mikrousb girisli tum sarz cihazlari uygundur. samsungun htcnin cogu modelleri uyar.... Mesaja git »
hepsburada da günün fırsatında 1650 tl ye de var http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii/productDetails.aspx?productId=telcepsam... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: zotacing Facebook'da sayfa çalınması fln tabi ki hoş değil. Ama o sayfayı çalan kişinin interneti büyük ihtimalle baba... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: azizyanhasan Orijinalden alıntı: drorhan Orijinalden alıntı: azizyanhasan Orijinalden alıntı: drorhan Orij... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: azizyanhasan Orijinalden alıntı: drorhan Orijinalden alıntı: azizyanhasan fiyat vemem gerekiyosa: 55 inç lg lm96... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: azizyanhasan fiyat vemem gerekiyosa: 55 inç lg lm960v: 6200 tl, 55 inç lg lm860v ise 5300 tl olur. 5300 liraya nereden ... Mesaja git »
çok ucuzunada kaçmamak lazımmış, geçen gün kabloyu tv'nin arkasından bi çektim, uçtaki sarı renkli kısım TV'de kaldı. epey uğraşarak kablonun ucundan ... Mesaja git »
haftaya evi taşıyacağım. dedim taşınmadan LG facebook sayfasından kazandığım %25 indirimi kullanarak bi tv alayım, yeni evde direkt onu kurdurayım. ve... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: latagdab arkadaşlar peki 40d7000 ya da 40d8000 bi samsung 3dtv de bu fpr gözlükleri kullansak(sırf ucuz diye) filmden hiç mi... Mesaja git »
5350 tl'ye çok iyi almışsınız. güle güle kullanın.... Mesaja git »
teknosa.com da 400 tl hediye çeki veriyor. 3839'a geliyor... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sugarcocuk1 Orijinalden alıntı: drorhan işyerimde 21.5 inç 2560 × 2048 çözünürlük destekleyen bir monitör var ama siya... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Onur__ Orijinalden alıntı: levinco Orijinalden alıntı: Onur__ Ben de tvnin icerisindeki 3d goruntulerini begenmed... Mesaja git »
lg bayisinden olsa direkt bayiden verirlerdi diye dusunuyorum. teknik servis kurulumda verdigine gore lgturkiye garantili olanlara verecekler gibi anl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gerenimo57 Listeye beni de dahil edebilirsiniz. Turuncu indirimden 55' LM660S aldım. Pazartesi elime gececek. Ben 47' alm... Mesaja git »
yukardaki çubukta edge ile girersen E, GPRS ile girersen G, 3G ile girersen 3G, HSPA ile girersen 3G+ yazıyor... Mesaja git »
işyerimde 21.5 inç 2560 × 2048 çözünürlük destekleyen bir monitör var ama siyah beyaz.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ersankuneri07 Ben indirim kazandım arkadaşlar ama sevineyim mi, üzüleyim mi bilmiyorum. Çünkü 55'' tv'ler ile sınırlamışlar... Mesaja git »
kazananlar listesinin başında ben varım, umarım bu 3. cevap veren kişi olduğum anlamına gelmiyordur:(... Mesaja git »
Apple Siri'ye göre gelmiş geçmiş en iyi smartphone :) http://thenextweb.com/mobile/2012/05/11/apples-siri-the-best-smartphone-ever-is-the-nokia-l... Mesaja git »
hani bizm bi prof ahmet aydın vardır ya 2-3 güne bir haberlere çıkar, yok süt zararlıdır, yok domates kanser yapar falan diye şeyler söyler, bu Profes... Mesaja git »
benim sorduğum mağazadakiler bilmiyordu, hatta bu mağazaya gelmez muhtemelen dediler Dusty lansmanda mayıs ayı içinde piyasayı yoklama amaçlı bir mi... Mesaja git »
henüz türkiyede piyasaya girmedi. ben yaklaşık 10 gün kadar önce lg mağazasından sormuştum, listede fiyatının 7500 tl gözüktüğünü söyledi. ama ne zama... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: burakdemirci80 Orijinalden alıntı: caglar_sss bu serinin en dusuk modeli de panasonic et5 gibi ciddi fiyat düsüsü y... Mesaja git »
bu tv'de sadece aktif gözlük kullanabilirsiniz. pasif gözlükle 3d izleyemezsiniz. sinemadan aldığınız gözlükler pasif gözlük destekleyen tv'lerde kull... Mesaja git »
860v edge led, 960v nano full led. piyasaya çıktığında esas farklar görülür ama 960v fark yaratır diye düşünüyorum.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: dusty Orijinalden alıntı: CQNSTANTINE Orijinalden alıntı: dusty Evet, dahili uydu alıcılı bu cihaz bildiğim kada... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: dusty Yarışma sonucu TV kazananlar belli olmuş, var mı aramızdan biri? Cevaplarım doğru ama kazanamadım, benden h... Mesaja git »
Avea kampanyasından 1 mart tarihinde aldım. Kutusunu dahi açmadım. telefon ihtiyacım olmadıığından satılıktır. Telefon gri (grafit) renklidir.... Mesaja git »
hdmi girişi olan tüm tvlerde yapabilirsiniz bunu, ama online filmler tv ekranında çok kaliteli olmuyor.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: serkaf bence bir araca 06 plaka veriyorlarsa gereksizdir deyip sinyal kolunu alıyorlar. sinyal verenler sadece belediye otob... Mesaja git »
mini onarım konusunda kaskocunuzla konuşup tramere geçmeyeceği konusunda kesin teyid alın. kasko şirketleri bu mini onarımları tramerde hasar gibi gös... Mesaja git »
trafik ışıklarına yaklaşırken hız azaltmayı öğrenemedik bir türlü. yeşil yanıyorsa hiç ayağımızı gazdan çekmiyoruz, hatta biraz daha basıyoruz, sonra ... Mesaja git »
7 sinde açıklanacakmış. pazartesi. en azından bi %25 indirim kazansam, yoksa bu sene tv işi zor gözüküyor benim... Mesaja git »
az önce muhtarlığa gidip sordum belki ben evde olmayınca muhtarlığa bırakmışlardır diye. ama muhtarlıkta da yok ceza. başka bir yere tebliğ edilebilir... Mesaja git »
sanki yaya geçidinden geçse durup yol vereceksiniz. yaya geçidinin öncelikle yayalara ait olduğuda sizin umrunuzda olmayacak (not: kişisel konuşmuyoru... Mesaja git »
bu hafta içinde bir park cezası yemiştim. (aracın içinde oturduğum ve trafik polisi gelince hemen hareket ettiğim halde yazmış sağolsun polis, postayl... Mesaja git »