LİG TV 5 Büyükler Paketi Kampanyası Turksat Lig TV 5 Büyükler Paketi+ 150 yakın Kanal İlk 6 Ay 22.99 TL Geri Kalan 12 43.99 Çanak A... Mesaja git »
Baslik yanlis. Atrix 4g degil sadece Atrix bu. En azindan ben oyle biliyorum. Zira Atrix 4g guncelleme aliyordu.... Mesaja git »
Oyunlarda sıkıntılı. Temple run vb oyunlarda fps iyi degil diyeyim yani. Onun disinda fiyatina gore fena degil. Arada cogu android gibi sapittig... Mesaja git »
Vayy iyi yaw özlemiştim. Seviyeli bir diziydi.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ganeja 5 inç olanını kullnıyorumfroyo 2.2 yüklüinterneti unutunççkasım kasım kasıyor.eğer bunda ginger varsa biraz daha iyi o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Orod-Dain Orijinalden alıntı: catalyst Orijinalden alıntı: Orod-Dain Orijinalden alıntı: catalyst Or... Mesaja git »
Beyler burada geçen muhabbette yanlış anlamadıysam bluetooth varsa telefon olarak da kullanılabilir gibi bişeyler anladım. O iş nasıl olutyor acaba? ... Mesaja git »
bana da geldi ayni mesaj. Sms olmadan isime yaramaz. Diyebilirsiniz ki whatsapp falan var ama cevremde interneri olmayan bir suru insan var. 1000... Mesaja git »
Bu gün Avea'da Faturalıya geçmem için teklif geldi.Mesaj aynen böyle. "Faturaliya gecip ayda 25TLye her yone tam 500 dakika konusun ve SINIRSIZ ... Mesaja git »
avea zam yapti 19'luga buna mi gecsem diye dusunmuyor degilim.... Mesaja git »
Ben de babama kiziyordum cimrilik ediyor diye. Meger herkes ayni durumdaymis. Dogal gaz geldi isinmayi unuttum. Zaten hayatimda dogru durust 2 sene is... Mesaja git »
HizliAl.com 'da Motorola ATRİX KDV Dahil: 579.05 TL Motorola Atrix Hastalarına Duyurulur http://www.hizlial.com/u02.044.1472.0003/motoro... Mesaja git »
hepsiburada'nin ki artik sicak firsat degil. Artik heryerde o fiyata zaten (bkz:gold) musteri cekmek istiyosa biraz daha indirim yapmali. 500'e ... Mesaja git »
Eline gecen yorum yazsin tekrar. Olur da kalirsa o zamana biz de alalim. Simdilik riske girmek istemiyorum... Mesaja git »
Tekrar sorayim. Bu cihazin atrixten elle tutulur ne farki var?... Mesaja git »
bunun atrixten donanim olarak pek bi farki yok gibi geldi. Fazladan para vermeye degecek mi ?... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: commandx Selamlar, Beyler bayanlar guzel indirim var. Tefal tavalar 16tl papila 3lu tava set 12 tl. Dusunenler avele etsin.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hot_sauce Orijinalden alıntı: worldmaster61 Orijinalden alıntı: hot_sauce arkadaş 500 civarı veya altı da olur... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hot_sauce arkadaş 500 civarı veya altı da olur günlük işler ve projeksiyonda kullanılacak bir notebook var mı burada? y... Mesaja git »
Arkadaşlar bir sorunum var. Meb'in öğretmen ve öğrencilere vermiş olduğu galaxy tab 10.1 var abimde. Ve ne yaptıysak tableti kullanamadık. Bi ta... Mesaja git »
Wonder kullanıyorum. Satıp Atrix almaya değer mi? Wonder performanslı işlerde biraz kasıyor. Ama kamerası boyutu hafifliği zarifliği ve ekran kalitesi... Mesaja git »
3-4le yazmiyor abartmayin. En azindan ben denedim 2,5gb'lik dosyayi 9mb ile yazdi.... Mesaja git »
Cevap icin oncelikle tesekkurler. Yazici marka ve modelim brother hl-2040. Simdi ben bu seti alinca 24 defa dolum yapabilecek miyim. Ve bir dolum ka... Mesaja git »
Cahilligimi magruz gorun anlayamadigim bi sey var. Simdi ben yazicinin toneri kartusu artik herneyiyse bitince sökup goturuyorum ve 20-30 liraya doldu... Mesaja git »
Arkadaşlar ben bu HB'den ne alsam 48-50 lira kargo parası yazıyor bu nasıl bir mantıktır. Şimdi bu diski alanlar kargo ne ödediler. Bi tek worldcard'a... Mesaja git »
http://img32.imageshack.us/img32/6981/1006043x.jpg 1. KALİTE KURUMAYAN İTHAL PİGMENT MÜREKKEP (GARANTİLİ) En kaliteli Pigment Bazlı Boya il... Mesaja git »
brother marka yazicida kullanilabiliyor mu ?... Mesaja git »
Arkadaslar yardimci olabilecek var mi acaba? Benim 1 gb internet paketim doldu ama ttnet ariza verdigi icin internete ihtiyacim var en az 1gb dah... Mesaja git »
gittigidiyorda 1059 lira sanirim. mail gelmisti.... Mesaja git »
collins cok bozdu oyle boyle degil. Espiri yapmiyorum. Sanki dukkanlari toptan kapatacaklar havasi var ve son zamanlarda satilan mallar lcw'den farksi... Mesaja git »
Zayif bir insan olarak hic bana hitap etmiyor ve sanirim benim gibilere de. Sirf zaten bu yuzden lcw ve rodi gibi magazalardan bi sey alamiyorum. Hal ... Mesaja git »
İlgilenen varsa fiyatı fena değil gibi. Bilmiyorum kötü de olabilir fiyatı. Sıcak fırsat değilse silinebilir http://www.hepsiburada.com/liste/mot... Mesaja git »
Haziran Temmuz bakmadığım gün kalmadı ama bir tane 44 liraya bilet yok. Nerde bu kampanya ?... Mesaja git »
Sanirim arttirilabilir hafizasi yoktu nexusun. Ve kamerasi da S2'den kotu diye hatirliyorum.... Mesaja git »
Dün akşam gittim resmen yağma yeri gibiydi :) En azından bir iki bişey aldım şansıma.... Mesaja git »
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Galaxy W'yi satmayı düşünüyorum. Ciddi alıcı varsa tabi. Telefonun herhangi bir probblemi yok. Satış nedenim b... Mesaja git »