yapıldığı ilk bir kaç ay çok güzel olmuş denir. sonra çok yanlış yapmışlar şurdan yapsalar daha iyi olurdu denir. bu kavşağı tasarlayanın de... Mesaja git »
fotoğrafları çok merak ediyorum , geçmiş olsun.... Mesaja git »
pff. kötü olmuş. aracı bir kilitçiye götürüp kilidin içini açarak çözdürebilirsiniz. ya da yıkamacıda delikten içeri biraz tazyikli su. tabi... Mesaja git »
geçmiş olsun. janttaki hasara göre muhtemelen çukura düşmüşsünüz. ayrıca lastikler çok eski. 5 yıl sonunda diş kalınlığı ne olursa olsu... Mesaja git »
başlık değişik olmuş. "anahtarını almak" böyle bir değişiklik olursa garanti şartlarının iyileşmesi haricinde bekleme sürelerinin de kısalacağı (... Mesaja git »
Onu veren onu verir mantığı ile daha Cook paket ekletirsiniz :)... Mesaja git »
2 hafta once 2300 civari fiyata alacaktim. Erteledim. Konuyu ise şimdi görüyorum. Bu indirimi gördükten sonra yüksek fiyata almam tekrar Erteliyorum... Mesaja git »
Who nun yaptığı istatistik sonuçlarını yazdığın icin tesekkur ederim. Veriler bilimsel olunca cevaplar bundan cok uzak oluyor malesef. ISin bir... Mesaja git »
Ben is cikis saatinde elinde bira ile arac kullanan bagajda da kacak et taşıyan adama rastladım. Yer ankara tepeden geliyo heralde :)... Mesaja git »
Senin gibiler , den sonrasini okuma zahmetinde bulundum. Zahmet oldu gerçekten. Çünkü en ufak bir şeyde ayrılık ,siz-biz ayrımına girip kendini fark... Mesaja git »
Bence en sagdan en sola dönüş yapmayı denemeyin:) (bknz . dönüşü engellerse hak iddia edemez ) Tüm trafiği kilitlendiğiniz gibi direk yandan kaza ri... Mesaja git »
"Sola dönecek bir araç orta şeritte olursa yine 2. şeridi takip ederek sola dönüşü tamamlar." Aynı mantıkla devam edersek : sola donecek ara... Mesaja git »
Yani orta seritten en sola donmek serbest mi diyorsunuz ? Ya da sola donus için sol seritten gidilmeli diye bir kural yok mu ?... Mesaja git »
ben değiştirdim de alıntıda duruyor gerçi hiç kasmaya gerek yok, onlar nasıl ceza kesileceğini hepimizden daha çok düşünüyorlardır... Mesaja git »
paintte çizene kadar google mapsten(uydu) ss koyarsanız daha açıklayıcı olur. en azından kavşak nasıl o anlaşılır. geçmiş olsun bu arada.... Mesaja git »
sola dönecek kişi en solda olmalı, orta şeritteki düz devam etmeli. orta şeritteki araç sola dönemez ama ; sol şeritteki ,orta şeritteki araç so... Mesaja git »
bose nasıl çalışıyor acaba. baya eski video çünkü. çok başarılı buldum. mercedesde ise olay tamamen optik. 2 adet kamera ne görürse.... Mesaja git »
forumda 1,5 ay sonra fahri trafik müfettişi tarafından yazılmış bir cezanın iptali ile alakalı konu vardı. baya geç gelmiş evet. bu arada gi... Mesaja git »
tamam o zaman, tek derdimiz alkol olmadığı için bu yasadan vazgeçilsin. Çözüme yönelik hangi girişim varsa "sanki tek derdimiz bu mu? " diye soru... Mesaja git »
bu cezalardaki 1 promil sınırında hata olabilir (sınır 50 vb olabilir ). ama verilecek cezaların herkese uygulanması taraftarıyım. ÖRNEK OLSU... Mesaja git »
sürekli yanmaması için tek yapmanız gereken aracın orijinal iç ışıklandırmasından güç alınması. mevcut aracıma yapacağım ama biraz daha kapsamlı ... Mesaja git »
işin temeli nemli ortam ve bakteri. diğer bir faktör ise şiddetli yağmura kalmış, giderleri tıkanmış ya da bir şekilde polen filtresinin ıslanmas... Mesaja git »
amaç müzik ise teyp alın. Çin işine girmeyin ( jamesson- rodsonn - kawai vs ) pioneer ve sony nin düşük fiyatlı USB girişli teyplerini tercih edi... Mesaja git »
mavi ışık değil de mercedes ve Bmw lerde gördüğüm normal sarı ışık hoş oluyor. yerinizde olsam renk değiştiren ledlerden kullanırdım. Beyaz, mavi... Mesaja git »
önemli bir gelişme. umarım uygulama kişiden kişiye değişmez. ( sanmıyorum )... Mesaja git »
İphone 5 mi, S4 mü gibi bir konuda geçen fiyatlardan düşük fiyatlar... Mesaja git »
http://db2.stb.s-msn.com/i/38/93BDF1B2575E8D362169A951AFDAFD.jpg... Mesaja git »
Cok eski bir olay. Bodrum katlar aslinda otopark. AMa nasil oluyor ise daire oluyor. Aynı zamanda 3+1 daireler aslinda 2+1 , metrekare ler i... Mesaja git »
Cok gerekli bir özellik değil bence. Farkedilmek istiyorsam dortluleri açarım. Gerci o da cok bağırıyor... Mesaja git »
+1 13000 lik aracı 19500 e koyup eşdeğer araçlara (~20000) teklif gönderiyorlar. şahsen ben yazmam. internet üzerinden güvenilir takas... Mesaja git »
işin o kısmı el çabukluğu ile dolandırıcılık. ( Çözüm olarak çek fotoğrafı çekildikten sonra cebine koymasına müsade edilebilir. teslim alınırken... Mesaja git »
Fiesta cok sık bir arac. Kesinlikle dikkat çekici. Astra kasa olarak alışılmış neredeyse 9-10 sene olmuş. Tasarım dısında sınıf farkı var. Ben o... Mesaja git »
daha çoook fiyatı düşer, daha ucuzu aynen şu şekilde gelecek. http://1.bp.blogspot.com/-2zYqWVyFlTQ/UNxZ7tt0zkI/AAAAAAAACbY/mj4c64wN10w/s1600/399... Mesaja git »
her iki aynamın da en dış-alt köşesinde yapışık bulunuyor, 5 tl ye aldım. Mükemmel hakimiyet sağlıyor, herkese tavsiye ederim.... Mesaja git »
ankara İsranbul arası uzun yolculukta 4.9 luk bir değer yakalamıştık, araçta iki kişiydik, cc de yoktu araçta. konu sahibi arkadaş hakikaten ço... Mesaja git »
işte bu zihniyet yüzünden de ikinci elde alınan araçların yüzde 50 sinin kilometresi ile oynanmış.... Mesaja git »