iyi de midde talon çok iyi oluyor yeni meta falan değil... Mesaja git »
zedden sonra görüntü olarak beğendiğim ilk karakter ayrıca topta oynanıyorsa 6300 olduğu zaman alabilirim... Mesaja git »
Renekton hiç oynamadım ama bu kadar etkiliyse deneyeyim. Neden çıkarabilir bizi renekton? Main laneim toptur. Hani lanede falan güçlü diye mi... Mesaja git »
Adam doğru demiş ADC oynuyosan hedef ayırt etme. Hasarın tankları bile eritecek kadar yüksek oluyor underfarm kalmamışsan. Önemli olan senin T... Mesaja git »
şampiyonlar 450lik assassin master yi skini de en ucuz skinlerden. 7 gün xp ve 1 gün ip takviyesini çok daha ucuza alabilirsin. oyun zaten bedava yani... Mesaja git »
AD Fizz OP
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 gün önce, 12:11)
West
(3 gün önce, 22:46)
artık fazla oldu bune böyle ya dün de aynısı oldu.... Mesaja git »
West GG
(3 gün önce, 22:42)
oyundaydım az önce oyun bitti victory ekranında tamama tıkladım client kapandı şimdi server is busy diyor... Mesaja git »
ilk mesaja katılıyorum ancak 2. mesaj olmamış. O liste olmamış Doran eşyaları da ilk eşya olarak riskli, ancak ilk dönüşte 1 tane almanız çok faydalı ... Mesaja git »
Khazix
(3 gün önce, 14:03)
ben flash'ı evolve ediyorum bu sayede 3x flash yapabiliyorum... Mesaja git »
rumble öldü mi ıssız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur... Mesaja git »
Ben bu adamı fazla sevmezdim artık seviyorum... Mesaja git »
sağol kardeşim bu yöntem sayesinde çelıncır oldum... Mesaja git »
Verdim gitti kendime de izin verdim hatta Bu arada hecarim zaten geçemiyordu birimlerin arasından. Buna özellikle dikkat etmiştim. Minyonlara ... Mesaja git »
Yemiş yemiş hele ultisi nolmuş öyle ya? Damage reduction kalkmış ama 4 kere görünmez olabilen bir khazixi 1 v 1 de kimse alamaz 4 kere pasifini kul... Mesaja git »
Şuan oynadığın şampiyonları açmanın ekstra bir faydası yok. Her hafta salı günleri bazı şampiyonlar 1 haftalığına bedava olur. Lissandra da şuan bedav... Mesaja git »
Keşke senin gibiler azalsa bu forumu çekilmez yapan sizlersiniz. Konulara girip QQ mesajı atıp forumu çekilmez hale getiriyorsunuz.... Mesaja git »
ezreal...
(4 gün önce, 15:29)
Armor penetration gittiği için hasarın azalmıştır büyük ihtimal.... Mesaja git »
Ben öyle değilim Ayrıca rankedda asla shen seçmem En azından gold olana kadar seçmem.... Mesaja git »
Anladım sağol. İsolated olmasa bile %8 vurması güzel ama... Mesaja git »
Orjinal forum linkine bakarsanız hasarın %45 arttığını falan söylüyor ama ben de tam anlamadım. Yani Q'sunda ekstradan bi hasar artışı da var sanırı... Mesaja git »
Kha'Zix benim oynayış tarzım için bufflanmış valla. Q'yu evolve edince hasarı düşman izoleyse %45 artacakmış, izole olduğundaki missing hp has... Mesaja git »
Adamlar haklı. Öyle veya böyle tablo doğru Ben de bronze 1 im gerçi westte ancak yeni başladım ranked oynamaya... Mesaja git »
Phantomlord
(5 gün önce, 18:30)
Ben bi kere oyun oynarken mouse kablosuna basıyormuşum. Oyuna sinirlenip bi hışımla ayağa kalktım tabi kablosunu çekmiş gibi oldum kablosu kopmuştu Al... Mesaja git »
Çık kardeşim çıkınca defeat olmuyor kimse düşünememiş biz düşündük bu sayede çelıncır oldum.... Mesaja git »