Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
bilalarabaci
Gerçek AdBilal ARABACI
Doğum Tarihi13 Haziran 1984
MeslekAOF Isletme Mezunu
İlgi AlanlarıFilim Yapimciligi
Konumİstanbul,Bahçelievler
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 30 Eylül 2004
2. el mesaj sayısı: 522
Son mesaj tarihi: 2 ay önce, 20:42
Son giriş tarihi: 11 gün önce, 19:00
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Bağlantılar
MSN: bilalarabaci@yahoo.com
Arkadaşları4
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Çeşitli Zamazingolar başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 20:42)
Arkadaşlar özel mesajlar atmışsınız, 1 ay önce gelen bile var. Tüm ürünler satılmıştır.... Mesaja git »
FAT32 diski NTFS'ye Çevirmeye Çalıştım Veriler Kayboldu başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 17:39)
Silinmesini istemediğim dosyalar MTS formatındaki video kliplerim. World Excel Resim *.doc *.xls *.jpg filan değil. Easy Recovery tarzında programlar... Mesaja git »
Harici diski FAT32 sistemden NTFS ye çevirmeye çalıştım ama veriler yok oldu?! Windows 7 işletim sistemi var. CMD komut satırına "convert f: /FS:NTF... Mesaja git »
CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 14:37)
Amazon.com'dan Canon 60D almayı düşünüyorum Kit şeklinde, hangi ilave mercek, hangi hafıza kartı daha işimi görür tam bilmediğim için Kit olarak alayı... Mesaja git »
***gizli dünya devleti kitap*** başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 10:08)
Bende ara tara bu Garry Allen'nın http://2.bp.blogspot.com/-Plh_9z7PRBg/Tr5fIO_AQNI/AAAAAAAAAXw/Rjttf3Hx7i0/s1600/GIZLI-DUNYA-DEVLETI-GARY-ALLEN__3806... Mesaja git »
A4 XL-740k Oscar editor ile script nasıl yazılır? başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 17:22)
Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912 Kimden: Karşıyakalı1912 Kime: bilalarabaci Tarih: 24 Nisan 2012; 17:03:31 Başlık: x7 makro mer... Mesaja git »
"Siz.net'te bir video izledi." Bilgilendirme Mesajı konusunu başlattı (bir yıl önce, 12:28)
Merhaba DonanımHaber forumu sakinleri, Facebook'ta arkadaşlarımızın şahsi izledikleri videoları "Siz.net'te bir video izledi." şeklinde bilgilen... Mesaja git »
PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 10:54)
"Kayıt cihazı"ndan kasıt nedir? SD Hafıza kartı, USB Disk bir "kayıt cihazı" değil midir?... Mesaja git »
Altaş TV "Anadolu Avcıları" Keklik Avı Sivas konusunu başlattı (bir yıl önce, 09:57)
Avcı camiamıza hayırlı uğurlu olsun. "Anadolu Avcıları" programı her hafta Cumartesi-Pazar günleri saat 15:00'da Perşembe günleri 20:30'da ... Mesaja git »
Keklik Avı Sivas Videoları başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 08:35)
Orijinalden alıntı: saint21 güzel av olmuş şimdi ne kebap yapılır o keklikler.sorun olmadımı tüfekler peki uçakla gidince Teşekkürler. İ... Mesaja git »
Arkadaşları

l3attleaxe

nman

panasonica

burgfb
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: Philips 190X6FB 19 inch LCD monitor DVI-D kablo ile
Alıcı: burgfb
Tarih: 12 Ağustos 2010; 17:48:57
Yorum
Samimi ve dürüst bir arkadaş. Sorunsuz alışveriş.Teşekkürler Bilal kardeş.
Genel Puan

Ürün: Satilik XFX 7600GT XXX
Alıcı: pegasus1881
Tarih: 27 Eylül 2010; 20:27:23
Yorum
sorunsuz bır alısverıs oldu
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
"Güç, öldürmek için her türlü gerekçeye sahip olup da öldürmemektir."
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Hakkında
"Gençliğimde en büyük hedefim dünyayı değiştirmekti. Gece gündüz dünyayı değiştirmek için çalıştım. Yaş biraz ilerledi, baktım dünyayı değiştiremeyeceğim, bari dedim memleketimi değiştireyim. Yaş biraz daha gitti, memleket de olmayacak, bari dedim ailemi kurtarayım onları değiştireyim. Şimdi ölüm döşeğindeyim. Anladım ki, insanın dünyada değiştirebileceği tek kişi var, o da kişinin kendisi."

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078