Epson L365 kurulum sorunu
Arkadaşlar bu yazıcıyız uzun zamandır kullanıyorum , bugün modem de sorun olduğu için modem yeniledim ve modem değiştiği için yazıcı bağlanamadı tabi , bende kurulum dosyalarını sildim ama install navi bir yerde yüklemeyi durdurup internete bağlanamadı bağlantınızı kontrol edin hatası veriyor , durum ile alakalı bilgisi olan var mı
Kasko Fiyatlarının abartılı artması
sanırım 8 yada 9 yıldır kaskoyu sompo dan yapıyorum , geçen sene ödediğim rakam ile bu sene arasında % 58 fark var ve geçen seneki imm ile bu seneki sabit aynı tutuldu , oda eşitlense % 70 gibi bir artış var bu normal mi yada bunun takip eden bir kurum yok mu istedikleri gibi zam yapabiliyorlar mı
Hard reset garantiyi bozuyormuş
Arkadaşlar yeni aldığım note 10 cihazımda ekran ayarlarında çözünürlük ayarı yok bumu sormak için müşteri hizmetlerini aradım ve sıfırlama yani tuş kombinasyonları ile sıfırlarsam ortaya çıkar mı diye sordum o işlemi yaparsanız cihazınız garanti dışı kalır dedi , ama bu ışlem root değilki dedim buna rağmen garanti dışı kalacağında ısrar etti 'nu konuda ne düşünüyorsunuz ve birde ayarlar içerisinden sıfırlamak bu hard reset ile aynımıdır
samsung s8 için en stabil oreo sürüm
|
Yazılım güncellemesi iptali
|
Aradığım bir film ismini hatırlamıyorum
|
samsung tv problem
|
Samsung ue32h5570as bunaldım lütfen yardım
|
|
Çanak + lnb öneri
|
Meslek: Makine mühendisi
| Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.438
İkinci El Bölümü Mesajları: 800
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
1