talking cat ya da türevi uygulamaların java versiyonlarını bulamadım elinde olan varsa paylaşabilirmi telefonumda dosyaları olmasına rağmen kısayolu m... Mesaja git »
çemaş 1.19 dan 1.36 ya geldi bugün satmalımıyım sizce 1.20 den almıştım... Mesaja git »
sönmez pamuklu %17 sönmez filament %17 frigo %16 yükseldi bugün ne olduda bunlar çoştu... Mesaja git »
rsi indikatörünün çok ucuz gösterdiği hisse senetleri kesin yükselir diyebilirmiyiz... Mesaja git »
Kar başladığı zaman bi pazar günü kartepeye gitme planım var.Daha önce giden kişilerden tur şirketi ve orada yapılabilecekler hakkında bilgi istiyorum... Mesaja git »
onlarla bi çok dersimiz ortak .piyasada iyi mevkilere gelmiş kişiler 3 ve 4.sınıfta derslere giriyo onları iyi değerlendirirsen sana iyi bi kariyer pl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Dark Territory Kütahyada kar yağışı başladı canlı kamera linki isteriz izleyip öyle yatalım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Method Man Orijinalden alıntı: MeRtuLaN abercrombie hırkanın fiyat nedir güzelmiş hafız o Hocam , Ortaköy sahilde... Mesaja git »
abercrombie hırkanın fiyat nedir güzelmiş hafız o... Mesaja git »
imkb 100 deki hisse senetlerinin de alınıp satılabildiği bi demo hesap açabileceğim bi site varmı benim bulduklarımda altın petrol ve emtialar falan v... Mesaja git »
River Raid oyununu hatırlayan liselinin gözünü öldürürüm... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sinergy_05 bu arada sürekli mecnun gibi konuşmaya başladım günlük hayatta. hatta izleyen iki arkadaşım da benim gibi herkes... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Amedra İngilizce hazırlık okuyorum, Sınıfa daha henüz alışabildik zaten bu hafta başladık geçen 4 gün içerisinde 1-2 kişiyle... Mesaja git »
ilk hafta ders yapılan bölüm varmı?bizim ders programı bile belli olmadı... Mesaja git »
100-200 tl arasında yatırımda kullanabileceğim nakitim var bu miktarlarla forex piyasalarda işlem yapabilirmiyim?güvenli olanı nasıl bulabilirim birde... Mesaja git »
Bu hafta sonundan itibaren başlayacak olan en az gelişmiş ülkeler konferansında görev alıcam.sabah 06.50 de talimhane deki otellerde olmam gerekiyo o ... Mesaja git »
Marmara üniversitesi göztepe kampüsünden harbiye askeri müze'ye nasıl gidebilirim?otobüs ya da vapur farketmez... Mesaja git »
kol 12.5 chest press 30 omuz press 20 lateral 10... Mesaja git »
dmi,bünyamin sürmeli ,gökhan abur,cemal saydam,orhan şen istanbul'a kar geleceği konusunda hemfikir... Mesaja git »
Dil kursu için english time ve amerikan kültür arasında tercih yapıcam fiyatları hemen hemen aynı indirimleriyle hangisinin eğitimi daha iyi ve diğer ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mrtkntr Arkadaşlar öyle bir sistem geliyorki sibiryadan eğer değimezse etkisi kaybolmazsa felç oluruz İstanbulda gündüz bi... Mesaja git »
Marmara'da güz dönemi sonunda ortalama 1.80 in altında kalırsa bahar döneminde ders alamazmıyım? Ayrıca eğer alamazsam dc ve dd leri tekrar almak zo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: darbe16 Benim canım ona değil basın tribününün beyaz kalmasına sıkkın hakkaten cok kotu duruyor... Mesaja git »
http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/12/mauro-formica.html... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: j.sparrow bende geçmeyi düşünüyorum.uydunetin verdiği kablosuz modemede yine birden fazla cihaz tanımlaya biliyoruz değil mi... Mesaja git »