Bildirim
@cct1903
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
"yüzbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
cct1903 (Celil Can Tekin) · Teknik Yardım altına konu açtı.
9 yıl
Formata Başlamadan Siyah Ekranda Kalıyor
|
cct1903 (Celil Can Tekin) · Counter-Strike 2 altına konu açtı.
12 yıl
Steam Cüzdan Sorunu Hakkında
cct1903 (Celil Can Tekin) · Cep Telefonu Tavsiyeleri altına konu açtı.
12 yıl
HTC One - iPhone 5 - LG G2 - Nexus 5
|
cct1903 (Celil Can Tekin) · Klavye, Fare, Joystick, Gamepad altına konu açtı.
12 yıl
İkilemde Kaldım Yardım
|
|
|
cct1903 (Celil Can Tekin) · FPS/TPS altına konu açtı.
13 yıl
Multi İçin Crysis 2 Mi Bad Company 2 Mi?
|
cct1903 (Celil Can Tekin) · Ses - Video Programları altına konu açtı.
13 yıl
Video Dönüştürme Hakkında Yardım
|
|
cct1903 (Celil Can Tekin) · Ekran kartı altına konu açtı.
13 yıl
Sistem Mi Kötü Yoksa Başka Birşey Mi Var?
|
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Takım
Beşiktaş
Basketbol
Boston Celtics
Modem
Zyxel
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0 
Şimdi sizden yardım almak istiyorum. Her 2 dili de koruyarak nasıl ben bu videoyu convert edebilirim?

) :
Gerçekten çok temiz kullanıyorum. Ama artık yıllardan gelen kullanım ve başında %80 oyun oynayan veya hızlı ve durmadan yazı yazan biri olunca tuş performansı, hassasiyeti vs zayıflama göstermeye başladı. Çok farkedilmiyor, hatta 10 gün kadar başında zaman geçirmezseniz anlamanız imkansız bile ama, ben artık az da olsa rastladığım kopukluklardan huylanmaya başladım. Oyun oynayan bir insanım ve genel inanışın, yani "kablosuzda oyun oynanmaz kopma olur vs" gibi inanışların aksine kabloludan hiçbir fark olmadan, hatta masada kabloların kapladığı yeri geri kazanmak ve özellikle de mouseda kablosuz özgürlüğü gibi artıları da yaşayarak gayet de rahat oyun oynuyorum. Nasıl anladın derseniz, benim bilgisayarım normalde bir mağazadan alındı isim veremiyorum,reklama girmesin. Ama yıllar geçtikçe içindeki değişen parçalar sayesinde toplama bilgisayardan farkı kalmadı. Aldığımızda yanında verilen kablolu klavye-mouse setini taktım yaklaşık 3 ay önce. 2 ay kadar onlarla da kullandım ve inanın ki kablosuz sadece eskiyen klavye tuşları dışında aynı hatta daha iyi performans verdi. Setin klavyesi de zaten logitechti mouse da sanırım logitechti ama mouseda problem vardı imleci ikide bir ekranın kenarlarına çekiyordu ve özelliklede fps oyunlarında tam nişan almışken veya ateş ediyorken köşelere çekmesi siniz bozucuydu. Ve sakın düşünmeyin ki set eski,sıfır bir set çünkü klavye mouse şuan kullandığım kablosuzlardı bilgisayarı aldığımda. Ayrıca sıfır derken gerçekten öyle çünkü bilgisayarı ilk aldığım gün deneme amaçlı kullanım ve 3 ay önceki kullanışım dışında hiç kullanılmadı. Klavyeden anlaşılıyor ama mouse sapıttı dura dura
O yüzden set arıyorum ki tek giriş yetsin. Oyuna tabiki devam edeceğim. Ve benim ana mantığım şu, yanlışsam düzltin:Ben bu alıcısı mouse kadar olan şuankiler için "eski" olan bir teknolojiye sahip bir setle bile rahatça oyun oynayabiliyorsam yeni teknolojiyle daha iyi olması gerekir.Her tülü teklife açığım.Kısaca özet geçmek ve istatistik eklemek gerekirse;