Araç model yazısını iptal etmeyi anlarımda GTR vs nedir onu anlamıyorum aracın çok orjinalliği bozuluyor. Sizin uygulamanız nasıl bilmiyorum ama elema... Mesaja git »
Yurt disindada vatandaslarmiz buradakiler kadar kompleksli sanirim. Biz buna kendi kendine gelin guvey olmak diyoruz. Hirs niye bunu anlamakta guclu... Mesaja git »
Sayin konu sahibi, Benim bu butun yukarida okuduklarimdan 320d gibi bir aracin size oturakli gelmeyecegini cikardim. Kendinize bir linea alin. S... Mesaja git »
Acikcasi durumu gormeden herkes esmis. Olayi bende tersinden yasamis biriyim. Dogru duzgun parketmeyi bilmeyen birinin vurdumduymaz parklari yuzunde... Mesaja git »
Nasil bir tercihte bulundunuz merak ettim. Bende benzer bir arayiş içindeyim. İri bir goldenımız var. Şu anda E46 bir 3 serisinin arka koltuklarinda... Mesaja git »
Selam arkadaşlar Bir yılı aşkın bir süredir SZ780 kullanıyorum. İstanbul Bilişimden aldım ve şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Kullan... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Pseudonym Orjinalden alıntı: KD1978 Hi bilen yokmu arkadaşlar. Benim kaynaklarım tükendi. ardımcı olursanız sevin... Mesaja git »
Hi bilen yokmu arkadaşlar. Benim kaynaklarım tükendi. ardımcı olursanız sevinirim. Orjinalden alıntı: KD1978 Arkadaşlar iki şarkı ... Mesaja git »
Arkadaşlar iki şarkı arıyorum. Birincisi Mehmet Ali - By the bay (promo) Reinada bu yaz çalıyordu başka bir yerdede duymadım. iki... Mesaja git »
: yardımmm..
başlıklı konuya yorum yazdı
(6 yıl önce, 13:52)
Orjinalden alıntı: cluberrr Orjinalden alıntı: KD1978 Tekrar soruyorum ama: Bir parça arıyorum. Bu sene anca iki ke... Mesaja git »
(6 yıl önce, 18:01)
Tekrar soruyorum ama: Bir parça arıyorum. Bu sene anca iki kere Reina'da dinledim. elimde fazla done yok ama şöyle söyliim. ... Mesaja git »
(6 yıl önce, 15:11)
Herkese selam. Super bir başlık olmuş. Eski günlerdeki gibi keşke hepsini aramaya vaktim olsa. Size şarkı tavsiye edemem burada yenileri çok s... Mesaja git »