Doğrusu 45 mm değil, 210.8 mm olacak. Uyarı için teşekkürler.... Mesaja git »
Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung, 24-inç büyüklüğünde hazırladığı yeni LCD monitörü S24C750P'nin tanıtımını gerçekleştirdi. İnce çerçeves... Mesaja git »
Başarılı bilgisayar bileşenlerine imza atan Corsair, Obsidian serisi yeni bilgisayar kasası 350D'yi duyurarak ürün yelpazesini genişletiyor. Detaylar... Mesaja git »
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız inşallah.... Mesaja git »
Almanya kesinlikle bambaşka bir ülke. Geçen yıl iş seyahati amacıyla Recklinghausen'a gitmiştim. Günün erken saatlerinde yollar boş olmasına rağmen ya... Mesaja git »
Xiaomi Mi-2'nun IPS ekranı Sharp imzasını taşıyordu. Büyük ihtimalle bu modelde de durum aynıdır.... Mesaja git »
Ekran 4.3-inç büyüklüğünde, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ve IPS. http://www.xiaomi.com/mi2s... Mesaja git »
Digiturk Web TV pakedini, ikinci sezonun başında almıştım. İlk kez Galatasaray - S.B. Elazığspor maçında hız ve kesinti problemleri yaşadım.... Mesaja git »
Durumumuz aynı maalesef. İlk defa böyle oldu.... Mesaja git »
Drogba, arkadaşlarına taktik veriyor. http://i46.tinypic.com/j7pzrb.jpg... Mesaja git »
AOC, 21:9 standardında görüntü sunan ve ''Sinematik ekran'' olarak nitelendirilen ilk modeli Q2963PM'i kısa bir süre önce ABD'li tüketicilerle buluşt... Mesaja git »
İstikrarlı şekilde büyüme kaydeden SSD pazarı, Tayvan'ın donanım devlerinden Asus'un da ilgi alanına girmiş durumda. Hakkındaki ilk bilgiler ocak ayı... Mesaja git »
İlk cümle yabancı sınırlaması konması olacak, düzeltiyorum.... Mesaja git »
Yabancı sınırının kaldırılması Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'ın da aleyhine bir durumdur. Başkanlar ne pahasına olursa olsun bir araya ... Mesaja git »
Tayvan merkezli veri depolama çözümleri üreticisi Silicon Power, Velox V50 serisi yeni SSD modellerini tanıtarak ürün portföyünü genişletiyor. 100 mm... Mesaja git »
Şimdi daha iyi oldu. http://i49.tinypic.com/r91hc2.jpg... Mesaja git »
GS-KARABÜK
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 ay önce, 15:24)
Maçı 17.99 TL karşılığında bilgisayar, akıllı telefon veya tablet üzerinden izleyebilmeniz lazım.... Mesaja git »
Başarılar arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun.... Mesaja git »
ZTE, Pekin'de düzenlenen IDF (Intel Developer Forum) organizasyonu kapsamında yeni modeli Geek'e resmiyet kazandırdı. Geek'in, Intel Clover Trail+ pl... Mesaja git »
Başarılı soğutma çözümlerine imza atan Noctua, tek kule tasarımına sahip iki yeni işlemci soğutucusunu hız aşırtma tutkunlarının beğenisine sundu: NH... Mesaja git »
İnanan?
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 ay önce, 15:42)
Eğer Galatasaray yarın akşam Türk Telekom Arena'da büyük bir mucize gerçekleştirip turu atlamayı başarırsa banka hesabınıza 5 TL değil, 50 TL değil ... Mesaja git »
Real Madrid'in Facebook sayfasında yazılan yorumları şöyle bir göz ucuyla okudum. Yabancıların bize destek vermemesini anlarım da kendi milletimiz de ... Mesaja git »
Gerçekçi olmak gerekirse bizim Real Madrid'den hiçbir şekilde gol yemememiz veya Real Madrid'e ard arda 4 tane tane gol atmamız imkansıza yakın. Defan... Mesaja git »
Çok eski bir video bu. Canilere ise söylenecek bir söz yok.... Mesaja git »
Toshiba, akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlara özel geliştirdiği yeni kamera modülünü duyurdu. TCM9930MD, 13 megapiksel çözünürlük sunan düny... Mesaja git »
HTC, Desire P'nin hemen ardından Desire Q modeline ana vatanı Tayvan'da resmiyet kazandırdı. Desire Q için Desire U ile Desire X'in birleşimi şeklind... Mesaja git »
Corsair, Neutron GTX serisi SSD çözümlerinde kısa bir süre önce güncellemeye gidildiğini açıkladı. 24 nm'lik üretim süreci teknolojisiyle geliştirile... Mesaja git »