Htc sensation xl ses.kisma.tusu calismiyor sadce. Garantili fakat telefonun ses kisma.tusunu iptal etmek icin telefonu actk nu yuzdn.granti disi.kaldi... Mesaja git »
root edip stabil temiz bir custom rom yükle xda dan. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252 bnu öneririm. criskelo rom . uzun s... Mesaja git »
ben önceden galaxy s2 kullanıyodum rootlu yaklasık 4aydırda galaxy note kullanıyoruım ilk aldığım gün rootldım hiç bir sorun yok root işleminde on... Mesaja git »
slm herkese ben rootlu note uma cynogen 9 rom yüklerken kitlendi cihaz. superbrick oldu. hiçbirşekilde açılmıyor. tamir için kesinlikle anakartın ... Mesaja git »
Sorunsuz blackbrry 9650 kayıtlı 4gb hafiza kartı ile verilecektir baska aksesuar yoktur. pazarlık yok. mantıklı bir teklif gelirse takası değerlend... Mesaja git »
Kullanılmış olup sorunsuzdur.Orjinaldir. 380467-001 381090-001 40tl... Mesaja git »
pini düşmüştü lehimledim bi süre çalıştı voltaj kaybı oluyodu temassızlık vardı sanırım. Şuan hiç çalışmıyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma aç... Mesaja git »
Sorunsuz orjinal.test edip alabilirsiniz.get açılır. fiyat sondur. mantıklı takas tekliflerine açığım elektronik alet vs hevesimi aldığım içi... Mesaja git »
ürun amerikadan alınmıştır kutusu mevcut. mac kurmak için almıştım mac i uyumlu çalıştıramadığım için satiyorum. 2 -3hafta bilgisayarda takılı kalmışt... Mesaja git »
neeey 1300 mü. 1400e 16gb 4s satılıyoken saka gibi fiyat.... Mesaja git »
arkadaşımın annesine aittir pasaport.100lira daha önceki kayıt işlemlerim için referanslarıma bakablrsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma aç... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kut bilene iyi fiyat tsekkurler... Mesaja git »
hahaha çok basit düşünüyo millet herşey amerikada %50 ucuza yani getirtebiliyosanız siz getirtin. sanki kolay geliyo da 100lira karlamı satsın. i... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ender özelliği nedir. bu kadar pahalı bu ürün http://www.apple.com/tr/mac/accessories/... Mesaja git »
direk kendi pasaportuma yapicam kaydı. isteyenle beraber gidip yaptırabiliriz. 105tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
birkaç kez kullanıldı tertemiz 250tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
tüm aksesuarları mevcut birkaç a ylık e72 sorunsuz sıfır gibi pazarlık yok. takas yok saturnden alındı kutusu faturası verilecek. bikay ay önce a... Mesaja git »
Bu hafta 2adet satilmistir referanslarima bakablirsiniz. Bir adet daha mevcuttur. 100tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
pasaport amcama aittir. 2adet vardı 1tanesi reef1905 adlı kullanıcıya satılmıştır. son 1 adet kaldı. fiyat 100tl... Mesaja git »
25tl http://cdn3.ioffer.com/img/1161673200/_i/14895892/1.jpgSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
100liradır kaydı ben yaptiicam kardesimn pasaportuna direk. pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
galaxy s2 kullanıyodum bundan önce oda çok sağlam telefon. piyasadaki en iyi 2 tel bunlar. tek fark ekran. işlemcisinin 1.2 ve 1.4 olması çok farketmi... Mesaja git »
1300e var sahibindende daha fazla verme. düşücek fiyatları ben amerikadan getirttim sıfır 1100liraya bana bile pahaliya geldiğini düşünüyorum... Mesaja git »
i7 920 cpu
konusunu başlattı
(bir yıl önce, 12:39)
sorunsuz 1.5sene kullanıldı. upgrade için satıyorum 340liraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
satısa devam. foto koycak vakit yok bu ciziksiz.... Mesaja git »
150liraya garantilşi vertex 2 60gb varsa bende talibim.... Mesaja git »
100lira mi teklif etsinler yani omuudur makul fiyat beklentiniz:D buarada sıfır varsa vertex 3 210a bende aliyim.... Mesaja git »
blackberry 9780 siyah SIFIR KAYITLI yurtdışından getirilmiştir. micro usb kablo , yedek pil ve kulakligi vardir. değerinde mantıklı tekliflere a... Mesaja git »
samsung galaxy s2 950tl telefon ciziksiz ekranda 1 cızık bile yok jelatini var ve telefonun kaucuk kılıfı var. sorunsuz 4ay kullanıldı kayıtlı. t... Mesaja git »
pazarlık yok. artık ilanalra pazarlık teklif edilmemesi için yalvarıcam yani. kafamda pazarlık fiyatı olsa o kelimeyi oraya eklemme ztaen. ayrıca 3... Mesaja git »
pardon :D direk baska yerden kopyaladım fiyat ilan baslıgında kalmıs :D... Mesaja git »
950 lira son fiyat http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-temiz-68379644/detay/... Mesaja git »