Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
worldmaster61
Gerçek AdTolga Alptekin
KonumDiyarbakır
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 26 Eylül 2008
2. el mesaj sayısı: 57
Son mesaj tarihi: 15 gün önce, 23:28
Son giriş tarihi: 5 sa. önce, 09:48
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar başlıklı konuyu favorilerine ekledi (15 gün önce, 23:28)
Konu içerisinde bölüm kural ihlali içeren, faturasız ürünlere dair satış linkleri, kişisel satış vb. söz konusu olan mesajlar yasaktır. Nétwork ... Mesaja git »
SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (16 gün önce, 17:01)
Evet arada kafayı yiyor diyelim. Çok sık değil. özellikle dışarıdayken ve 3g açıkken daha sık diyeyim. Bu veri ağını açınca telefon wifi'ya göre her... Mesaja git »
SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (21 gün önce, 10:56)
Hangi şartlarda iade edebiliriz bilgisi olan ar mı? Yani şu kasma reset sorunları zaman zaman bende de oluyor çok sık olmasa da. Bunları öne sürerek i... Mesaja git »
Dünyagöz'de lazer fırsatı... başlıklı konuyu favorilerine ekledi (28 gün önce, 23:11)
3 saat önce mail gelmiş arkadaşlar, yeni gördüm. Benim gibi lens kullananlar için iyi bir fırsata benziyor.Gerçi geçen sene Dünyagöz'e gittiğimde yüks... Mesaja git »
DigiturkPlay 2013-2014 Sezonu İndirimi başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 11:21)
Mail gelmeden mesaj neyle geldi?... Mesaja git »
TURKCELL 19 TL 500dk+5000sms+facebook+twitter başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 16:35)
Bana da geldi fakat ne face ne twitter kullanıyorum. 5000 smsi 1000 yapıp 500 mb internet versin geçeyim. Özel teklif bekliyorum... Mesaja git »
mcj Piranha Pro II Tab 139 cekle 119 word puanla 108 başlıklı konuyu favorilerine ekledi (bir ay önce, 08:57)
http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?wlgroup=40&itemCode=101485... Mesaja git »
Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 19:49)
Eyvallah. Benimki birnevi özeleştiriydi. Deli gibi bir üst model arayışımıza değinmek istedim.... Mesaja git »
Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 17:00)
Ulan resmen 1000 lirayi gozumuzde dusuk bir fiyat gibi gosterttiler. Yani mantikli dusununce benim galaxy wonder'im var. Wonder'la yapamayip s3'l... Mesaja git »
◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► başlıklı konuyu favorilerine ekledi (3 ay önce, 23:36)
http://i1138.photobucket.com/albums/n539/WitchKing-o5/Wallpaper.png GENEL ÖZELLİKLER http://www.nvidia.com/docs/IO/100658/tegra2... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063