Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
major24
Gerçek Adömer gür
Doğum Tarihi20 Ocak 1987
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 6 Şubat 2005
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: dün, 20:17
Son giriş tarihi: 4 dk. önce, 13:33
Aktiflik: Şu anda forumda
DH, Mesaj listesine bakıyor
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
pbe aatrox ve kha zixe gelen değişiklik başlıklı konuya yorum yazdı (dün, 20:17)
khazix 'in ana skili Q olmalıydı , doğru bir değişiklik olmuş. nicki bir kez okuyayım dedim, başladım ve hemen bıraktım :D... Mesaja git »
Rumble öldü ? başlıklı konuya yorum yazdı (4 gün önce, 01:41)
Sürekli sarı da rakibe dalmak beklenmedik bir durum karşısında motorun fazla ısınmasına dolayısıyla ölüme sebebiyet verebilir. Bu nedenle rumble'a g... Mesaja git »
Hile kullanan kişileri nasıl bildirebiliriz ? başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 16:17)
Server : west Nicki: Lusios Runesleri arasında cdr yok.... Mesaja git »
Hile kullanan kişileri nasıl bildirebiliriz ? başlıklı konuya yorum yazdı (5 gün önce, 16:15)
adamın başlangıç ap'sine baktım ve aldığı itemlerle kaşılaştırdım. Runesleri ap olduğuna eminim. adam şuan seviye 17 gene 5 sn de bir atıyor q larını.... Mesaja git »
Hile kullanan kişileri nasıl bildirebiliriz ? konusunu başlattı (5 gün önce, 16:07)
Hile kullanan kişileri nasıl bildirebiliriz ? Az önce aram oynarken karşımıza nidale geldi. Adam seviye 3'de 5-6sn'de bir Q atıyordu. Adam seviye 10... Mesaja git »
rumble son nerf ile useless oldu mu? başlıklı konuya yorum yazdı (6 gün önce, 17:58)
Ultiyi doğru zamanda kullanıp , sarı çizgide Q yu basarak fight'a girerse OP sağlam damage vuruyor. Ama early sıkıntılı... Mesaja git »
lissandra kadar useless bir hero var mı ? başlıklı konuya yorum yazdı (9 gün önce, 23:16)
Lisandrayı sadece efectleri için aldım. Ranked'da takımımdan biri alırsa oyundan çıkarım. Çok kolay counterlanıyor, damage'i rakiplerine nazaran düş... Mesaja git »
Dikey Eşitlemeyi Mutlaka Aktif Yapın başlıklı konuya yorum yazdı (12 gün önce, 23:33)
Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz ? Dikey eşitlik nedir? Nasıl aktif edilir ? Aktif edilmesi ve edilmemesi halinde + ve - 'leri ne... Mesaja git »
West geçtim kafam rahat başlıklı konuya yorum yazdı (15 gün önce, 15:31)
Ne de güzel post kasılıyormuş burada. görende WEstin kaliteli olduğunu sanır. 3 farkı var 1- dil ingilizce , 2-küfür yok ,3-afk sayısı az. Troller... Mesaja git »
Paypal Para Gönderimi başlıklı konuya yorum yazdı (16 gün önce, 17:49)
Yeni Kredi kartı göndericekler o nedenle Sanal karta girmek istemiyorum. Paypala nasıl para aktarılacağını öğrenmek işime yarar. ( özellikle yurtdış... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
Hakkında
A511A731D62A4BFBBA9F277AE82E8FD3.jpg

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.094