Orijinalden alıntı: nyhang tv geldi bende sorun yok sizinkini sordum eger kırmızı ise ölü değil canlı nokta imiş ve tek nokta dahi olsa d... Mesaja git »
MALESEF 1 ÖLÜ PİXEL ÇIKLTIĞINDA PEK KALE DE ALMIYORLAR ADAMI. NORMAL NORMAL OLABİLİR. 3 TANE YAN YANA İKİ TANE YANYANA CİDDİ SIKINTI VERİR DİYOR... Mesaja git »
YİNE BURAYA DA ATAYIM NYHANG BULUNSUN 1 ölü pixel için uğraşmayacağım ışık sızmazı için resimler atarım :( ama oda dikkatli bakarsan raha... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: nyhang bence olmalı varsa da bulamadım bana bugun gelecek bu tv paylaşalım isterim aynen NYHANG paylaşımda bulunal... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Hobar Ölü piksel sürekli siyah falansa birşey olmaz. TV nin dibine girmezsen görmezsin. Ama tek renk yanıyor ve karanlık sah... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: CheckVizoR Bence ölü pixel 1 tanede olsa değiştirebiliyorsan değiştir.Daha sonra pişmanlık duyarsın. PEKİ DAHA SONRAKİ ... Mesaja git »
haklısın MONOLPAN bende senin gibi düşünüyorum artık 1 ölü pixel için uğraşmayacağım ışık sızmazı için resimler atarım :( ama oda dikkatli ba... Mesaja git »
Tv önerisi
başlıklı konuya yorum yazdı
(6 ay önce, 02:28)
geldi kuruldu 1 ölü pixel var ayrıca köşelerde de bulutlanma sendeki durum ne merak ediyorum karanlık ortamda tüm ışıkları kapartırsan sende de olm... Mesaja git »
bulutlanma karanlık ortamda malesef köşelerde var acı ama gerçek 1 tane ölü pixel çıktı ger iade mi yapsam düşünüyorum AMA TV YİNEDE MÜKEMMEL Bİ... Mesaja git »
Tv önerisi
(6 ay önce, 08:30)
Orijinalden alıntı: nyhang Orijinalden alıntı: redof Orijinalden alıntı: nyhang Bir de hala anlamadığım Vatan bize 6007satmak ici... Mesaja git »
Tv önerisi
(6 ay önce, 23:51)
Orijinalden alıntı: nyhang Bir de hala anlamadığım Vatan bize 6007satmak icin cok çırpındı. Ellerinde 7007 yoktu 6007 vardi o yuzden mı acaba? ... Mesaja git »
Tv önerisi
(6 ay önce, 23:30)
Orijinalden alıntı: nyhang Orijinalden alıntı: redof Orijinalden alıntı: monodes Ben samsung almaya karar vermiştim ne zamandır.A... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: redof Orijinalden alıntı: tgezer DTS falan neyse de Tv asıl görevi karsisina oturunca görüntüyü düzgün vermesi . ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tgezer DTS falan neyse de Tv asıl görevi karsisina oturunca görüntüyü düzgün vermesi . İşık sızması. Banding . DSE ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam Orijinalden alıntı: redof Orijinalden alıntı: burakthy Bug7n vatanda es7000 ile pfl 7007 nin ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: burakthy Kesinlikle guzel bir cihaz almissin hayirli olsun ben extra playerla ugrasmak istemedim 46c750 nin media playerinda... Mesaja git »
AN İTİBARİYLE PHILIPS 55PFL7007K 'YI VATAN %30 İNDİRİMİNDEN 3.732 TL 'YE ALDIM. HARİKA TELEVİZYON 6 AY ARAŞTIRDIM YARIN PHILIPS S... Mesaja git »
AN İTİBARİYLE PHILIPS 55PFL7007K 'YI VATAN %30 İNDİRİMİNDEN 3.732 TL 'YE ALDIM. HARİKA TELEVİZYON 6 AY ARAŞTIRDIM YARIN PHILIPS SERVİS KU... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: burakthy Bug7n vatanda es7000 ile pfl 7007 nin 55 incinin arasinda kaldim. 7007 de cok guzep es7000 de 2 saat kurcaladim. So... Mesaja git »
