Gelmiş geçmiş en mükemmel xtreme farelerden, en mükemmel yanı ise kusursuz ergonomisi. Bu fare ile oyunları gerçekten daha çok seveceksiniz Ürün... Mesaja git »
ALINIK 6950 2 gb 400 tl fiyat düşünüyorum ilan ile ilgilenen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum. Elinde 6950 olan varsa fiyatı beğenmeyen teklif v... Mesaja git »
hocam aynı kişi benim ilanımada sataşmıştır. Takmayın onu satışınıza devam edin. Fiyatın düşük olduğunu düşündüğünüz zaman indirirsiniz zaten. Bryam... Mesaja git »
ALINIK 6950
başlıklı konuya yorum yazdı
(10 ay önce, 10:38)
Orijinalden alıntı: Braymm 400 liraya kimse satmaz bence boşuna aramayın http://forum.donanimhaber.com/m_63436838/tm.htm Buradaki ded... Mesaja git »
ALINIK 6950
(10 ay önce, 10:01)
varsa elinizde teklif yapabilirsiniz illa tam 400 den almayacağım.... Mesaja git »
cpu fanı yüzünden takılmaz zaten o nedir öyle ya. Mhz si kaçmış bunun göremedim ben 2 falan mı :D... Mesaja git »
şu ics güncellemesi eski modellere ne zaman çıkacak bir liste vardı çıkacak telefonlarla ilgili yalan oldu herhalde o ... Mesaja git »
sigmayımı verdiniz. Eğer verdiyseniz pişman olmayacaksınız eminim.... Mesaja git »
bir kaç tane ethernet kartı denedik tp-link in bir kartı sayesinde sorunu çözdüm.Modem e yıldırım düştü yanmıştı heralde o arada kart da gitmiş. Teşek... Mesaja git »
merhabalar. Eski pc mi taktığımda internet hızını düşük görüyor. Lap top takdığımda 8mbit alıyorum ama eski pcm de 1mb den düşük geliyor. İşin saçmalğ... Mesaja git »
hocam ses kartı güzel olmayınca güzel ses vermiyor o/b ses kartına takınca gördüm bunu. monitörümü tv olarak kullanıyorum hd uydu alıcısı ile. Monitör... Mesaja git »
Creative mi Thermaltake Shock mu diye konu açmıştım çoğu kişi thermaltake dedi fakat ses kartım olmadığı için sigma aldım. Sigma da Shock da ses kartı... Mesaja git »
neyse ya sigma yı sipariş verdim. Vermemin sebebi creative ye olan güvenim ürünlerini yıllardır kullanırım ama konu oyun ve profesyonellik olunca bira... Mesaja git »
hocam peki playvision da ses kartı var mıdır benim onboard la 5.1 işe yaramaz heralde... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar thermaltake hocam başka birinede sigma önermişsiniz acaba thermaltake önermenizdeki neden nedir ?... Mesaja git »
kullanmış biri olarak mı öneriyorsunuz yoksa hocam iyi olduğunu mu biliyorsunuz ?... Mesaja git »
Evet arkadaşlar bütçe en fazla 200 tl olacağı için 2 ürün arasında kaldım. Bf3 oynadığım için oyunda güzel ses kalitesi istiyorum. Thermaltake: h... Mesaja git »
kusura bakmayın arkadaşlar 3-4 gündür giremiorum siteye biri ile anlaşmıstım ama msj atamadığım için vazgeçmiş satış devam etmektedir sanal pazardan d... Mesaja git »
cd key aldım bide bu dlc leri aldınmı kutulu bir oyun fiyatına geliyor işte.... Mesaja git »
yav premium olarak neden bahsediyorsunuz siz. Oyuna giremeyeceğinizi mi sanıyorsunuz. para vererek aynı bütün dlc leri satın almış gibi birşey oluyors... Mesaja git »
Karttaki biraz hatalardan bahsetmek istiyorum. Kart: http://techgage.com/news/powercolor_places_hydra_on_ati_5770/ Bu kartın stock fanı kırı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bjk_th1903 pm cevaplandı... Mesaja git »
son yama ile oynayışı çok değiştirdiler. Ama alıştık artık o oynanışa. İnşallah böyle bir oynama yapmazlar yine. Kendi ayarımda bir oynayamadım şu oyu... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: ilyasburak
support m4a1 mı kullanıyor Allah aşkına[/quote]
iyi yakalamışsın he :)... Mesaja git »
CRSIS 2
(bir yıl önce, 18:02)
heyt bea zamanında az oynamadım. TR serveri biz açmıştık 1 ping ile oynuyorduk.Vps alıp dedicated felan yapman lazım. Şuan bf3 oynuyorum sıkılmadım. Ç... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: musti545
BU HTC SAPITTI ÖNÜNE GELENİN İŞLETİM SİSTEMİNİ telefonlarında kullanıyorlar...android var windows phone var yakın... Mesaja git »
ben akıllı telefon almayı düşünüyorum fakat fiyatlar fazla. Acaba bir desire hd veya galaxy s plus alsam bunlara android 4.0 güncellemesi gelirmiki. y... Mesaja git »
LG 23" D2342P 3d Monitör Sıfır 2 yıl garantili kutusu açılmamıştır FİYAT : 750tl dir ücret banka hesabına havale yoluyla olsa güzel olur :D Link:... Mesaja git »
orkunun abisi mi oluyordunuz siz tam tanıyamadım :D... Mesaja git »
teşekkürler. link atanlar yüzünden 750ye kadar düşürdüm valla :D Monitör lg den elime ulaştı deneme amaçlı olarak bile açmadım alıcısını bekliyor.... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar bu telefonu hb den şimdi almak istiyorum tavsiye edermisiniz. Bide galaxy ace ile arasında 150 tl kadar fark var ace alsam değermi ... Mesaja git »
Merhabalar Powercolor hd 5770 fanımın pervanelerinden bir parçası koptu.Ekran kartından takır takır ses gelmeye başladı ve sıcaklığada etki etti. Ay... Mesaja git »
of benim 64mb lık ekran kartımda oynadığımın aynısı çok severdim bu oyunu :D... Mesaja git »
bf konsolda batırdı diyen arkadaş. Mw3 ün konsol grafiklerini gördünmü. Mw3 ün betası çıktımıki mw3 grafik olarak konsolda iyi diyorsunuz.Görceksiniz ... Mesaja git »
ben hp dv6-6001st notebook aldım içinden driver cd si çıkmadı acaba bütün hp notebooklarında mı öyle ? gidip istiyeyim mi driver cdsini... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: onur89tr
Ben bu oyunu almayı çok istiyordum fakat betayı oynadıktan sonra ve hataları gördükten sonra vazgeçtim. Ha, şim... Mesaja git »
oha be şu dlc ler yüzünden cod la karşılaştırmayın yahu adamlar 5.dlc yi çıkartıyor :D... Mesaja git »
R.Rondo9 sana katılıyorum bende hd video izlemek için youtube ye giriyorum.ya videonun kaynağını vermeliler ya da video nun altına hd sekmesinde bir h... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: traineryum
BSC çıtayı yükseltmeli videolar en azından 720p olmalı hangi devirdeyiz ya.[/quote]
1mbit internetin 30 tl... Mesaja git »