MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE WALKERA VE DİER HELİLER İCİN LİPO PİLLER VAR TURNİGY 2S 1000 mah 7.4 V ZIPPY 850 mAH 3S 11.1 V 25C VE walk... Mesaja git »
hmm, teşekkür ederim arkadaşlar, 700 serisini bekliyorum, ozellikle çift çekirdeklisi 790 olacak sanırım adı, cıksın almayı planlıyorum ... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar sistemim; i7 - 980 asus rampage III ext. zotac gtx 295 3 x4gb corsair dominator ram corsair force gt 120gb ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: eerrll MERHABA ARKADAŞLAR YÜKSEK PERFORMANSLI SSD mi SATIYORUM VERTEX 2 nin BİRSÜRÜ MODELİ VAR, PİYASADAKİ DİERLERİ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: eerrll merhaba arkadaslar corsair H70 sorunsuz çalısıyor, kapalı devre sistem oldugu icin su ekleme derdi yok, ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cagan34 Orijinalden alıntı: eerrll Orijinalden alıntı: cagan34 mesh kullan kendin yap bence hem istediğin gibi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Annalyze Hocam H70 i satmak istiyorsan fiyat verebilirmisin? Takipteyim Kardesim h70i sattım ben sanırım ilanı kalm... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cagan34 mesh kullan kendin yap bence hem istediğin gibi yaparsın Mesh ? Benim bildigim mesh bı airties da var :) Bi... Mesaja git »
merhaba arkadaslar, temmuz 2009 da 930 tl ye aldıgım ZOTAC GTX 295 kartımı satmayı dusunuyorum sorunsuz çalışmakta, orjinal kutu ve aksesuar... Mesaja git »
Tek dezavantaj inanılmaz bir bicimde toz yutuyor :) Kasanin üstü 2 günde 1 karış toz tutuyor :s Toz filtresi kullanmama rağmen içerde iyi ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cagan34 fanlara koruma ? Fanlara koruma derken ? Tam anlayamadim :( Yandaki 140 cm lik fana ızgara bulamadim sahibin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: dalakci radyatördeki venom fanlar galiba kasa içine doğru üfleme yapıyoo kasa içi sıcaklığını kötü yönde etkiler bence. E... Mesaja git »
tabi bu işleri yapmamda Dremel baya işimi gördü http://b1203.hizliresim.com/v/d/3fyzp.jpg... Mesaja git »
banada oyle geliyor, ama 2 gun sora kasayı satıyım desem hadi buyur burdan yak :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: niirvana üst cam baya güzel olmuş ama ön taraf bit pazarı gibi hocam :D hahaha bit pazarı gibi :) evet kardesim on... Mesaja git »
Eyvallah kardesim teşekkür ederim, Biraz uğraşırdı ama istediğim gibi oldu... Mesaja git »
merhaba arkadaslar, zamanında cok severek aldıgım kasamı kendi capımda kestim biçtim biraz :) aslında iş i7 980 e gecince basladı, Corsair H... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo http://www.google.com.tr/search?q=Corsair+AirFlow%E2%84%A2+Pro&hl=tr&client=opera&hs=Jf0&rls=tr&channel=suggest&pr... Mesaja git »
merhaba arkadaslar corsair dominator cmp12gx3m3a1600c9 kullanıyorum, ramlerin uzerinde 5 pin connector var bunun ne işe yaradıgı hakkın... Mesaja git »
ıch10 serial ATA girisi icin nedersiniz ? beni zorlar ama bu durumda anakart ne tavsiye edersiniz ?... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar rampage 3 extr. anakartım var i7 980 3x4gb corsair cmp12gx3m3a1600c9 ram zotac 295 gtx ekran kartı xfi titanium hd ses ... Mesaja git »
kasım 2010 da amerikadan ben aldım amazon.com dan malesef turkiyede garantisi yok ama buguna kadar bir sorun cıkmadı cıkacagınıda zanne... Mesaja git »
MERHABA ARKADAŞLAR YÜKSEK PERFORMANSLI SSD mi SATIYORUM VERTEX 2 nin BİRSÜRÜ MODELİ VAR, PİYASADAKİ DİERLERİ İLE KARIŞTIRMAYIN BU ÜRÜNÜ ... Mesaja git »
merhaba arkadaslar corsair H70 sorunsuz çalısıyor, kapalı devre sistem oldugu icin su ekleme derdi yok, 0 sesli su pompası var, gerc... Mesaja git »
DOLANDIRICIDIR İTİMAT ETMEYİN 23 GUNDUR SISTEM ARIZALI PASAPORT ISLANDI, YAMUR YAGDI, KAR YAGDI GİBİ YALANLARLA OYALIYOR 24 ARALIK OYLENLEYİ... Mesaja git »
Parasinin yarısını yatırdım, ilk konuşurken olacak dediği günden 8 gün gecti, 8 gündür aynı şey, pasaport sahiplerini anca ayarladık, bir araya get... Mesaja git »
Arkadaslar cougar ları nerden alıyorsunuz newegg var ama o gonderiyomu tr ye ? sizler nerden aldınız ?... Mesaja git »
üşenmedim uğraştım wallaha :) saati 4 ettik ben yatar :) yorumlarınızı bekliyorum http://c1110.hizliresim.com/q/v/5ht8.jpg http://c111... Mesaja git »
merhaba arkadaslar corsair h100 ile ilgili sorum olacak oncelikle sistemimi kısaca yazmak istiyorum ASUS RAMPAGE III EXTR., I7 980, 16GB COR... Mesaja git »
isin aslı fiyatı cok iyi arastırmadan verdim almaya dusunen arkadaslarımla her turlu pazarlıga acıgım tabiki, ilginizi icin tesekkur ederim... Mesaja git »
ARKADASLAR 750 TL OLAN FİYATI 700 TL YE CEKİYORUM İLAVE OLARAKDA PSU suz FEEL HURRICANE KASA VERIYORUM BU FİYATA BU URUNLERİ BULMANIZ MUMKUN... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar, Ekim 2010 da Amerikadan aldığım 32 gb 4.1 i4 U satıyorum Neden ? Çünkü askere gidiyorum, 12 Nisan'da teslim olaca... Mesaja git »
amerika apple storedan ben aldım yaklasık 2 ay kullanılı, bir tek çiziği dahi yoktur, yaklaşık 80 tl değerinde kaliteli silikon ... Mesaja git »
arkadaslar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum hernekadarda yazmasamda ebayde gevey satısa cıktı 100 $ diyor cinde fiyat nekadardır ... Mesaja git »
selam beyler thermaltake t.p 750 aldım bitane taktık maktık kabloları ama calısmıyo meret yaw :) anakartım asus p5ld2 guc girisi bi 20 lik ... Mesaja git »