Amazon Prime Video uygulamasında hiçbir filmden 5+1 ses çıkışı alamıyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
Elimde 2010 model bir Macbook pro var. (A1278) Bataryası şişip trackpada baskı yapınca bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. Bataryayı çıkardığımdan beri, trackpad sorunsuz çalışıyor ama sistem ayarlarında "No trackpad found" hatası veriyor ve trackpad ayarlarına erişemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Amazon Prime’da İzlenmeye Değer Anime Var Mı?
Amazon Prime Video’daki animelerden hangileri izlenir?
Sailor Moon’u Bitirdim Hiç Bir Şey Anlamadım!
Merhabalar, geçenlerde sailor moonu bitirdim. (90’lar olanı crystal değil) Dedim ki madem bütün gün evdeyiz çocukluğumdan kalma bir ukdeydi izleyeyim dedim. Bana çok cringe geldi, tamam ilk bölümler yer yer güldürüyordu da genellikle sıkısıydı. Sonra bi ara bıraktım. Dedim ki bari filler bölümleri izlemeyeyim. Sonlara doğru ıkına sıkına bitirdim seriyi. Finale doğru bölümler çok olduda bittiye getirilmiş gibiydi. Hele ki final bölümü bende çok boşluk hissi yarattı. Yani ben dahi iyi bir final yapabilirdim diye düşündüm, bittiğine üzüldüğümden değil.
Bu seriyi 90’lardan günümüze bu kadar popüler yapan şey nedir? Bir felsefi derinliği falan var da ben mi anlamadım?
DGS'de ne sorarlar? ÖSYM'nin sitesindeki DGS kılavuzuna baktım konularla ilgili bir açıklama içermiyor.
2020 EKPSS Tercihler Açıldı Mı?
2021 Ocak başı gibi tercihler açılır diyorlardı. Ben mi bir şey kaçırdım? Bilgilendirme nasıl oluyor?
Merhabalar,
Elimde LG GH20NS10 DVD Yazıcı var. Gayet tıkır tıkır çalışan cihaz, yeni aldığım kasada DVD yuvası olmadığı için atıl vaziyette duruyor. İnternette araştırdığımda ucuz çeviriciler var. Fakat bunlar hep çift USB'li ucuz sata çeviriler, bana pek sağlıklı bir çözüm gibi gelmedi. Aletin güç ihtiyaçlarına baktığımda 5V / 12V = 1.5/2.0A gereksinimi var.
5.25" DVD sürücü için mümkünse 50 TL yi geçmeyecek bir çözüm önerebilir misiniz? Veyahut Çift USB'li çeviriciler gayet de iş görür mü?
2020 EKPSS Sonuçları Saat Kaç Gibi Açıklanır?
Başlık.
Merhabalar,
Age of Empires II DE yüklemeye çalışıyorum. Fakat Gerek Windows Store'dan gerekse Xbox Game Pass uygulamasından G:\ sürücüsünü seçmeme rağmen bu iki uygulamada inatla C:\ sürücüsüne yüklemeye devam ediyor. Yükle tuşuna basınca hâlâ C:\ sürücüsünde alan ayarlayıp yüklemeye başlıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Kaynak: https://twitter.com/beratalbayrak
Instagramdan açıklama yaptıktan sonra hesap ya silinmiş yada birileri tarafından uçurulmuş!
Allah Allah hayrdır inşallah!
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.330
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 23.123 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 796 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic