, yazdıklarınızı büyük bir keyifle okudum, teşekkürler :)... Mesaja git »
O değil de tam 4'lü kombineyi aldık diye üzülürken son maçı yaşadıktan sonra fazlasıyla tatmin oldum, çok iyiydi be abi :) 1-2-3 gol yetmez, 4-5-... Mesaja git »
....
konusunu başlattı
(10 gün önce, 15:32)