valla ben ERASE NAND IDB seçmeden Flash Rom Dedim poblem olurmuki? cihaza hiçbirşey kurmadım sıfır halde daha iyi olucak derseniz hemen tekrardan E... Mesaja git »
revizyon tadında aynı ama farklı bir sürüm olabilir klavye uygulamasıyla çözeceğim bu sorunu sormak istediğim bir diğer soru bu rom'un... Mesaja git »
http://www.freaktab.com/showthread.php?3478-Updated-Cube-Mini-1-05-900supersport-ROM&p=47844#post47844 okudum konuyu working keyboard yazı... Mesaja git »
cubemini1.05ROMKit 'i indirdim ROM Flash Tool'u açtmı Cihazımı bağladım driverımı kurdum Reboot to Flash Mode dedim cihazım Flash mode'a g... Mesaja git »
ile ve alakanız için minnettarım adaptör çinden gönderilen çakma adaptörlerden değil orjinal adaptörü ancak hem kullanma klavuzunda 12 yazınca ... Mesaja git »
otg kablo olarak kendi kablosunumu kullanıyorsunuz? sürekli elimde uzanırken kullanıyorum kablonun boynu çok bükülüyor ve sürekli bağlantıda k... Mesaja git »
CUBE MİNİ TABLETİMİ 10 GÜNDÜR KULLANMAKTAYIM VE TECRÜBELERİMİ YAZMAK İSTEDİM VE KONUSUNUN İLK MESAJINI BANA VEREN mesutreis ARKADAŞA VE FORUM YÖN... Mesaja git »
Arkadaşlar mesajımı düzenlemeden temiz bir şekilde yazı yazayim ZTE MF-190 Firmware yüklerken bozuldu brick oldu Turkcell'e indim servise gönderd... Mesaja git »
şunu fark ettim cihazda otg kablo ile flash bellek veya başka birşey bağlı olduğu zaman yapıyor bunu cihaz çıplakken yapmıyor ve arkadaşlar ... Mesaja git »
orjinal room'unda bu sorunu 1 günde 2 kez yaşadım can sıkıcı farkında bile olmuyorsunuz cihaz kapandığından... Mesaja git »
selamlar, cihaz geldi çok memnunum ancak ufak maceramı anlatmak istiyorum soruda denilebilir. ZTE MF190 3G USB Modem cihaza bağladım Fl... Mesaja git »
Selamlar güzel insanlar :) masaüstü bilgisayarımıda netbook'umuda sattım 1 aydır bilgisayarsızdım şirket hariç cep telefonundan bağlanıyordum ip... Mesaja git »
Fotoğraf yasak gizli saklı iş yapıyor gibiyiz bir avm-iş merkezinin içinde büyük bir ofis içinde elektrik elektronik- test ölçüm kalibrasyon laba... Mesaja git »
doğru olanı yapmışsınız Eleman alacaktı alıyor da alıyordum da alıyoruz da bu bu kadar basittir... Mesaja git »
kızlar vucüttaki proteini emiyormus gibi okudum yahu :D... Mesaja git »
şirketteyim hızlıca yazıp geçiştirdim genel olarak anlatılmak istenen anlaşılmıştır diye umuyuyorum kimsede kimseyi zorlamıyor bunu 30 dakikada y... Mesaja git »
hiç birşey kimsenin maaşından kesilmiş değil asgari maaş fix'dir çıkılan paket başına 25 krş para alınır ki onuda almıştır kimsede hırsız ... Mesaja git »
tanıyormuyum hocam sizi ordan nickiniz nedir ? :)... Mesaja git »
hocam tamamen aklımdan çıkmış kusura bakmayın işyerindeyim şuanda olanları yüklüyorum :)... Mesaja git »
İş Kurma
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir ay önce, 14:03)
kesinlikle webden sanal mağaza sistemi çok iyi küçük bir yer kiralar ne satılacaksa orası depo olarak kullanılır benim de çok fikirlerim var ahış... Mesaja git »
Nisan'da başlıyoruz girmeye ufaktan ha deniz ısınmış olmuyor belki ama yazın sıcağındada deniz soğumuyor şu sıralar tam deniz havası işte :)... Mesaja git »
Balgat'ta " Bolka " Ev yemekleri var fiyat olarak çok çok uygundur nezih bir yerdir fazlasıylada iyidir yemekleri Karum C Asansörü 3. Katta Teras... Mesaja git »
1 kez otostop çektim bekle bekle bekle otobüs gelmedi okula geç kalıcam arkadaş dedi olum otostop çekicem dedi iyi dedim parmağını kaldırmasıyla bi mi... Mesaja git »
gidip durumu izah edin vakit geçmeden gereken prosedürü yapmak zorundalar ters birşey demezler en kötü olması gerektiği gibi garantiye verilsin gerek... Mesaja git »
götürüp şansınızı deneyin 1 günde o hale getirecek değilsiniz ya kardeşim dün aldım ama ağzı yüzü laçka oynuyor bunu değiştirin de... Mesaja git »
boyu ciddi anlamda uzun olanlar Kamil Koç'un RAHAT(2+1) araçlarının EN ARKANIN 1 önündeki sıradan koltuk seçmelerini kesinlikle tavsiye ederim i... Mesaja git »
bilerek belirtmedim konu dışıyla pek alakam yok tepkiyi merak ettim magandalıkta zerre haz etmem yapanında ağzının payını veririm adam daha kı... Mesaja git »
magandalıkla alakası yok 2 kez uyardım burdura kadar düzelip düzelip gene yayılıyor burdurdan sonra muavinede dedim gene aynı illa maganda olal... Mesaja git »
bence otogardan kızılaya geç ordan taksiyle kavaklıdere/kuğuluya geçin orda bi taksiciye yada birisine sorarak bulabilirsiniz yada otogardan taks... Mesaja git »
antalya-ankara dün yolculuk yaptım araç 2+1 kamilkoçun ve içi koltuk aralıkları gerçekten çok geniş arkamda bi dangalak oturuyorki sormayın götü... Mesaja git »
otogar içerisinden ankaray'a bin kızılayda in güvenpark tarafından çıkış yap metrodan yukarıda yazılı olan otobüse bin 5 dakika sürmeden kavaklıdered... Mesaja git »
burger'da çalışırken ölü servis derdik beklemiş buruş buruş olmuş burger'i ısıtıp ısıtıp itelerdik ki heryer yapıyor bunu neredeyse ... Mesaja git »
aracıma mobile-1 10-60 yağ ve ER Marka-Energy Release diye bir Yağ katkısı ekledim evet yak yakmıyor artık aracım ancak yoğun bir şekilde terleme... Mesaja git »
hhahahaha :D gizli müşteri. çok yaşamıştım bunu :D... Mesaja git »
kimse kusura bakmasın gider komilik yaparım garsonluk yaparım amelelik bile yaparım ama fast-food'da bir daha çalışmam robot gibi çalıştırıyorlar... Mesaja git »
Büyükşehirlerde yapılmalı Ankara'yı iple çekiyorum.... Mesaja git »
Merhabalar, evimi yeni taşıdım d-smart aboneliğimi sonlandırdım yeni binada ortak çanaklar mevcut uydu alıp kullanayim dedim bi tane Trista... Mesaja git »
Merhabalar, 11.07.2012 Tarihinde SD Cihaz Full Paket olarak D-SMART'a abone oldum O günden bu güne kadar kullandım eksiksiz faturalarımı öde... Mesaja git »