7 kere sorunsuz rp aldıgım cep-t para kartıyla bugun nedense rp alamıyorum,kaydettigim bilgilerle hemde. aynı sorunu yaşayan varmı? supporta ticket... Mesaja git »
Konuyu uplayın takip edilmeli birçok kisinin derdi durumunda... Mesaja git »
Fix kasaddin ve fizz . Oynamasını bilene göre de LeBlanc ve Cassio . Kasaddin tam bir antimage dir zaten ilk skilinin verdiği silence ve ultisi ile sk... Mesaja git »
Bence artık bir tank ya da pure ap şart oldu çok ad ağırlıklı karakter geldi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kazze Beyler an itibari ile aracı sitelerden alışveriş yaparak RP'mi almış bulunmaktayım. Sorun kartta değil, Riotta. b... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ozimaranga11 beyler birde bende bu sorun var bi bakarsanız sevinirim We apologize, but your card has been declined. Pleas... Mesaja git »
arkadaşlar ben bu kard ile daha önce rp almıştım bugün yine denedim aynı bilgiler kayıt oluyor aynısı ile girdim ama '' We apologize, but our store ha... Mesaja git »
yeni heroları eklerseniz sevinirm örn:DARIUS... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Jungler Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz Orijinalden alıntı: Jungler Ip boostusuz günde 4000 ıp kasıyorum her ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kingbrq üst konuya yazdım cevap gelmedi admin lütfen kapama konuyu arkadaşlar bana şöyle çabuk adam kesen kaçmak için skilli ... Mesaja git »
kardes bence damage fark etmemistir de senin oyundakı pozisyon alısn , o makinelerı koymakta seçtiğin bölgeler , alan hakimiyetin eksik olabilr yani d... Mesaja git »
güzel herolar bence geçen haftakilerle kapısabilir :D... Mesaja git »
LOL Champion lar hakkinda forum tarafindan yapilmis rehberlere buradan ulasabilirsiniz simdilik. Bu baslik bolca revizyona ugrayacaktir. Sadece rehber... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Head Crash paralı, lol gibi üstten bakıon, amacı pvp Parali ustten bakiosn ve amaç pvp tamam ama diablo 3 e hangi oyunu ö... Mesaja git »
bu diablo3 nası bi oyun beyler biri kısaca anlatabilr mı... Mesaja git »
bu oyun türkçe olursa hiçbir özelliği kalmaz ve üstüne çoluk çocuk dolar... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner Görüntü ayarlarını high yada very high yapınca pc kasıyor ben efekt istiyorum ama hangisini ne duzeyde kul... Mesaja git »
ya konu açılsın o konu 1 - 2 gun tartısılıyor sonra düşüyor zaten arka sayfalara neyi pisleniyo forumun anlamıyorum tartısılsın fikir alıs-verişinde b... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Gobidigo Arkadaşlar şimdiye kadar en başarılı olduğum herolar Xin Zhao, Vayne, Cho'Gath ve Amumu. Sizce yeni hero olarak hang... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri Orijinalden alıntı: berktimur Orijinalden alıntı: E4EN beyler attack ve healt bakımından bildiğ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: E4EN beyler attack ve healt bakımından bildiğiniz hero'lar neler ? hecarim olabilr... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Em Mathers Oyum ocelote'ye beyler http://www.youtube.com/watch?v=LjCFoiD7DgM http://www.youtube.com/watch?v=lnLQqV... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Demacia Orijinalden alıntı: berktimur bu oyundakı en saçma şey ks diye bir terimin olması Her oyunda vardır o lola... Mesaja git »
bu oyundakı en saçma şey ks diye bir terimin olması... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Billy Ray akali mainimdir.lichbane yoksa akali de yoktur. Rylai de öyle. Pure spell wampla da bi yere varılmaz yüklenmeye ger... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: WetDream Ayarı varmış nasıl yapıyoruz all'dan yazamıyorum. Oyun içindeki arkadaşıma pm gönderemiyorum. more optionsa gi... Mesaja git »
Bu bug düzeltilsin de ne olursa olsun 2 dakika ranked girmeyiverin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Itzpapalotl Orijinalden alıntı: NOD38 Ryze'in ''Can you handle this'' demesi. İlk duyduğumda masadan düşmüştüm :D ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gemler Orijinalden alıntı: Fasmodey Orijinalden alıntı: gemler Orijinalden alıntı: Fasmodey Adaletine edeyi... Mesaja git »
ıp kasma
konusunu başlattı
(bir yıl önce, 15:55)
en çok ip hangi tip oyunda kazanılır en seri nasıl kasabilirm... Mesaja git »
ben oynadım oyunda herkes esit rune falan yok tum herolar acık ama paralı uyelıkte tum herolar acık beleste anca 10 tane falan . Minion kasmak 10 kat ... Mesaja git »
vayne ile kastım mı kimse durduramaz seni bayağ cs kasman gerekr ama kasamazsan da cok fena ezilirsin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Summoner Name Change : 1300 RP Transfer to EU West yada Transfer to EU Nordic East : 2600 RP Toplam 3900... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Taric Orijinalden alıntı: Soraka Orijinalden alıntı: Taric Orijinalden alıntı: Soraka Orijinalden alıntı... Mesaja git »
server ve isim değistrme cep-T PARA CARD dan tam olarak kaç tl ye denk geliyor?... Mesaja git »
late game de jax ı durdurabiliyorsanız durdurun.... Mesaja git »