Samsung all in one fan arızası
Arkadaşlar merhaba , Samsung all in one dp7003a3d bilgisayarımdan ses geliyor . Ekranın arkasını açıp sesi kontrol ettiğimde fandan ses geliyor. Bilgisayardan çok fazla anlamadığım için yardımcı olursanız memnun olurum .

Sağ taraftaki fan dönerken ses yapıyor. Elimde durdurunca ses kesiliyor . Bu parçayi değiştirmeli miyim? Soldaki fandaki beyaz etiket üzerinde "dc brushless ksb0705ha" yazıyor. Ancak sagdakinde hiç birşey yok. Parça değişmesi gerekiyorsa nasıl temin ederim bana yardımcı olur musunuz.
Arızanın video linki :
https://video.hizliresim.com/watch/xO4tDfzFGY
10.000-13.000 arası projeksiyon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar projeksiyon almayı düşünüyorum. Hem ev içinde hemde bahçemde kullanabileceğim f/p ürünü bir ürün arıyorum. Projeksiyon konusuna hakim arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
Araştırmama gire benq TK800m , ViewSonic px701 , ViewSonic m2 bu ürünlere baktım . Sizler beni yonlendirirsenz ona göre tercih yapıyım. Şimdiden teşekkür ederim
iPhone 11 telefonum klonlandı
Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay önce 2. El olarak aldığım iPhone 11 telefonum klonlandı. Telefonun faturası mevcut ancak Apple sadece hat üzerine telefon aciyormus . Tekrar imei falan duzeltmiyormus. Ne yapmam gerekli ?
|
Harddisk tamir edilir mi?
|
Macbook Pro açılmıyor ''?'' yanıp sönüyor .
|
Xiaomi Mi note 10 pro vs huawei p30 pro
|
İphone 7 Plus Açılmıyor Yardım Lütfen
|
|
Piyasada bulamadığım şerit led
|

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.859
İkinci El Bölümü Mesajları: 826
Konularının görüntülenme sayısı: 26.015 (Bu ay: 476)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El