Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
JeaLeusy
Gerçek AdCoşkun Sertkaya
Doğum Tarihi18 Aralık ****
Konumİstanbul,Üsküdar
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 19 Ağustos 2010
2. el mesaj sayısı: 84
Son mesaj tarihi: dün, 13:49
Son giriş tarihi: 15 sa. önce, 22:41
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Satılık 2 ADET GTX 680 LIGHTINING ŞOK FİYATA!!!!! 900 TL OLDU !!! başlıklı konuya yorum yazdı (dün, 13:49)
Fiyat iyimiş hayırlı satışlar... Mesaja git »
LANA DEL REY KONSERİ [7 TEMMUZ 2013 - KüçükÇiftlik Park] başlıklı konuya yorum yazdı (15 gün önce, 14:54)
Lana del rey konseri kaçırmak olmaz ben gidicem yüksek bir ihtimal.... Mesaja git »
Lanet bir fobi "Tripofobi" başlıklı konuya yorum yazdı (21 gün önce, 00:24)
Trypophobia bendede var diğer fobiler kadar ciddi sayılmasada gene rahatsız edici bir fobi. Öğrendikten sonra çok aklına geliyor insanın.... Mesaja git »
ASUS GTX 670 DirectCU II Faturalı SATILIK başlıklı konuya yorum yazdı (24 gün önce, 03:35)
Güzel fiyat hayırlı satışlar.... Mesaja git »
Samsung 40ES8000[Kullanıcı Kulübü] başlıklı konuya yorum yazdı (25 gün önce, 02:05)
Hd uydu alıcısı var içinden onu kullanıyoruz mesela dün atv hd de kurtlar vadisine göz atarken farkettim fazlasıyla. Fakat flash belleği taktığımdad... Mesaja git »
Samsung 40ES8000[Kullanıcı Kulübü] başlıklı konuya yorum yazdı (26 gün önce, 23:15)
Mesela Netlikten falan mı kısmak gerekiyor yoksa ? Ben şaşırdım baya sen o kadar para ver soruna bak 800 hz diye bahsettikleri özellik bu gibi durum... Mesaja git »
Samsung 40ES8000[Kullanıcı Kulübü] başlıklı konuya yorum yazdı (26 gün önce, 15:51)
46es8000 kullanıcısıyım bir sorum olucak ben mesela hızlı sahnelerde donma hissediyorum aynı durum hızlı geçen alt yazılarda da var net okunmuyor mant... Mesaja git »
SAMSUNG 55 ES 8000 >>>ANA KONU>>> TAVSİYE ve TANITIM PAYLAŞIM başlıklı konuya yorum yazdı (26 gün önce, 15:50)
46es8000 kullanıcısıyım bir sorum olucak ben mesela hızlı sahnelerde donma hissediyorum aynı durum hızlı geçen alt yazılarda da var net okunmuyor mant... Mesaja git »
Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] başlıklı konuya yorum yazdı (26 gün önce, 15:48)
Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] başlıklı konuya yorum yazdı (29 gün önce, 15:22)
Renk ayarları hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız mesela ben netlik ayarını %55 te tutuyorum ama %100 yaptığımda daha iyi gibi geldi. Burda %30 lar... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: Satılık zotac 550 ti (Satıldı)
Alıcı: demircibu
Tarih: 16 Ocak 2013; 5:52:51
Yorum
tşkler sonunda alışverişimiz oldu :)
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Logitech

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063