Kredi kartım varken paypal kullanıyordum. Şuan kredi kartım yok banka kartım var. Paypala nasıl para aktarılır bilen biri konu altında anlatırsa sevin... Mesaja git »
767 lol mesajı olan biri böyle bir konu açıyorsa. perma banı hak ediyordur :(... Mesaja git »
Öncelikle şunu kafanıza sokun Lissandra ile kata hariç birçok champ'a karşı üstünlük kurulamaz. Kuran var ise o karşı tarafın beceriksizliğindendir.... Mesaja git »
rumble
başlıklı konuya yorum yazdı
(18 gün önce, 14:18)
core itemlerini alana kadar rumble'dan TAM performance beklenmemeli (liandry's + sorcerer's) Ultisi yeter diyenler: diğer skilleri kullanmayın sadec... Mesaja git »
oyunu bırakmayı düşünyordum eğer ultimate skin akali'me gelirse tam gaz devam :D... Mesaja git »
Ana haraş skili olan Q'nun range'i kısa gibi geldi. Range'i arttırmak için Q'yu minionlara atmak gerekiyor böylece minionlara çarpan s... Mesaja git »
bunu nasıl yapabilirim özelden yazabilir misin. arkadaşım bilgisayar konusunda pek bilgisi olmadığından izlediği filmlerin çözünürlüğe bile bakmıyor... Mesaja git »
bu genede problemlerimizi çözmüyor. Mesela ben kablo ile bağlanırken modeme, kablosuz bağlanan arkadaşım resmen interneti sömürüyor. Bilgisayarında v... Mesaja git »
weste geç o halde gör dünya kaç bucak. westte küfür yok ama tr'den daha çok yeteneksiz velet var. adamlarda gram map kontrolü yok. ( silver2)... Mesaja git »
Yeni simge;
(21 gün önce, 22:44)
PVP ( classic , dominion , aram) yani insan kullanıcılara karşı oynanan her oyunda alınan Wİn'ler geçerli. 10 win sonunda ( ort 24 saat içinde ) ava... Mesaja git »
Az önceki oyunun sonunda benim takım ve karşı takımın avatarlarına baktım. sanki Avarosan ile Frostquard savaşı gibiydi. 1-2 oyun sonunda dikkatimi... Mesaja git »
dün gece 10 winim vardı (1i normal , 9u aram) avatarlar arasında gene sonuncu sıradaydı. Az önce girdim baktım oyuna 5. sıraya gelmiş.... Mesaja git »
westte silver 2 iken tr'ye geçtiğimde silver3'e attı. Silver3 100lp'den sonra 2 maç alınca silver 1 'e attı. weste dönünce tekrar silver'2 deki esk... Mesaja git »
10 win yaptıktan sonra o simgenin açılıp açılmadığını nasıl anlicaz ?... Mesaja git »
ona bakarsanız , nautilusun tank itemlerini lissandra ya koysak, nautilus gibi iş yapamaz.... Mesaja git »
bu simgelerin karakterlere bir katkısı var mı ? anivia main'lerimden biridir ama ben buzmuhafızlarını daha çok sevdim... Mesaja git »
geç westte de troll ne demekmiş gör. Eğer arkadaşım olmasaydı oynayacağım server TR olurdu. En azından elemanlarla konuşabiliyorsun D:... Mesaja git »
70-80 arası olan ping fix 120 , 3-4 gündür. Ha problem var mı . yok. WEst o kadar kötü durumda ki oyunu bırakma noktasındayız arkadaşlarla :D sadece f... Mesaja git »
Jayce Nerf
(24 gün önce, 20:18)
bölümü ayakta tutmak için fake account mu açıyorsunuz ? Bu nedir jayce nerf , zed nerf. Sırada ne var ?... Mesaja git »
"dereceli oyuna girer iken egolarınızı,normal oyunlarda bırakın. " buraya katılmıyorum. Ranked'ı nasıl oynuyorsan normal game'ide öyle oynamalısın.... Mesaja git »
ss saçmalığı
(29 gün önce, 21:17)
adama niye ss vermiyorsun diyorum sinyal attım diyor, peki rakibinin geldiğini nerden bilicem, rakibin geldi diye map e mi bakayım sürekli diyorum, ... Mesaja git »
En zorlu olduğuna karakterlerden biri olduğuna katılmıyorum. Eğer 2. w fullenmişse. rakibi stunladıktan sonra hangi yöne kaçtığına bakın. genelde ... Mesaja git »
bende +70 var ama hiçbir işe yaramıyor. 5 oyunun 3ü banko defeat. (west)... Mesaja git »
westte silver2'yim aylardır. 1 tane seviyeli bir oyun atamadım. düşün artık westin halini.... Mesaja git »
o kişinin oyun sonu kaç ward kullandığını hangi siteden görebiliriz ?... Mesaja git »
6ay önce olsaydı troll yok derdim ama sömestr'dan beri tr ile arasında fark kalmadı. Eğer westte arkadaş kitlen yoksa TR'de oynamanı tavsiye ederim. Ö... Mesaja git »
kaybetmeyi hazmedemeyen değil hatalardan ders çıkartamayan. o troll diye bahsedilen kişiler bu tarz online oyunları "sadece oyun" olarak gördüğü i... Mesaja git »
Video için teşekkürler. 20 dk ne çabuk geçti anlamadım :D İnternette bulduğum resimlere bakınca amg exclusive'den vazgeçmiştim. Ama video ile fi... Mesaja git »
normal game'e trollemek için giriyor muş muş. Sen ben yeteneksizim desene şuna. senin gibiler yüzünden her geçen gün troll sayısı artıyor. sen ... Mesaja git »
kha'yı zyra, syndra gibi uzaktan çalışan apc 'lerle counterlayabilirsin. Hangi lane'de olursa olsun Dikkat etmen gereken en önemli husus kha'nın pasiv... Mesaja git »
bol keseden sallamış herkes. Mid'de vladı ezemiyorsan apc oynayamıyorsun demektir. top lane'de vlada farm yaptırmayacak o kadar çok champ var ki.... Mesaja git »
SCIROCCO
(bir ay önce, 03:37)
yukarıdaki 2 kasa da birbirinden kötü. Umarım daha iyi bir şey çıkartırlar da benimde gönlüm 1 ve A serisinden tekrar roccoya kayar.... Mesaja git »
TR-WEST tek farkı kullanılan dil. Eğer iki taraftada arkadaşıın yoksa TR'de başla. küfür edeni ignore'la. westte ingilizcen iyi değilse öküzlere laf... Mesaja git »
böyle oynayan birini s3'den beri hiç görmedim. eskisi gibi oynanmıyor vlad. çok fazla counter'ı var. earlyden galip çıkmak zor.... Mesaja git »
ben genelde revolver ve botu tamamladıktan sonra duruma göre giant belt yada shen çıkıyorum. Ardından lichbane yada rabadona devam ediyorum, duruma gö... Mesaja git »
duo 'da fark etmiyor. ben ömrümde bu kadar trollünü görmedim. tr'de bile yok böylesi. sanki riotun işi gücü yok seçerek vermiş.... Mesaja git »