Bazı insanlar da vardır ticarette eğer iyi arabaya binersen bu adam çok para kazanıyor diyip onunla iş yapmazlar. Saçma dime başımıza geldi Mazda 62... Mesaja git »
bu yeni üniteyi neden beğenmeyenler var anlamıyorum. 2.0 177 hplik passat ile karşılaştıranlar var. Herşey hp değil. Bende 2.0 177 hplik motorun daha ... Mesaja git »
+1 bende böyle düşünüyorum da nasıl olcak sorun orda.... Mesaja git »
Benim anlamadığım vidasına kadar aynı mazeme olan Kango Citan' dan nasıl daha başarılı olur?... Mesaja git »
Bizim jetta' ların makyajlı halinin fotosunu bulabilecek var mı?... Mesaja git »
Büyük şirketler haricinde bir yerden kiralamayın derim. Çoğu kiralama şirketi normal sigorta kullanıyor ve bu yüzden de kendinlerini koruma altına alm... Mesaja git »
2011 model çok temizleri var bunu kasdetmiştim... Mesaja git »
Mazda 6 öneririm. Yakıtı dizele göre fazladır elbet ama performansı Accord' dan daha iyidir hemde gerçekten konforlu bir araç.... Mesaja git »
İç tasarım yine kötü olmaz umarım. Motor güzel ama bu fiyatla da alıcıyı üzer. Civic bu parayı haketmez kimse kusura bakmasın.... Mesaja git »
Üniverstem gereği yurt dışındayım (New York) kız arkadaşımla mecbur olarak skype kullanarak görüşüyoruz. (duk daha doğrusu) sonra bu zat gözümün içine... Mesaja git »
Keşke tüm polis arabaları f30 olsa. Hem halkın gözünde bu kutsal mesleğin prestiji de artarı. Neden her kes böyle yorum yapmış anlayamadım. Verdiğimiz... Mesaja git »
0-100 olarak çokta başarılı değildir ama 90 üstü hızlanmalarda diğer rakiplerinden daha iyi hızlanır. Forumda da bu konuyla ilgili bir üyemizin yaptığ... Mesaja git »
Ben tuzlada yaklaşık 2 ay önce Symbol' e arkadan çarpmış Fiesta görmüştüm. Resmen kağıt gibi araba (40 km ike çarpmıştı muhtemelen) Symbol de aynı dur... Mesaja git »
O arabaya alternatif olarak verilen örnek bence sizin arabanızdan daha kötü. Satmayın derim ben.... Mesaja git »
Bence Astra 140 hp daha iyi. Bütçem yeterli diyorsanız tabi 1.4 tsi Golf daha iyi olur.... Mesaja git »
8 dakkada motor yandı ne dayanıklılığı yapmayın... Mesaja git »
Bu araçlar o motora rağmen hantal araçlardır. Araçların boyutları gerçekten büyük ve frenleme, hızlanma zamanları kötüdür. Bizzat 1 hafta sonu kulland... Mesaja git »
Düşünsenize Opel' in 1.6 dizel motoru Cruze' ye gelmiş ve bu fiyat politikasını izliyorlar. Kızılay verse bile daha fazla Cruze olur.... Mesaja git »
Ellerindeki bu motoru bitirmeye çalışıyorlar galiba.... Mesaja git »
İleri zeki arkadaşım bi fındık bi çay toplamayı denesene bakim nasılmış... Mesaja git »
Dostum nüfusumuz 80 milyon doğuda vergi ödenmiyor diye kaçakçılık hat safada diye neden ödeyenden alıyosun. Madem devletsin vergi vermekte bizim gör... Mesaja git »
Konfor istiyorsanız A3 derim. Yaktığının hakkını versin diyorsanız Civic derim. Ben sizin yerinizde olsam Civic alırdım.... Mesaja git »
Kimse RX-8 dememiş bence en sıradışı araç o motor yapısıyla.... Mesaja git »
Araç bence şahane olmuş inşallah fiyatı da uygun olur.... Mesaja git »
Hondanın dizel motorunu tek geçerim ondan sonra da renault 1.6 dci gelir benim gözümde gerek 0-100 hızlanması gerek motorun teknolojisi bakımından.... Mesaja git »
seçeneklerinizde yok ama 2009 sonrası mazda 6 yı öneririm gerçekten memnun kalacagınız arabadır hemde accorddan daha performanslıdır... Mesaja git »