| Üye profili |
| Ac Schnitzer.
(Grup üyeliği)
|
 |
Son mesajları
Son açtığı konular
|
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
|
|
| Üye detayları
|
Üye İstatistikleri
|
| Gerçek Ad |
Ahmet Can Tınaz
|
| E-mail |
E-mail Ac Schnitzer. |
| Doğum günü |
|
| Ana sayfası |
http://blondelover.sitemynet.com |
| Şehir: |
İzmir |
| ICQ: |
Kullanmıyorum.  |
| Yahoo: |
Kullanmıyorum.  |
| AOL: |
Kullanmıyorum.  |
| MSN: |
AcSchnitzer-@hotmail.com |
| İlgileri: |
Motorlu Araçlar, Bilgisayar, Motor Sporları. |
| Mesleği: |
Öğrenci / Bilgisayar Bölümü |
| Ekstra bilgi | | İşlemciniz ? | Intel | | 3DMark 2001 Skoru | 2001 | | 3DMark 2003 Skoru | 2003 | | 3DMark 2005 Skoru | 2005 | | 3DMark 2006 Skoru | 2006 | | Cep Telefonlarınız | LG KP-110 N95 | | Ekran Kartınız (ATI, nVidia, Diğer) | ATI |
|
| |
Katılım zamanı: 20 Nisan 2007;
|
| |
İkinci El Mesajı 5
Son 50 |
Son 100
|
| |
Üye şu anda Forumda
|
| |
Son mesaj 21 Kasım 2009; 21:50:03
|
| |
Son giriş 21 Kasım 2009; 22:35:30
|
| |
Mesaj listesine bakıyor: Otomobil Genel
|
|
|
İmzalar
|
Normal İmza
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
İkinci El İmza
|
|