Orijinalden alıntı: CMRMURAT Orijinalden alıntı: Falken-ss 19 yaşındayım 3 senedir fiilen 74 model 1303 vosvosa biniyorum.Lpg takılı , ruh... Mesaja git »
yok ama olsaydı , muhtar ve müdür ikilisini kullanırdım ha bide eşşek gözlüm olabilir.... Mesaja git »
19 yaşındayım 3 senedir fiilen 74 model 1303 vosvosa biniyorum.Lpg takılı , ruhsata da işli , alacaksan lpg li al , 1.3 deyip geçme 250-300 kuruş yakı... Mesaja git »
gerçekten temize benziyor , fiyat da gayet iyi hayırlı satışlar. :)... Mesaja git »
evinizde tüp kaçağı mı var acaba ? ben yapımcı olsam bu karşılaştırma sonucu şirketi kapatır limon satarım.... Mesaja git »
oturup izlediğim tek yerli dizi Leyla ile Mecnun.Tabi bundaki en büyük sebeplerden birisi burak aksak :D... Mesaja git »
74 model 1303 üm var göstergesi 998 bin küsür de :D... Mesaja git »
231 dolar nedir arkadaş , alt tarafı mesaj geldimi mesaj geldi diyor.... Mesaja git »
hayırlı olsun hocam , bende açtım bitane , bir alkol ikindisinde http://rolarz.blogspot.com/ nacizane.... Mesaja git »
verilen ilanlarda aracın hangi il den olduğu ve daha ayrıntılı bilgi vermek zorunludur. aynştayn mod : off. bu arada araç temize benziyor hocam ko... Mesaja git »
Renault R serisi alma da ne alırsan al.Mitsubishi gayet uygunmuş bence , ama ben ayırt etmem gitsin yeter diyorsan , broadway en ideali.... Mesaja git »
http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3749803 Camry ile aynı performansı vermez ama biraz daha hesaplı olur, tabi karar sizin, umarım alacağınız... Mesaja git »
Anladığım kadarıyla , yaptığınız masrafa ve aldığınız fiyata göre baya zararına satıyorsunuz, 8 bin tl ye mi almışdınız ben öyle hatırlıyorum.Belli bi... Mesaja git »
Murat 131
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce, 17:42)
bütcenin az olmasını ve araba almak istemeni anlıyorum , ama şöyle bi durum var o bütceyle aldığın araba yarın öbür gün bir ciddi bir arıza çıkarttığı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti|| Orijinalden alıntı: Falken-ss Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti|| Arkadaşlar , "Ney" kursuna gid... Mesaja git »
L
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce, 17:22)
L için yeni bir anime yapmasalar daha iyi bencede.Zira avatar gibi saçmalamasınlar durduk yere.Filmin afişi bile bi antipati oluşturdu ama bakmak lazı... Mesaja git »
Death Note, Masterpiece diyebilirim.Senaryosu,kurgusu işleyişi , daha ilk bölümden , kafanız 3-4 bölüm izlemiş kadar yoruluyor.One piece izleyen arkad... Mesaja git »
olmamış hocam, ne hikmetse görüntü kalitesinde bile bi sıkıntı var.Senaryo çok zorlama , bunu nasıl yapsakta devam ettirsek der gibi , tek beğendiğim ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti|| Arkadaşlar , "Ney" kursuna gidecem lakin aklıma takılan bir şey var. Ney'i sağa doğru mu yatırmalı sola doğr... Mesaja git »
Yıllar boyunca ezeli rakip karşısında mevcut bir öğrenilmiş çaresizlik, Takımın Süper Final Boyunca evinde bile galibiyet alamaması , Seyirci Ceza... Mesaja git »
yeter gari , risk budur cevabını vermeyen bir ben varım galiba.... Mesaja git »
videoyu atari tabancasıyla çekmişler heralde bu nasıl kamera.... Mesaja git »
40 bin TL'ye genç arabası alabiliyorsun ama Cruze çok yakar diyorsun, ne diyeyim bilemedim ki , 18 yaşımda 74 model 1303 e talimim , bazen ben ona , b... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Fingolfin ` Orijinalden alıntı: Falken-ss Sevgili Meslektaşım Neyzen tevfik güzel demiş , Yansın karıların alayı , su ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: metalok Orijinalden alıntı: Falken-ss baya post kasma mekanına dönmüş :D olsun son bu gün son benim galiba :D ... Mesaja git »
Sevgili Meslektaşım Neyzen tevfik güzel demiş , Yansın karıların alayı , su veren İtfaiyenin Hortumunu SEVEYİM. :)) Bunun yanı sıra aslında bunun bi ş... Mesaja git »
evet aşırı derecede baş ağrısı yapıyor , teknosada denerken bile kafamda bi ağırlık hissettim, arkadaşın evinde de vardı , bence 4D çıkana kadar bekle... Mesaja git »
2 yıldır ayrı kaldığım memlekete dönmeye 33 saat 44 dakika.... Mesaja git »