Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM Orijinalden alıntı: Boidae Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM Orijinalden alıntı: Winglet Mahkeme k... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy 2. maddeyi tekrar tekrar oku sonra oynamaya devam edebilirsin. http://resim.donanimhaber.com/upfiles... Mesaja git »
Arkadaşlar biliyorsunuzki HDMI ile baglantı yapınca ekranın köşeleri küçülüyor.Catalsy centerdan ayarlıyorum falan onlarla uğraşıyorum.Anladıgım kadar... Mesaja git »
Arkadaşlar biliyorsunuzki HDMI ile baglantı yapınca ekranın köşeleri küçülüyor.Catalsy centerdan ayarlıyorum falan onlarla uğraşıyorum.Anladıgım kadar... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: eck1907 Maraton Üst'ü A-B'yi GFB için alıcaksan şu an alınan kararla GFB Okul Açık'ta! Evet Hocam Sırf GFB Degıl Cogu ... Mesaja git »
Bu Sezon Icın 11 Haziran Pazartesi Gunu Kartlar genel satışa cıkıyor Malum. Kombıne alıcak Arkadaşlarımız varmı aramızda? Ben Maraton Üst A-B Blok Düş... Mesaja git »
kardeşim sen 17 ay garantili bu telefon kadar temiz curve bul bu tellefonu sana hediye edecem... Mesaja git »
Selamlar Öncelikle Telefon Çok Temiz Kullanılmıştır. Alındıgından berı Kabında Kullanılmıştır,Kutu içeriği tam ve eksiksizdir Sıfırdan Farksızdır... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: .Uqur. Oyuncu yetiştirip avrupa pazarına sunamadığınız gibi Bizim yetiştirip , o platformda oynadığı için gurur duyduğumu... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam Arda Fenerbahçe'de diyebilir miyiz ? Sakin ol,Ve Elındekı klavyeyı yavaşça yere bırak evlat... Mesaja git »
Explorer,mozilla,chrome,opera hepsiyle denedim.... Mesaja git »
Arkadaşlar modemim Tp-Link TD-W8951ND.Eskiden rahatça 192.168.1.1'den modemime bağlanabiliyordum fakat şimdi,hiçbir şekilde modemime baglanamıyorum.Mo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: KartalPenChesi Orijinalden alıntı: By.Kerem.86 Orijinalden alıntı: Emre A. Orijinalden alıntı: By.Kerem.86 ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mancukya Orijinalden alıntı: TrSniper Orijinalden alıntı: ShaLer Emre en iyi Türk orta saha diyenler olmuş. O ün... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ShaLer Orijinalden alıntı: Mete' Emre Mesut Özil'den sonra yeryüzündeki en iyi Türk futbolcudur. İsteyen hık mık diyeb... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ShaLer Emre en iyi Türk orta saha diyenler olmuş. O ünvanı bu sene Selçuk İnan'a bıraktı. Üzgünüm sizin adınıza. Yav he... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: BéTo Orijinalden alıntı: TrSniper Orijinalden alıntı: polatz Orijinalden alıntı: TrSniper Orijinalden alın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem Arda ile iyi anlaşırlar kafa dengi Aynen... Mesaja git »
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/5/17/fft1mm1745783.jpg Emre, Fenerbahçe'ye kupayla veda etti. Sözleşmesi sona eren tecrübeli ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: polatz Orijinalden alıntı: TrSniper Orijinalden alıntı: help21 bence taraftar sinir testinden geçirilmeli sonras... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: help21 bence taraftar sinir testinden geçirilmeli sonrasında her iki takım sahaya çıkmalı bilet fiyatları yüksek tutmalı çün... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55 Orijinalden alıntı: polatz Demirören ona da çare bulmuş: İki senedir finalist olan FB'ye karşı BJK ve GS ... Mesaja git »
Arkadaşlar eski monitorüm kare,max çözünürlüğü 1024x768 destekleyen hyundai marka birşeydi.Ben yeni Philips 227LH Full HD Led 21,5" aldım.Fakat bunun ... Mesaja git »
Arkadaşlar eski monitorüm kare,max çözünürlüğü 1024x768 destekleyen hyundai marka birşeydi.Ben yeni Philips 227LH Full HD Led 21,5" aldım.Fakat bunun ... Mesaja git »
1920x1080 hariç hangi çözünürlülüge alırsam alayım o ölçeklendirme yapılmış oluyor.Oyuna girince ölçeklendirme oluyordu,çıkıncada komple uygulanmış ol... Mesaja git »
Arkadaşlar Philips 227ELH wide screen full hd monitor aldım.Benim problemim şu ; Countera girerken köşeler kendi kendine siyahlaşıyor şu ölçekleme diy... Mesaja git »
Arkadaşlar Philips 227ELH wide screen full hd monitor aldım.Benim problemim şu ; Countera girerken köşeler kendi kendine siyahlaşıyor şu ölçekleme diy... Mesaja git »
10 ayda bu kadar dibi gören bir takım nasıl olur da nefesi ensende olur? 3 temmuz günü yıkıldık. Emenike gitti yıkıldık. Lugano gitti yıkıldık. ... Mesaja git »
Bende Sofya Teknıgı dusunuyorum Sofya Teknıgın denklık mevcuttur... Mesaja git »
Yarın Sabah 8'den itibaren Nöbetteyım Fenerium Üst Kapmayı dusunuyorum 2 tane. Kapabilirsem tabi :D... Mesaja git »
Ürün Temizdir,Garantisi Bitmiştir. Telefonu Satan Arkadaştır Kutusu Varmı Bilmiyorum Ciddi alıcıysanız Ögrenebilirim Telefon İçin Düşündügümüz Fiyat ... Mesaja git »