Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
nurullah601
Gerçek AdNurullah Türk
KonumBolu,Merkez
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 30 Eylül 2007
2. el mesaj sayısı: 17
Son mesaj tarihi: 5 ay önce, 01:08
Son giriş tarihi: 5 gün önce, 22:55
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları3
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Battlefield 3 | Funkerrman Infantry Kill Montage başlıklı konuya yorum yazdı (5 ay önce, 01:08)
videolarda ara ara kendimi gördüm canım çekti vallaha yakın bir zamanda bende yapacağım.Çok güzel olmuş :=)... Mesaja git »
Battlefield 3'ün Son DLC'si 'End Game' Detaylandı başlıklı konuya yorum yazdı (5 ay önce, 04:43)
arkadaşlar premium çıkınca çok eleştirdiniz ama ben tam bir bf delisiyim her dlc yi teker teker alacak olsam daha çok para ödemiş olacaktım.Diğer oyun... Mesaja git »
mesut abi birlikte oynamak isteriz hertürlü iletişim için aksesuarlar tam.... Mesaja git »
Battlefield 3 Aftermath DLC'sinden İlk Video başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 04:22)
conquest domination ne gider bu haritalarda ya off süperr... Mesaja git »
Tamamı Google gözlükleriyle çekilen ilk video yayınlandı başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 15:29)
paintball vs oynarken işe yararmıki ya canlı yayın yapacaksın bununla twitch tv de ohh hayale bak :D... Mesaja git »
Razer İmperator 3.5 ile 4g arasındaki fark ? konusunu başlattı (9 ay önce, 12:32)
İyi forumlar herkese. Yakın zamanda 2.el bir mosue aldım fakat 3.5 sensörlü imiş.2012 versiyonları 4g çift sensörlü oluyormuş. Bana bu 3.5 sensörün 4g... Mesaja git »
Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP ekran kartı video inceleme başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 22:55)
fiyatlar yine uçuk ya 700 tl olması lazımdı bu kartın.... Mesaja git »
HIS özel tasarımlı Radeon HD 7970GHz Edition modelini duyurdu başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 01:08)
tasarımını bir kısmını beğenmedim o da takıldığında yandaki görünen kısmı. Oraya güzel bir şekilde logo koydursaymış tadından yenmezmiş.... Mesaja git »
Creative -Gamecom Platronic başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 00:21)
eklemek istediğim. gamecom 780 de ses açma-kapama tuşları kulaklığın üstünde yerleştirilmiş.Ben o yerden masaya takarak çok kulaklık bozdum valla. Alm... Mesaja git »
Creative -Gamecom Platronic başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 00:13)
Ürünü abim sana önermiş herhalde.Gamecom u kullanmadan tavsiye etti bende dedimki ona 7.1 ses kartına kanıp kulaklık mı tavsiye ediyorsun dedim. Müzik... Mesaja git »
Arkadaşları

ceycey11

funkerman

BuĞrA
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
-Amd Phenom II x4 965 BE 3.4ghz@4.0 - Asus M4A785TD-V EVO -MSI 6870 Twin Frozr III Hawk -LG D2342p 3d Monitör - Logitech g500 Gamer Mouse-
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Game PC

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078