Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
Timecatz
Gerçek AdAhmet Şentürk
Doğum Tarihi28 Eylül 1989
MeslekÖğrenci
Konumİzmir,Karabağlar
Fotoğraflar Tümünü Gör
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 18 Nisan 2010
2. el mesaj sayısı: 90
Son mesaj tarihi: 5 ay önce, 15:34
Son giriş tarihi: bir ay önce, 08:02
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları6
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Arkadaşlar tahmini 1975 den kalma Pelikan marka,manevi değeri büyük bir dolma kalemim var.Geçenlerde kullanmak istediğimde bir sorun olduğunu fark ett... Mesaja git »
LG AG-F215 5'Lİ 3D GÖZLÜK [60 TL] başlıklı konuya yorum yazdı (5 ay önce, 17:44)
Uzaklaştırılma kaldırıldığında bana bir şekilde ulaşınız.... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar Evimde yüzlerce okunmuş KİTAP bulunmakta. Ağırlık olan SİYASİ-POLİTİK kitaplar, ROMANLAR, KLASİKLER, MACERA ROMANL... Mesaja git »
LG AG-F215 5'Lİ 3D GÖZLÜK [SATILDI] başlıklı konuyu favorilerine ekledi (7 ay önce, 19:06)
AMERİCAN EAGLE TWİLL JACKET| American Eagle Plaid Buffalo Shirt başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 22:21)
Kendisi dürüst ve güvenilir bir satıcıdır,uzun yıllardır yakın arkadaşımdır :) Olm ne ara kilo aldın lan,gayet sportif adamsın sen :D... Mesaja git »
Arkadaşlar yüksek ölçüde kilo kaybımdan dolayı,bir süre kadar önce kısa süreli(birkaç kez) kullandığım sorunsuz tişörtlerimi,gömleklerimi ve diğer ürü... Mesaja git »
İndirim >> Satılık Educa 1500 parça Puzzle (salvador dali) başlıklı konuyu favorilerine ekledi (8 ay önce, 01:14)
Orjinaldir, jelatini bozulmamış, kutusu açılmamıştır. Hediye gelmişti, uğraşacak zamanım yok o yüzden satıyorum. indirim yaptım 30 tl >> 20 tl ka... Mesaja git »
Satılık iPhone 3GS - 16 GB - Siyah | 400TL (Fotoğraflar Yüklendi) başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 18:49)
Ürünün satışını yapan arkadaş 3 yıllık güvenilir ev arkadaşım,herhangi bir konuda endişeniz veya şüpheniz olmasın.... Mesaja git »
Satılık ''Et kıyma makinesi'' (Alonsa 2750 watts) konusunu başlattı (8 ay önce, 11:57)
Arkadaşlar ,aileme hediye gelen et kıyma makinesini satıyorum.Garanti belgesi yoktur.Ürün paketinden çıkarılmamıştır,sıfırdır,tüm aksesuarları tamdır... Mesaja git »
Diğer arkadaşlar ellerinden geldiği kadar yardımcı olmuşlar bana birşey kalmamış gerçi ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var;hazırlık eğitimi bu za... Mesaja git »
Arkadaşları

Mr.LucidReam

EGercek

sPe*

3un1i

Occhio Nero

NameLessKnight
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: İzmir içi Satılık Dev God of War 3 Posterleri (Kaliteli baskı,kalın yapı)
Alıcı: boraşarköy
Tarih: 3 Haziran 2010; 17:36:03
Yorum
ilgi ve özen gösteren birisi teşekkürler
Genel Puan

Ürün: Orijinal Jinx (Geek) Bileklik !!! (Referans İlanı)
Alıcı: DragMeToHell
Tarih: 18 Haziran 2011; 15:37:04
Yorum
Genel Puan

Ürün: Satılık %99 '0'dan farksız Guitar Hero Metallica Wii-Pal(Deneme amaçlı 1 kez açılmış,jelatini duran)
Alıcı: ***koparan_7***
Tarih: 3 Temmuz 2011; 22:21:43
Yorum
Gerçektende ürünün yalnızca 1 kez kullanılmış olduğu kesin ürün parayı yatırdığım gün elime ulaştı
Genel Puan

Ürün: Satılık Sıfır ''Vodafone 945'' ,Tüm aksesuarları,Fatura-Garanti B. Dahil --İzmir--
Alıcı: Amorph
Tarih: 13 Temmuz 2011; 0:04:16
Yorum
Genel Puan

Ürün: Satılık Jinx-Quiksilver tişörtler(Wow-Premium Series)-Referans İlanıdır.
Alıcı: Feeldevotion
Tarih: 28 Temmuz 2011; 12:58:52
Yorum
Güvenilir kişiliktir. Sorunsuz alışveriş.
Genel Puan

Ürün: Satılık Cort X2 Elektro Gitar-Cort CM10G Amfi(Temiz,Jak k.-Tre.kolu-Kılıf dahil)
Alıcı: Doruk.
Tarih: 16 Ağustos 2011; 11:54:21
Yorum
Alışveriş sorunsuz gerçekleşti. Güvenilir satıcı
Genel Puan

Ürün: Satılık Nokia e72 (Temiz,Garantili,Full kutu içeriğiyle)
Alıcı: d1v1n3
Tarih: 16 Eylül 2011; 13:27:08
Yorum
Elden teslim alinma şeklinde alışveriş gercekleştirildi. Sorunsuzdu.
Genel Puan

Ürün: Satılık Akg K-319 Kulaklık (Açılmamış kutu-Garantili)
Alıcı: ceycey84x
Tarih: 19 Ocak 2012; 16:44:38
Yorum
iyi alışverişti teşekkurler
Genel Puan

Ürün: Satılık ''0'' Gibi Nintendo Ds oyunu;Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue Team...
Alıcı: gogostarmen
Tarih: 9 Şubat 2012; 1:57:16
Yorum
Çok teşekkür ederim, çok ilgili ve beyefendi bir arkadaş.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
Bir önceki üyelik adım:z@hme7...
Artık yeniden nefes almak hacet buyurur...

- Packard Bell TM81-SB-003TK -
| AMD Phenom II X4 N930 2.0GHz | ATI Mobility Radeon HD5650 1GB 128Bit GDDR3 | 4GB DDR3 | 320GB HDD | 15.6" HD LED LCD |

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.109