C
@cem_fb_93 
çavuş
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Çavuş
04 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: İstanbul,Kadıköy
Forum İkinci El İmzası:
20 Ocak 2009; 22:43:12


--------------------------------------------------------------------------------

DH ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ / TOPLULUĞU



Bugüne kadar forumda Kemalistler ve Atatürkçülerin bir arada toplandığı konular açıldı. Siyasal yorumlar ve bazı provakatörler nedeniyle konular öyle yada böyle kapatıldı. Donanımhaber Yöneticileriyle bu konu hakkında biraz konuştum ve fikir alışverişinde bulundum.

Yeni konumuzun daimi kalması, kalıcı olması için Atamıza gösterdiğimiz önemi bu konuya gösterelim ve lütfen siyasi mesajlardan uzak, provakatörlerin, kışkırtıcıların mesajlarına aldırmaz, tartışmaya girmez tavırlar sergileyelim.

Lütfen konuya kapanması için giren kışkırtıcı üyelerin mesajlarına cevap vermekten kaçının ve Şikayet Ederek Konumuz zarar görmeden olayı kapatalım.

DH'deki Gerçek Kemalistlerin ve Atatürkçülerin, bir arada toplanmaya elbette her zaman hakları var. Forum kuralları dahilinde, Saygı çerçevesinde birçok grup gibi varlığımızı sürdürebiliriz. Sizden en önemli ricam; Bu tür siyasi mesajlardan uzak duralım. Her gerçek Kemalist gibi bu topluluğa gereken önemi verir ve kapanmaması için gayret gösterirsek, zaman geçtikçe büyürüz.

Kemalizm, Atatürkçülük ya da Atatürkçü Düşünce, Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce ve uygulamalarıyla ortaya koyduğu amaçlar, ilkeler ve gerçekleştirdiği devrimlerdir. Türkiye Cumhuriyeti de, anayasasında belirtildiği gibi, özellikleri ve uygulamalarıyla Atatürkçülük doğrultusunda hareket etmektedir.
Burada Kemalizme ve Atatürkçülüğe, Atatürk'e ait tüm değerlere önem veren, bu modele sahip çıkan arkadaşlarımız varsa bu konu etrafında bir kez daha toplanalım. (Önceki konular için hashus1099'ya teşekkürler.)

Ayrıca her ilde kurulan Atatürk'ü koruma Cemiyetleri, Atatürkçüler Topluluğu bulunmaktadır. (Ankara, İzmir, İstanbul, Konya, ..) Bu cemiyetler kesinlikle yasal olup, her türlü yardım kampanyalarını ve Atatürk değerlerini yaşatmaya yönelik çalışmaları hep beraber, el
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Mesaj Sayısı: 52
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 472 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.