Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
drorhan
Gerçek Adorhan ucucu
KonumAnkara
Fotoğraflar Tümünü Gör
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 8 Ekim 2008
2. el mesaj sayısı: 7
Son mesaj tarihi: 6 ay önce, 23:04
Son giriş tarihi: 7 sa. önce, 01:41
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Korsan uygulama platformu Installous kapandı başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 23:04)
Valla ben de beğendiğim bi oyun uygulama vs olursa diyorum zaten 3-5 tl veriyim parasini aliyim. Ama taniyorum kendimi, bi kere yaparsam sonra tutamiy... Mesaja git »
iPhone 5'in titreşim özelliği sayesinde 360 derece panorama çekin başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 03:42)
fikir güzel ama pratikte pek kullanılacağını sanmıyorum. jiroskop sayesinde çok daha kolay ve güzel fotoğraflar çekilebilirken (hatta google'ın Photo ... Mesaja git »
Korsan uygulama platformu Installous kapandı başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 03:01)
yorumlara bakıyorum da; zaten bu installous'u kullanan kimse yokmuş. kimse kullanmadığı halde nasıl bu kadar ünlendi hayret... Mesaja git »
SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT - KAMPANYA - (ANA KONU) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 01:50)
Orijinalden alıntı: ozgur06 Vatan bilgisayarda satılan note 2 lerin garantisi ne acaba? Kutu üzerinde telpa, genpa, vs gibi bi distribütör ... Mesaja git »
SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT - KAMPANYA - (ANA KONU) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 01:39)
Orijinalden alıntı: T@zm@nic dün ben kayserıdeki vatanı aradım. Özel günler var kargolanan o günlerde kargolanır dendi. Pazartesinden beri ka... Mesaja git »
SAMSUNG GALAXY NOTE 2 Kullananlar Kulübü (402 Üye) - ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 20:11)
Orijinalden alıntı: edizici Arkadaşlar ben app 2 sd pro programını note II ye kurdum, ancak uygulamaları hafza kartına taşımak istediğimde hafız... Mesaja git »
Arkadaşlar park halindeki aracımıza çarptılar. İkame Araç yardım. başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 00:01)
kasko poliçenizde ikame araç teminatı varsa araç serviste geçirdiği sürede alabilirsin. kaç gün alabileceğini eksper belirler. yani eksper 3 günde tam... Mesaja git »
telefon yekpare kasa değil miydi? yedek arka kapağı oluyor mu?... Mesaja git »
2 günlük S3'ümü ne kadara satabilirim? başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 00:56)
Orijinalden alıntı: cumur alalı 2 gün olduysa aldığın yere iade et sorgusuz suhalsiz 1 hafta geçmediği sürece almaları gerekir diye biliyorum ya... Mesaja git »
iPhone 5, oyunlarda iPhone 4s'e göre 2 kat daha az yükleme süresi sunuyor başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 14:01)
Orijinalden alıntı: Exvision Milletin 3 aylık ev kirası fiyatına telefon çıkartıyorlar. benim 9 aylık ev kiramdan fazlaya geliyor... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063