bende lpg li arac varken oradan aliyordum.hic bir problem yasamadim hatta aygaz in lpg si deniyordu.... Mesaja git »
bende avea ile baglanamadim modem ayari diye bir bolum var ondanda bir sey anlamadim.modemle baglanan varmi?... Mesaja git »
mrb arkadaslar konumuz hayirli olsun bende dun aldim ilk bakista guzel kullanimi iyi dokunmatigi bekledigimdede iyi beni tatmin etti yalnizca pil sure... Mesaja git »
su an metrodayim tableti inceledim guzel sayilir yalniz gorevli 3g ozelligi yok dedi bilgisi olan varmi?... Mesaja git »
ürün bitmiş gittigidiyordan kaldırılmıs alan arkadaslara hayırlı olsun alamadım.... Mesaja git »
kullanan arkadaslar biraz yorum yazsa iphone 3g kullanıyorum acaba ondan iyimidir? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.... Mesaja git »
suan gittigidiyorda 649 tl 2 yıl garantili arkadaslar.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: M.Modeon Eskisine göre çok iyi olmuş.Ön ve arka farlar çok çekici. 4*4 full versiyonu 55.000 TL civarlarına yakın olursa çok ... Mesaja git »
gözlüğünüz ile beraber rahatca macı 3d izleyebilirsiniz.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: doenitz Ben çoluğu cocuğu bu arabaya bindirmem kusura bakmayın ama hangi arabayı kullanıyorsunuz?... Mesaja git »
senin renk ne ben beyaz veya siyah düşünüyorum. aksesuar olarak bir şey yaptırdınmı lpg ne marka takıyorlar ve maliyeti ne?... Mesaja git »
cevapların için tesekkür ederim.çok sağol lpg istepne yerinemi yaptırdın?bagaj hacmi nasıl? benimde boy 1,92 geniş bir araba değilmi?... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sahsiyet sen sor ben cevaplayim ? ilk önce arabadan memnunmusun???? artıları eksileri ne motor performansı nasıl? ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sahsiyet Yukarıda benim yorumlarımı oku kardes sende çok açıklayıcı bir yorum yapmamıssın... Mesaja git »
arkadaslar ben bu arabayı almayı düşünüyorum ama arabayı alıpta detaylı bir inceleme yapan arkadas yok artıları nedir eksileri nedir tarafsız yor... Mesaja git »
kullanana arkadaslar yorumlar bekliyoruz ama tarafsız... Mesaja git »
bu arada araca 1.000 tl lik bir zam gelmiş ilgi alaka ve satış iyiki adamlar zaam yapıyor.... Mesaja git »
emgrand ı alan arkadaslar arabanın performansı kullanımı yakıt tüketimi hakkında yorumlarınızı yazın.burda arabayı bir kere bile görmemiş binmemiş ins... Mesaja git »
ARKADASLAR YUMATU UCUZ VE SAĞLAM SERVİS OLARAKTA HER YERDE VAR FABRİKALARINDA HANGİ MARKALARA RECEVER YAPTIKLARINI BİLSENİZ YUMATU DERSİNİZ.... Mesaja git »
mrb ben dm 800 hd aldım ama cihazın klon olup olmadığını nasıl anlayabilirim bazen server kanal geçişleri arasında hata veriyo geç açıyoo ve donma yap... Mesaja git »
arkadaslar bu konuda sessiz kalmayalım ve haklarımızı arayalım...www.myoturkiye.com lise mezunu ile aynı yetkilerimiz var ozaman neden daha fazla o... Mesaja git »
OCTAGON HD SF 918 HDTV İşte size süper özellikli uygun fiyata hd makine recond özellikli ethernet çıkışlı usp ve mini card girişli gömülü mod... Mesaja git »
RECEVER 130-140 ARASI O ALINACAK 40 YTL DE AKTAVİSYON İSTENİR ARTI HER AY 29... Mesaja git »
BENDE BOTECH HD SMART VAR SATIYORUM 500 YTL YE...http://www.sahibinden.com/hd_smart_mukenmel_goruntuWQQaXQQ11347713WQQpXQQdisplayitem... Mesaja git »
Sadece Receiver Kiralama ÜCRETİ ÜSTÜNE DE EN AZ 60 YTL DAHA VERMEN LAZIM.... Mesaja git »
hd olmadıktan sonra hdmı çıkışlı olması çokta fayda sağlamaz. hd ve kart paylaşımlı bir cihazla yumatu piyasaları alt üst eder.... Mesaja git »
36.90 lık kanpanya hala varmı yeni üye kabul ediyormu???... Mesaja git »
paralı arkadasım onlar müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar..... Mesaja git »
mrb arkadaslar 19.90 dan izleme imkanıda var bakın yeni buldum.. http://www.sahibinden.com/lig_tv_19_90_ytl_izleme_firsatini_yakalayin_WQQaXQQ105743... Mesaja git »
mrb arkadaslar ben onix alalı yaklasık 2 hafta oldu tlfla idare eder ama ii sayılmaz... zil sesi cıkmıyoooo kulaklık seside kötüü ... Mesaja git »
sonunda 3.20 yide gördük dizelde yuh beeee....... Mesaja git »
mrb arkadaslar ben camlara film taktırmaya düşünüyorum istda nerde kaça taktırabilirim???? birde ist.şirinevlerde xenon reklamları gördüm 195 ytl.... Mesaja git »
güneşlideyim..... daha önce iş bankasınbda calısmaktaydım.... baba da işlere yetişemeyinceee bastım istifayııı şimdi beraber calısıyoz ama iş... Mesaja git »