Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
cem.19
Gerçek Adcem kılıç
Doğum Tarihi11 Mayıs 1981
Konumİstanbul,Bakırköy
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 7 Şubat 2007
2. el mesaj sayısı: 5
Son mesaj tarihi: 4 ay önce, 22:09
Son giriş tarihi: 6 gün önce, 08:08
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Samsung GT-I9300 S3 ÖN CAM Değişimi Hakkında başlıklı konuyu favorilerine ekledi (4 ay önce, 22:09)
cok mantıklı bir cozum degil ama tabi arada ucurum kadar fiyat farkı var bir sey diyemem herkezin ilk dusuncesi kesesi olur ama birde soyle dusunun 2 ... Mesaja git »
linea urban 1.3 multijet nasıldır? başlıklı konuyu favorilerine ekledi (4 ay önce, 21:52)
değerli dostlar bir arkadaşım almayı planlıyor, özellikleri bakımından fena değil - vergi avantajından - dizel olmasından - yeni bir yüz taşı... Mesaja git »
Digiturk Play 2012-2013 Sezonu:189,99 (Geçen sezon fiyatı) 10 Taksit başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 13:40)
FB li ortak arayan varsa pm atsın... Mesaja git »
d-smart 2 yıl hd kampanyası başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 14:51)
ben merkezi sistemle kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım belirtmek isterim.... Mesaja git »
D-SMART TEKNOSA KAMPANYASINDA YENİ FİYATLAR başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 15:53)
su kanpanya kodundan fazla varsa yada kullanmak istemeyen varsa bana pm atsin.... Mesaja git »
WV KAPISI TOK,PEKİ SSANGYONG KAPISI:))) başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 23:29)
Orijinalden alıntı: deserthawk Bazen gerçekten VW kadar başınıza taş düşsün diyesim geliyor. Al bin sangyong mudur ssangyong mudur nedir. Tangır ... Mesaja git »
ONYO 1.5 GHZ DUALCORE 7 İNCH TABLET - 199 TL -METRO başlıklı konuyu favorilerine ekledi (bir yıl önce, 09:03)
Arkadaslar bu aksam metro ya ugramıstım onyo markasının Winner S isimli bir tableti var carsamba günü 199 Liraya düsüyormus.özelliklerinin resmini cek... Mesaja git »
PIRANHA TROOPER HD 5.0" GPS NAVİGASYON CİHAZI 169 Lira başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 19:12)
Orijinalden alıntı: osiosborn Geçen hafta metro grossmarket'te 109 TL'ydi gecen hafta metrodaydim 150 tl ye vardi ama bu model de... Mesaja git »
PIRANHA TROOPER HD 5.0" GPS NAVİGASYON CİHAZI 169 Lira başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 10:50)
evet dinleyebiliyorsun.... Mesaja git »
PIRANHA TROOPER HD 5.0" GPS NAVİGASYON CİHAZI 169 Lira başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 09:54)
ben siparisi verdim bu gun yarin gelir fiyat iyi kullanayim yorum yaparim... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063