Arkadaşlar acaba Galaxy S IV çift taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisini destekleyecek mi ? Bu konu hakkında bir sızıntı var mı ?... Mesaja git »
Bana ZTE W300 verdiler o varmış birtek Küçükyalı Türk Telekom'da.Bana çok dandik geldi o yüzden eski Airties RT-205'imle devam ediyorum.Sanırım şu an ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Maxib0sS Ben Android kullanıcısıydım. Ama telefon donuyordu. Ne bileyim telefon geliyordu açarken kasıyodu alet. Seri işleml... Mesaja git »
Şuanda zte zxv10 w300'ü kullanıyorum.Ama eski modemim olan rt-205'in sinyali daha kuvvetliydi sanki.Teknik açıdan hangisi daha üstün bir modeldir?Port... Mesaja git »
Ne yazık ki oyle ios'a gömülü olan game center gibi birşey yok.iphone'u aratan tek eksiği bu olmuştu benim içinde.mesela bu yüzden highway rider'ın io... Mesaja git »
Başlığı değiştirirseniz daha sağlıklı olur arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışırlar.Sıvı temas olmuş telefon markası ne olursa olsun bu tarz hatta hi... Mesaja git »
iPhone 3G 8gb Cihaz yurtdışıdır.Geçici imei'li olup imei kaydı düşmüştür. İsteyen ipod olarak isteyen parça olarak kullanabilir ya da kayıt yaptır... Mesaja git »
Playstation 3 60 GB FAT kasa Fiyat : 200 TL ( Takas veya indirim söz konusu bile değildir. ) Ps2 oyunlarını destekliyor. Tek sıkıntısı var cd ç... Mesaja git »
Yıl neredeyse 2013 oldu hala telefon çekmiyor diyoruz ne yazık ki.Herneyse sırasıyla 8 sene Telsim(Vodafone) 2 sene Avea ve 2 senedir de Turkcell kull... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: renzokuken arkadaşlar, 3G bağlantısı olunca E harfi yanıyor yani EDGE demek. eski blackberry' mde de böyleydi, wifi ye ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: s.volkan Orijinalden alıntı: defected kaldı ki facebook, twitter gibi ortak uygulamalar bile ios'da çok daha iyi ça... Mesaja git »
Telefonda play store'da dolasirken birden internet kesildi.Ara ara edge yazisi gelirken internete giriyor H olunca kesiliyor tekrar internete girmeye ... Mesaja git »
Toshiba laptop'da normal bir şekilde sarj aletini takınca sarj olmuyor ilk zamanlar kabloyla oynaynca oluyordu fakat iki değişik sarj adaptoruyle dene... Mesaja git »
iPhone 4S 16GB Beyaz Ingiltere'den gelme cihazdır herhangi bir problemi yok. Cihazın Ocak 2013'e kadar uluslararası garantisi devam etme... Mesaja git »
Şu anda düzgün çekebilecek bir makinem yok en yakın zamanda ekleyeceğim fotoğrafları.... Mesaja git »
iPhone 4S 16GB Beyaz Ingiltere'den gelme cihazdır herhangi bir problemi yok. Kayıtlı. Cihazın Ocak 2013'e kadar uluslararası garantisi ... Mesaja git »
PM'ler cevaplandı.Takas düşünmüyorum.Fiyat konusundaki düşüncenize saygı duyuyorum ancak waspsich arkadaşında söylediği gibi alındığı günden bu güne k... Mesaja git »
iPhone 4S 16GB Beyaz Cihazın Ocak 2013'e kadar uluslararası garantisi devam etmekte. Ingiltere'den gelme cihazdır herhangi bir problemi ... Mesaja git »
Beşincisi ise 18 ay boyunca değiştirilemeyecek olması. Tüketicinin satın aldığı cihazın işletim sisteminin 18 ay boyunca aynı kalacak olması can sıkıc... Mesaja git »
Bu oyun zaten vardı ben bayadır oynuyorum.Yakın zamanda büyük bir update geldi ve görseller falan değişti.Güzeldir ama bir zaman sonra sıkıyor.Oynayan... Mesaja git »
CSR Racing
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce, 19:52)
Oyun gerçekten çok başarılı özellikle 70mb'lık bir oyun için grafikler çok çok iyi.Bende sardım baya en temizi her benzin bittiğinde tarihi 1 sene il... Mesaja git »
Arkadaşlar ses kısık oldugunda bass kesiyor bası +10 a getirsemde gelmiyor.ancak volume 25 üzerine cıkınca devreye giriyor kısınca bi kac sn sonra tek... Mesaja git »
Acaba dünyada varmıdır bu kadar iPhone olupda resmi olarak Apple'ın bulunmadığı bir yer.( iPad'le iPod'ları saymıyorum bile.)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu paran varsa 4s yoksa 4 bu kadar basit. Bunu yazmak için girmiştim.Şiddetle katılıyorum.... Mesaja git »
Herhangi bir fanlık falan değil gerçekten şuan ben sıfır s3 teklif etseler değiştirmem 4s'imi... Mesaja git »
Sana 2G-3G den uzak dur derim.Ama tabiki bu bütçe meselesi.2G yi kullanmadım ama 3G baya bir yavaş.En azından kendini ayarlayıp 3GS almanı öneririm.... Mesaja git »
zftt arkadaşında dediği gibi siri için alacaksan hiç alma ilk aldığında bir iki kurcalayıp bir daha yüzüne bile bakmayacaksın.Ben telefonu aldıktan 1 ... Mesaja git »
Aynen Turkcell hemen açılıyor bende micro sim'le değiştirdiğimde hattı taktığım gibi geldi bayiide.... Mesaja git »
Paketin fiyatının bir önemi yoksa kesinlikle TURKCELL.Türkiye'de en hızlı 3G hizmeti veren operatör Turkcelldir. Not: En fazla abone Turkcell'de ... Mesaja git »
Bende oynuyordum dün gece güncelledim bendede açmıyor açılıp oyundan atıyor.Telefon 4S sürüm 5.1 jbsiz... Mesaja git »
Kesinlikle geç 4s'e yalnız batarya süresi 5.1'le hernekadar iyileştirilmiş olsada kısa haberin olsun.... Mesaja git »
Simlocklu 4s alacagına simfree 3g al öyle sürün daha iyi.Saka bir yana sim kilitli cihazdan uzak dur eğer maddi imkan el vermiyorsada 4'e yönelmeni ta... Mesaja git »
Normal alfabetik olarak gelen ilk uyeliginizle girip sonra app storedan çıkış yapıp güncellemenin geldiği uygulamayı indirdiğiniz üyelikle girip dened... Mesaja git »