Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
E.İsgenderli
Gerçek AdEmil İSGENDERLİ
Doğum Tarihi26 Ağustos ****
MeslekIT
İlgi AlanlarıBilgisayar,Elektronik,Müzik,Resim,Araba,
KonumAnkara,Çankaya
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 9 Mart 2008
2. el mesaj sayısı: 10
Son mesaj tarihi: 3 gün önce, 23:12
Son giriş tarihi: 9 sa. önce, 23:38
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Bağlantılar
MSN: condemden@hotmail.com
Arkadaşları1
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (3 gün önce, 23:12)
http://o1306.hizliresim.com/1b/g/p5j7l.png Yogun bir şekilde kullanıyorum şarj deşarj olsun diye %5 in altını o sıra neyle uğraştımğıma baglı gor... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (4 gün önce, 21:06)
Orjinal rom antutudan 11.xxx li skor alirken 900super rom la 7012 puan aldi normalmidir... Mesaja git »
UDID Kaydı Olmadan İOS 7 Restore başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 12:19)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ancak genede imza almak en mantıklısı diyebiliriz değilmi diğer beta sürümlerde geri yüklenebilirliğini kal... Mesaja git »
UDID Kaydı Olmadan İOS 7 Restore başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 12:10)
ne udid nede shsh kaydı alınmadan iphone 5 7'ye yükseltildi ios 6'ya geri dönüş mümkünmüdür ? sıkıntı çıkıyormu? yoksa beta olduğu için apple iz... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 09:47)
sürücüyü buldum internetten es geçtim cihaz açıldı şu anda sorun gözükmüyor Erase IDB yaptıktan sorna Flash Rom dedim problem gözükmüyor ... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 09:28)
onu denedim açıldı cihaz bir süre düzgün çalıştı sonra gene uygulama kapanmaya zorlandı demeye başladı kullanılmaz hale geldi ardından recover... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 09:11)
bilgisayara bağladım güç tuşuna bastım ADB Sürücüsü istedi bilgisayar benden kurdum cihaz boot ekranında duruyor ve RKBatchTool ve Rom Flash Too... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 21:00)
masaustu bilgisayarimi ve laptobumu sattim bosta kalinca tablet aldim yarin sirkette gorebilirim tepki verip vermedigini ayriyetten. ses a... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 20:46)
download moddayke flash tool cihazimi gorecekmi peki? veya boot ekranindayken cunku cihazim acilmiyor brick olmadi ama acilmiyorda... Mesaja git »
Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) başlıklı konuya yorum yazdı (6 gün önce, 20:05)
soyle bi durum var cihaza hic brsey yuklemedim eve geldigimde actim surekli hata vermeye basladi kapanmaya zorlandi vs ama herseye recovery ... Mesaja git »
Arkadaşları

optimtr
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
AMD Phenom X4 9550/Thermaltake BigTyp 120VX - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - 2x2 GB DDR2 1066 Mhz Kingston Black Edition - - 320 + 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - ATi Radeon HD4850- - Cooler Master 400Watt Power Supply - - Cooler Master ELite
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Bilgisayarım
Mobil cihaz
Mobil
Operatör
Vodafone
Takım
Beşiktaş
Notebook
Acer
Hakkında
AMD Phenom X4 9550/Thermaltake BigTyp 120VX - - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - - 2x2 GB DDR2 1066 Mhz Kingston Black Edition - - - 320 + 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - - ATi Radeon HD4850 - - - Cooler Master 400Watt Power Supply - - - Cooler Master ELite
LG Optimus 7

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078