Oyunculara Özel Tasarımlarım :)
Oyunculara ve kamp sevdalılarına özel tasarımlı tshirtler var yeni mağazamda. Forumdaki arkadaşlara özel istediğiniz baskıyı da alabilirim . Özellikle takip edip destek verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim .
Oyunculara ve kamp sevdalılarına özel tasarımlı tshirtler var yeni mağazamda. Forumdaki arkadaşlara özel istediğiniz baskıyı da alabilirim . Özellikle takip edip destek verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim .
Oyunculara Özel Tasarımlarım :)
Corsa elektrik
Merhaba ,
Yeni corsa e aldım şarj konusu kafama takıldı.
100 kw diyor özelliklerinde ama esarj 120kwlik istasyona taktım 50ye sabitledi trugo ya taktım o da 180 lik, bir süre 65 kw bandında gittikten sonra 50ye sabitledi. Sarj %40 dan 80e kadar olan kısım. Sonrasında tamamen düşüyor zaten o kısmı biliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varmi?
Selam arkadaşlar,
Yurtdışından PC Parçası getirmek isteyenler için güncel fiyat bilgisini paylaşıyorum. Bilgisayar fiyatlarından figürlere birçok ürüne yer verdim.
İyi seyirler.
Efsane Oyuncu Odaları
Türlü türlü oyunlar oynuyoruz, gamer olma mutluluğunu yaşıyoruz peki ya oyun dünyamız nasıl:) gerçekler ve hayaller olarak bir içerik oluşturdum. Keyifli seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=1-0y6A3q81A&feature=youtu.be
Thh kararı icra işlemi
|
Kullanılabilir RAM
kredi kartı ekleme?
|
videodaki şarkı konusunda yardım :)
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 952
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 847)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
1