Arkadaşlar güncellenmeye devam ediyorBu aralar yeni güncellemeler sıklaştı kaçırmayın derim10 dakikada 1 doları rahatlıkla kazanırsınız.Sonra arada bi... Mesaja git »
benimde belli olmaz belki yazın sonuna doğru değiştiririm ama yine megane alırım bu sefer coupe alırım... Mesaja git »
Merhabalar yaşım 21 bendede erken boşalma sorunu var bu hafta sonu arkadaşlarla buluşçaz bi kızla konuştum gidince beraber olucaz ama erkenden kesilme... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Ser46 Orijinalden alıntı: rarely009 Orijinalden alıntı: Ser46 Orijinalden alıntı: rarely009 Orijinalden al... Mesaja git »
Cevap yazamıyordum arkadaşlar forumda bikaç bölüme bu konuyu açınca ban yedim malesef.Paypaldan googleye aktarım oluyormu onu bilmiyorum ama banka hes... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar geçen bi forumdan gördüm bi program var adı free money factoryBu programı telefona kuruyorsunuz daha sonra bi paypal hesabı açıp pr... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar geçen bi forumdan gördüm bi program var adı free money factoryBu programı telefona kuruyorsunuz daha sonra bi paypal hesabı açıp pr... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: HamitAytekin kardeşim sen en iyisi nokia 5800 orjinal kulaklığından istiyorum de telefoncuya hem mikrofonlu hem kulak içi ve... Mesaja git »
Arkadaşlar bilindiği üzere ideos x5'in kutusundan çıkan kulaklık pek kaliteli değil değiştirmeyi düşünüyordum ama idare ediyor diye kullanıyordum geçe... Mesaja git »
Hocam bendede şuan megane 1 var ama senin yakaladığın şehiriçi 7,5-8 Litreyi yakalayamıyorum bi türlü nasıl becerdin bunu Bu arada megane 1'ler 1100k... Mesaja git »
Merhabalar konuyu nereye açacağımı tam kestiremedim onun için buraya açıyorumŞöyleki facebook'ta komşumuzun küçük çocuğu beni ekledi ve hemen ardından... Mesaja git »
Millet nasıl oluyorda GPS çalışmıyor sizde anlamadım ben kullanmıyordum daha sabah kurdum romu şimdi çalışmıyor yorumlarını görünce açtım gps'i igoyu ... Mesaja git »
Arkadaşlar 1.7 sürümünde sürekli çıkan kırmızı çerçeve bayağı düzelmiş çok nadir çıkıyor 1.8'de.1.8a'nın 1.8'den tek farkı bildiğim kadarıyla video ka... Mesaja git »
1.7 sürümünü kurmamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar 1.6 şuan gayet iyi sadece kamerası sorun çıkarıyor bazen.1.7 nin sorunları; görüşme yaptım sesi... Mesaja git »
Herkese selamlar, bende ICS kullanıcısıyım şimdiye kadar ne orjinal romlarda nede diğer custom romlarda gps bağlanmıyordu bi ara Legolashın romunda ba... Mesaja git »
DZO 1.5'i çıkarmış ama uploadda sorun çıkıyormuş onun için uğraşıyor şuan.Çıkarsada yüklesem artık... Mesaja git »
Benim tel sapıttı iyice B518 romu yüklü şuan ekran kendi kendine açılıp kapanıyor sanki güç düğmesi takılı kalmış gibi... Mesaja git »
Millet su huawei zikkimina topluca mail atalimda mevcut yazilimcilarini cikarip DZO yu ise alsin adam 2 haftada stabil ics yayinlar :) Bu arada DZO ye... Mesaja git »
Hadi bakalım yorumlara bakılırsa çok iyi iş çıkarmışsın Resimler eklenince kafama uyarsa bende geçerim... Mesaja git »
Arkadaslar dzo'nun ics romunu kullaniyordum bugun yeni surumu yukledim ancak ayarlardan mobil aglara tiklayinca "malesef com.android.phone calismayi d... Mesaja git »
@forumber Hocam bu ICS olarak çıkaracağın romun içine orjinal ics launcherini atıp çalıştırabilirmiyiz yoksa illa miui launcherinimi kullanıcaz??... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: centerboys Orijinalden alıntı: yunus_emre1991 Arkadaşlar 2.3 bahane ICS şahane diyorum Şu huawei zıkkımı daha ging... Mesaja git »
Beni düşündüren tek sorun düşük ses sorunuydu onu fixlemiş zaten şimdilik sürekli romum bu olacak gibiDün gece kurdum bayağı kurcaladım wifiye bağlanm... Mesaja git »
Arkadaşlar 2.3 bahane ICS şahane diyorum Şu huawei zıkkımı daha gingerbread'ı düzgün çıkaramadı ama DZO isimli kullanıcı ICS romunu yayınlamaya başla... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: oguzhan mobile Orijinalden alıntı: yunus_emre1991 Orijinalden alıntı: oguzhan mobile aynen simdi ne yapsam die d... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: safakdemir1 dostum arada hiç bir fark yok sadece kernel farkı var kimine göre stockwell iyi tether sorunsuz diye kimine göre... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: TerraMino Upload devam ediyor. Link eklenecektir. @TerraMino hocam benki miui'den hiç haz almayan adamı yaptığın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: oguzhan mobile aynen simdi ne yapsam die dusunuyorum. gondersem mi acaba Kardeşim öncelikle geçmiş olsun şu kvk zamanın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gokhanos Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa 2.3 sürüm güncellemeyi sayfasından kaldırmış mı Huawei ''http://www.huawei... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LegoLaSH var Hocamda yalama olcak şimdi imei b138e donuyorum bakalım v2.2 kurup uzun sure Romla ugrasmıcam, zaten Ünive gidiyor... Mesaja git »
@LegoLaSH kardeşim gps ile bi kayseri turu attım Hocam orjinal rom kullanırken geç bağlanıyordu gps ama sapma 0 dıSenin romu kurdum gps'i açtım 10 sa... Mesaja git »
Hocam bu sorunu yaşamanın nedeni boot format falan yapman.Bide şu yolu dene; -Pembe ekranda iken o aldığın custbackup yedeğini at oraya -hafıza ka... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LegoLaSH Lnk vr bakıyım bi dostum neleri degstrdigine http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1376384 bunu diyoru... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hardcrss Orijinalden alıntı: Serkan2060 Facebookta biri böyle yazmış haftaya çıkacak diye João Loureiro They'v... Mesaja git »
YAAAW ARKADAŞ ŞİMDİYE KADAR ELİMİZDE EŞŞEK TUTMUŞUZ RESMEN BU ROM FECİİİİİİİ DERECEDE HIZLI YAW BU NEDİR ARKADAŞ WALLA HELAL OLSUN HOCAM SANA SÖYLE... Mesaja git »
CM7'de MIUI esintisi haa Helal olsun hocam eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor cm7 rom kuruluyor şuan... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sile Orijinalden al©¥nt©¥: muhlis bey bende bakt©¥m link yok bu güncellemenin yak©¥nda geleceğinin işareti olabilir. ... Mesaja git »
Hocam CM7 romunu yenileyecektin ne oldu son durum nedir??... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LegoLaSH Hocam ICS ne durumda bi link falan varsa özelden atabilirmisinÇalışıyor ama seste cızırtı var demiştin onu göndereb... Mesaja git »