Bazı psu'larda fan fişli iken diğerlerinde lehimlidir. Fan lehimliyse iş biraz daha karmaşıklaşır (lehim atmak gerekir) ama fişliyse rahatça değiştire... Mesaja git »
oc falan yapmadığın sürece ram kolay kolay bozulmaz dendiği gibi. Garantiye işin düşeceğine inanıyorsan elleme ama 25 senedir bilgisayar kullanırım, O... Mesaja git »
http://forum.donanimhaber.com/m_75408906/tm.htm Aynı konuyu neden yeniden açtın?... Mesaja git »
Sadece kırmızı kısımları (soğutucuyu) boyadığın sürece sorun yok. Çok kalın atma boyayı yine de... Mesaja git »
spore bu konuda istediğine en yakın simulasyon.... Mesaja git »
Cooler Master Blade Master modeli akasa viper ile aynı pervane modellemesine sahip. Düz siyah ama uv çalışması falan için ideal.... Mesaja git »
Hayali bir havaalanı olduğundan eminim. Helikopterden jete geçtiğin yer Tokyo-Narita havaalanı... Mesaja git »
Uzay mekiği "orbiter" yani yörünge mekiği olarak da tabir edilir. Adından da anlaşılacağı gibi yörüngeye kadar çıkmak üzere tasarlanmıştır. Armagedd... Mesaja git »
Mendile döküp onun bunun ırzına geçersin, Nuri Alço'ya, tecavüzcü coşkuna falan rakip olmaya kalkarsın diye. Şaka maka kloroform tehlikeli bi... Mesaja git »
Neden Gold'a sipariş ettin ki vatandan alsaydın keşke... Mesaja git »
Epey büyük olmuş, dikey kullanacağını da düşünürsek sağlam pompa lazım buna. Umarım fazla ses olmaz. Onun dışında çalışma güzel gidiyor ama ben bunu k... Mesaja git »
Abooooovvv. Kablo kalabalığı. Toplamışsın ama olmamış, ayan beyan ortada duruyor kablolar.... Mesaja git »
Gördüğüm kadarıyla kasanda kablo toplama için ayrılmış yer var. [Bilmiyorsan sol yan panelle (pleksi yapılan değil de diğer yan panelle) anakartı takt... Mesaja git »
Tamamen göz aldanması. Siyahta da beyazda da aynı miktarda parlatır, değişen bir şey olmaz ama "sana öyle geliyor" olabilir. Kasa siyah olduğunda uv b... Mesaja git »
Mavi neon ile UV ışık aynı şey değildir. Beklediğin etkiyi alamazsın. Katot ya da LED ışıklar adaptörle çalıştırılabilir, sorun olmaz.... Mesaja git »
Resim açık. Verdiğim resimdeki şekilde takacaksın. Mandalları fana vida deliklerinden vidalanacak, o sünger gibi dediğin şey de soğutucuyla fanın aras... Mesaja git »
L3p D3sk'i yapan eleman yapmış, zaten çok benziyor. Bir modun aynından 2 tane oldu mu tadı kaçıyor.... Mesaja git »
Arkadaşlar evdeki 2. kasam için bu konuyu hortlatmayı düşünüyorum yalnız yaptığım fanı kasaya monte ettikten sonra görüntüyü düzeltmek için macun uygu... Mesaja git »
3 slota 12cm her türlü sorunsuz oturur. 10cm falan takmanı önermem, bir işe yaramadığı gibi güzel de görünmez ayrıca ses de yapar gereksiz yere. 12cm ... Mesaja git »
Valla kasa güzel aslında. Orijinal tasarım siyah kırmızı olarak yapılmış ki bence iyi. Çok kablo kalabalığın var bir kere bu kabloları bir adam etmen ... Mesaja git »
Böfff toza bak. Önce o tozu temizlemekle başlayabilirsin kardeş. O kadar tozlanmasının sebebi her neyse onun da bir hal çaresine bakman lazım. Yere ko... Mesaja git »
Şerit ledle de wallwasher yapabilirsin. Maliyetli değil, uygulaması da çok basit.... Mesaja git »
Söktüğün zaman pek de bir şey olmadığını göreceksin. Donanımı söküp takan adama kasa hava civa... Mesaja git »
su soğutma
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 gün önce, 02:11)
İşe yarar bir şey almak istiyorsan 50.000$ civarı. Türk parasıyla vergiydi gümrüktü derken 100.000TL'yi buluyor ama iş kuruyorsan sermaye de yatırac... Mesaja git »
Oda maviye boyandıysa maviyi kullanmak en mantıklı seçim. Bu noktada tavsiyem her zaman olduğu gibi [link=https://www.google.com.tr/search?q=wallwas... Mesaja git »
Rica ederim, zevkle yardımcı olurum elimden geldiğince. Seninkini bilmiyorum ama bazı kasalarda ön paneli çıkartıp ters takabiliyorsun. Baş aşağı... Mesaja git »
su soğutma
(6 gün önce, 02:23)
Diğer parçaları da rahatlıkla yapacağını tahmin ediyorum.... Mesaja git »
Onu bunu bilmem lanetle'yi de sardım başına mahalleden de adam topluyorum bu kadar yeteneğin, imkanın olup da yapmazsan gelip dalıcaz sana ... Mesaja git »
su soğutma
(6 gün önce, 01:59)
O yüzden tekrar ediyorum: Yapış paçasına. Biraz isteksizlik gördüm arkadaşta ama destekleyince düzeldi. Herkes desteklerse daha da istekli olacağını... Mesaja git »
su soğutma
(6 gün önce, 00:41)
Aslında piyasadaki ürünlerden hiçbir farkı yok. Gayet düzgün yüzeyli bir bakır plaka kullanmış. Sudan tarafı tırtıklı hale getirerek yüzey alanını art... Mesaja git »
Bilgisayar modifikasyonuyla ilişkisini kuramadım. Eğer Gaming Room tabir edilen oyun odaları konseptinde bir şey yapmak istiyorsan duvarları boyamak y... Mesaja git »
Forumda kendinyap pek çok kasa var. Fikir edinebilirsin. İlle kasa gibi kasa olsun diyorsan HAF 912 sevilen bir kasadır. Önerebilirim. Ama bunun da mo... Mesaja git »
Şuan piyasada 450gram bakırın fiyatı 3.5$ kadar. Tahtakalede son durum nedir Necati arkadaşımızdan alıyoruz son haberleri Gerçekten piyasayı bilmesem... Mesaja git »
Ohooo e-bay'ci olmuşuz hepimiz. Nalburda vardı dostum neden zahmet ettin Kırılan vidaları değiştirmek için yan paneli söküp arkadan kargaburu... Mesaja git »
Masa mod kolay kolay demode olmaz çünkü güzel yapıldığında yer tasarrufu sağlıyor ancak patent alacak kadar değişik bir şey yapmak için projenin gerçe... Mesaja git »
Reklam/tabela işleri yapan yerlerde mevcuttur genelde. Yoksa da yaptırdıkları bir yer mutlaka vardır. Sorup soruşturman lazım, bir tek Eskişehir'de ... Mesaja git »
Burası modifikasyon konusu, burada sorduğun için ben de sana soruyorum: "Neden yeni kasa?". Kendin yapsana... Mesaja git »