Tv önerisi
(6 ay önce, 20:57)
Orijinalden alıntı: monodes Ben samsung almaya karar vermiştim ne zamandır.Ama hep araştırmaya devam ediyorum. Son günlerde phil in bu modeli be... Mesaja git »
55" LED TV veya muadili PLAZMA alacağımBU 3 'Ü ARASINDA KALDIM. SEÇİM İÇİN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR. AYRICA BİR SORU DAHA GENELDE PC ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: befo Orijinalden alıntı: h!j@cker Orijinalden alıntı: befo Orijinalden alıntı: h!j@cker 1 adet kalem... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: proteo Az önce bende telefonla sordum. 2 adet gözlük veriliyor. Akıllı kumanda ve kalem kutu içeriğinde yok. Kalem olmasada ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: befo Orijinalden alıntı: denizfeneri lg müşteri hizmetleri aradım. bayağı bekledim, kız geri döndü kötü haber kutu ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mally Arkadaşlar kalem + kumanda + 2 gözlükle hizlialda 1999 lira. Sizce alınırmı? Yani olumsuz bişey diyen olmazsa alm... Mesaja git »
EVET BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE YANSIMA SORUNU NE DERECE SIKINTI ??? AKILLI MAGİC KUMANDA ÇOK İYİ DİYORLAR?? AYRICA KONTRAST 3.000.000 ... Mesaja git »
http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/47LS5600-p-70598-c-9.htm?affil=3F1F873B219BFD1604C11B6D4A817635&utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campa... Mesaja git »
Merhabalar, Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız için e-ticaret üzerine PHP YAZILIM UZMANI' aramaktayız. Magento üzerine p... Mesaja git »
Merhabalar, Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız için e-ticaret üzerine PHP YAZILIM UZMANI' aramaktayız. Magento üzerine p... Mesaja git »
Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren e-ticaret üzerine web sitemiz için .NET YAZILIM UZMANI' aramaktayız. Bünyemizde kalıcı ve sürekli a... Mesaja git »
Technisat SkyStar2 Özellikler: -Versiyon: 2.6d (Büyük Tuner) -Chipset : B2C2 chipset -Hızlı data alımı (internet vb.), maximum 90 Mb... Mesaja git »
Technisat SkyStar2 Özellikler: -Versiyon: 2.6d (Büyük Tuner) -Chipset : B2C2 chipset -Hızlı data alımı (internet vb.), maximum... Mesaja git »
ŞÖYLE BİRŞEY DUYDUM NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM AMA ORTALIKDA ÇOK DOLAŞIYOR ADSL İÇİN SABİT HAT veya İSTEMEZSEK YİNE AYRI KAZIK OLAN YALIN ADSL... Mesaja git »
HERŞEY YENİ ALINDI. FİYATLARI EN UYGUN YERLERDEN BULDUM DAHA UYGUNUNU BULAMAZSINIZ INTEL CORE I7 2600K 3.40GHz 8MB (VGA) 1155p - 575.00 TL (B... Mesaja git »
BEYLER DURDUĞUNUZ KABAHAT. HIZLAR TEKRARDAN BERBAT BEN BİRİ ADSL 'E GEÇİŞ YAPTIM. TTNET ALTYAPISINI KULLANSADA İNANIN TTNET ÖYLE DÜŞÜND... Mesaja git »
ben aldım haberi yine yaramaz 8 mbit paketleri 100 gb yapmayı düşünüyorlar. yine yetmezzzzzzz... Mesaja git »
AKK 'Yİ HEMEN DEVREYE SOKTULAR GEÇMİŞ OLSUN.... Mesaja git »
Biri adsl e gectim ama gecis asamasindayim Tepkinizi sadece lafta gostermeyin İcraat lutfen arkadaslar Taahudum var deyip bahane ne olur uretmeyin Bir... Mesaja git »