Oral medic kullanın bir kere dokundursanızda 5 saniye tutsanızda aynı acı ilk an yakıyor.... Mesaja git »
Bende samsung 46es7000 veya 46es8000 bekliyorum gidip alabiliceğim bir mağazadan... Mesaja git »
Uefada resmen şansa ilerliyoruz dostum vuruyolar kale yanından gidiyor oyuncumuza çarpıyor o bu şu ya maçlar hep şans bu aykut kocaman ne şanslı ada... Mesaja git »
Biraz daha mantıklı düşünelim bence ne dersiniz ? Krasic formsuz peki bu oyuncuları nasıl kazanıcaksın ilk 18'e almayarak mı ? Biz barcelona veya... Mesaja git »
Krasiç
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir ay önce, 05:19)
Bu adam hızlı bir adam ve haftalarca şans bulamayıp bi maçın son 5 dakikası topu alıp gidebilcek bir oyuncu değil. Baroniyi 20 maç oynatma 21. maç gen... Mesaja git »
Baroniyi formda olduğu zamanlarda bile sevmiyorum bugun baroni veya selçuk yerine salihi izlemeliydik. Sezer ve salih aldığı şansları mükemmel değerle... Mesaja git »
içimden bu futbolla elen daha iyi dediğim oldu ben bi galatasaraylı beşiktaşlı arkadaşımla oturup fenerbahçe maçını izliyorsam ya bu nasıl futbol deme... Mesaja git »
Biz Lg 47lm615 ten samsung 46es7000e kadar çıktık şuan anında almamız gerekmiyor alsakda 2-3 hafta kullanılmıcak bende diyorum boş durcağına bekliyi... Mesaja git »
Dartyde ki satıcılar televizyonu sizin kadar almamı istemiyor hocam maşallah Samsung es8000 tükenmiş stokta es7000 içinde düşünüyorum ama ben bu ay... Mesaja git »
Evet iyi fiyat fakat ben ilk bu televizyona karar verdiğimde 46es8000 düşünüyordum ve yanılmıyorsam vatanbilgisayarda 2800 tl di samsung 46es8000. O... Mesaja git »
Bizde bu televizyonu alıcazda araştırıyorum bu aralar. Ntv spor olayını daha öncede duydum bunun çözümü yok mu ? Alt yazılarda türkçe karakter hall... Mesaja git »
279 tl den 211'e indirdiler ve ben birkaç günle kaçırdım bunu. Gelde şimdi mutlu mutlu kullan en uyuz olduğum şey.... Mesaja git »
Yukarıyı temizledikten sonra orayı cesetle doldurmuşlardı diye hatırlıyorum.... Mesaja git »
Bende benzer birşeyi merak ettim Crassus'un asıl amacı spartacus diğerleri pekte umrunda değildi neden spartacusu gidip öldürmek yerine crixus'a git... Mesaja git »
Bu yorumdan sonrada ben gidip bu tv yi alamam sanırım beklemeye devam... Mesaja git »
LG 47LM615S hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim ? Bugun gittiğimde beğendiğim televizyonlar hep 3000 tl civarıydı malesef bu kadar bütçemiz yok. ... Mesaja git »
Herkes fiyat iyi demişte tv nin görüntü kalitesini beğenmiyenler gördüm 660 modeli için yapılan yorumlarda falan. Bu bir alt modeli almak ne kadar man... Mesaja git »
LG 47LM615S tavsiye edermisiniz şuan en uygun gözüken buda görüntüsü falan nasıl acaba ?... Mesaja git »
Mesela maradonda pazarda kaç fps alıyordunuz ? şuan kaç oldu ?... Mesaja git »
Bu windowstan değil oyundan kaynaklanan birşeydi ama nasıl olur.... Mesaja git »
windows 8 olunca ne değiştiki ? Sorunlarımız farklı sanırım.... Mesaja git »
Vatanbilgisayarda çok yakın arkadaşım var o beni fotoğraf makineleri bölümündeki çocuğa götürdü benim arkadaşım en iyisini tavsiye et falan yaptı. Can... Mesaja git »
Ben sx150 yi 279 tl ye almıştım geçenlerde biryerde indirim oldu ve acayip sinirimi bozdu şahsen... Mesaja git »
Büşranın ve benim auto moddaki resimleri karşılaştırdığınızda nikon biraz daha iyi gibi geldi. Bende auto modda çektim canon sx150 ile nikonla çekil... Mesaja git »
Anladım aslında amacım canon sx150 aldığıma pişman olmamak Ben canon sx150 yi şuanlık hep auto modda kullandım. Nikondan autoda üstün mü bunu merak... Mesaja git »
Örnek fotoğraf koyabilirmisin büşra şu flu olayını merak ettim nikondaki... Mesaja git »
Spartacus ve walking dead gibi dizilerde birine alışmıcan arkadaş türk dizisinde tutan biri 20 sezon oynar yabancılar lap diye harcıyor adamı Na... Mesaja git »
600d iyi ama bizimde bütçe yetmiyor fazlasına ama siz genede alınca arada ne kadar fark olduğunu anlatırsanız burdan kullanmış kadar oluruz... Mesaja git »
Canon sx150 ile av modda diyaframı f 3.5'a aldığımızda diyelim sokakta çektik arkası flu oluyor mu ? Örnek resim varsa paylaşırmısınız ?... Mesaja git »
Alıntı +
Manuel modda çekicem o zaman autoda olmaz bi denemek lazım... Mesaja git »
Alıntı +
Evet bunun gibi ben daha deneyemedimde sx150 yi aldım asosyal oldum bu aralar... Mesaja git »
Ben daha kendi resmimi falan çekmedimde birşey sorucam. Mesela facebookta sık sık görüyorum biri resmini çekiyor arka plan flu çıkıyor resmi çekilen n... Mesaja git »
Alıntı +
indirdim baya video izlicem bakalım hepsi yararlı olcak... Mesaja git »
Alıntı +
Manuel modda denicem birşeyler hiçte anlamam ama bakalım kımıldatmadan tutabilsem makineyi bide... Mesaja git »
Alıntı +
Dijital zoom bana arada lazım oluyor diğer ayarlarımız aynı sanırım... Mesaja git »
Genel olarak şu ayarı şöyle yap iyi oluyor diyebileceğiniz bir ayar var mı ? Vatanbilgisayardaki arkadaş ayarlar yaptım demişti ama fabrika ayarlarına... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: özge cihan Mesela arkadaşım canon a810 aldı inceledim hiç beğenmedim şuan elimdeki ondan daha net çekiyor. oldukça puslu gel... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: özge cihan arkadaşlar merhabalar, sizden yardım istiyorum acil olarak vaktim kısıtlı. bende 300-400 arası bir makine al... Mesaja git »