COMPAL HEL80 serisi ürünler için DAHİLİ BLUETOOTH CHIP' ler gelmiştir. Lütfen harici bluetooth adaptörlerinizin değişim işlemi için satış departmanımız ile temasa geçiniz. Değişim işleminin yapılabilmesi için " harici bluetooth adaptör " verdiğimiz müşterilerimizin bu ürünü iade etmesi gerekmektedir. İsteyen müşterilerimiz notebook' larını ( USB bluetooth adaptör ile birlikte ) ARAS KARGO ile karşı ödemeli olarak firmamıza gönderebilirler. Değişim işlemi yapılacak ve notebook' lar yine ücretsiz olarak ARAS KARGO ile geri gönderilecektir. İsteyen müşterilerimiz Kadıköy mağazamıza ürünü getirerek bu değişim işlemini hemen yaptırabilirler. Yada isteyen müşterilerimiz sadece USB Bluetooth adaptörü ARAS kargo ile ücretsiz olarak firmamıza gönderebilirler. Ürün elimize ulaştığında kontrol edilecek ve yine ARAS KARGO ile bluetooth chip' ler ücretsiz olarak gönderilecektir. Bluetooth chip' ler ürün içinden çıkan bir kılavuz yardımı ile çok kolay bir biçimde herkes tarafından takılabilmektedir. COMPAL HEL80 serisi ürünlerde Camera / Ses problemi giderilmiştir. Lütfen tüm kurulumlarınızı yaptıktan sonra driver CD' sinden çıkan " Smart Wacthdog " Güç yönetimi yazılımını sisteminize kurun ve her bilgisayarı açtığınızda yeniden programı aktif etmekle uğraşmamak için kısayolunu C:\Documents and Settings\User\Start Menu\Programlar menüsünün altına ekleyin. Smart Watchdog programı kurulu iken Camera açık / kapalı farketmeksizin sorunsuz olarak sisteminizi kullanabilirsiniz. Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir, fatih yada emre@fokusshop.com adresine bir mail atın yada MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz. Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
Sayfayı mobil sürümde görmek için tıklayınız