CHEVROLET ALINIR MI? VEYA ÖNERİNİZ VAR MI?
İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir araçsız idare ediyorduk ama artık bebek bekliyoruz ve araç almaya karar verdik. Piyasayı konuşmaya gerek yok her şey berbat halde. Bütçem maksimum 200-210bin TL.
Biraz yeni olmasını istediğim için Chevrolet Aveo ve Hyundai i20 bakıyorum. Chevrolet daha uygun olduğu için onu almak istiyorum ancak bu chevrolet piyasasında bir sıkıntı var diye biliyorum. Alsam pişman olur muyum? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz araçlar var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir araçsız idare ediyorduk ama artık bebek bekliyoruz ve araç almaya karar verdik. Piyasayı konuşmaya gerek yok her şey berbat halde. Bütçem maksimum 200-210bin TL.
Biraz yeni olmasını istediğim için Chevrolet Aveo ve Hyundai i20 bakıyorum. Chevrolet daha uygun olduğu için onu almak istiyorum ancak bu chevrolet piyasasında bir sıkıntı var diye biliyorum. Alsam pişman olur muyum? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz araçlar var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, forum kurallarına aykırı değilse Ankara'da eğitimini güzel ve kaliteli bildiğiniz dershane önerilerinizi beklerim :) Bu sene 11 bitti seneye 12. sınıfım ve sınava gireceğim.
OFİS İÇİN YAZICI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Arkadaşlar merhabalar, ofis için yazıcı + tarayıcı + fotokopi özellikleri bulunan yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
1-fiyat üst limit: 1500 TL
2-aylık ortalama çıktı sayısı: 500-1500
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili): EVET
4-Renkli çıktı gerekli mi?: NEREDEYSE HİÇ GEREKLİ DEĞİL.
5- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?: EVET EKONOMİK OLMASI BAKIMINDAN MUADİL TONER VE KARTUŞ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
6-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?: HAYIR, İŞİMİ GÖRSÜN SAĞLAM OLSUN YETERLİ.
7-Fax özelliği isteniyor mu?: OLSA İYİ OLUR ANCAK ŞART DEĞİL.
8- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi): WİFİ ÜZERİNDEN ÇIKTI ALABİLME ÖZELLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.
9- Üstten belgeli olsun mu? EVET
Şimdiden yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum :)
Bu arada Pantum M6550NW Yazıcı + Tarayıcı + Fotokopi + Network + Wi-Fi Mono Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı düşünüyorum önerir misiniz? Muadil tonerini nasıl bulabilirim? Ne şekilde aratayım?
Bedelli ücretinde indirim olur mu?
|
RİCA ETSEM AYDINLATIR MISINIZ
|
Teknik Yardım
|
ÇOK ACİL, LÜTFEN FİKİR VERİR MİSİNIZ
|
SKODA RAPİD ALINIR MI?
|
"Aptallarla tartışma, seni kendi seviyelerine çekerler ve tecrübeleri ile yenerler." |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 839
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.779 (Bu ay: 850)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 500 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic