bu ürünü darty'den 1412 tl ye aldım dün. gelmesini bakliyorum. gelince paylaşırım ama araştırmalarıma göre bu fiyata özellikleri gayet iyi.... Mesaja git »
tabii ki teknik serviste önemli ama ben hp nin teknik servisinin diğerlerinin servislerinin çok altında olduğunu düşünmüyorum. hangi marka olursa olsu... Mesaja git »
bu kadar uygun fiyatlı olmasının bir nedeni de freedos olmasıymış. bence bi kusur değil bi artı bu.... Mesaja git »
dostlar HP PAVILION G6-2103ET B8G82EA pc depo da 1319 lira. çok uzman değilim ama özelliklere bakınca şaşırdım bu fiyata açıkcası. acil notebook almam... Mesaja git »
aynı cihazı ben de almayı düşünüyorum ama tabii ki teknosa dan değil. darty'de 1299 olan cihaz servis görmüş cihaz. o yüzden o kadar ucuz. şu an bu mo... Mesaja git »
arkadaşlar Samsung NP300E5C-S06TR model notebook'u almayı düşünüyorum. değerli fikirlerinizi almak istiyorum. alternatif önerir misiniz yoksa alayım m... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar. 1.5 tb lık wd elements harici diskimi arkadaşıma vermiştim geri aldığımda ise alet çalışmamakta şuan. aletin adaptörünü taktığım z... Mesaja git »
Arkadaşım yanlışlık şurda. Her panel dinamik kontrast veremez.Yani statik kontrastının dışına çıkamaz.Diğer bir yanlışlık ise dinamik kontrast oranl... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Boldpilot84 arkadaşlar bi çogunuz samsung lcd tvlerdeki kontras oranlarına dikkat etmişsinizdir. 3000:1 5000:1 gibi ifadeler ... Mesaja git »
Eğer tv seyredeceğiniz odaya çok fazla güneş ışığı vurmuyorsa televizyon alırken ilk tercihiniz samsung sp50L7hx dlp projeksiyon tv olsun. onun dışı... Mesaja git »
Şimdi arkadaşlar bende de zoom 5510a usb modem var.benim gibi ping sorunu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum online oyun odalarında falan feci ızdırapla... Mesaja git »
Bende de zoom 5510 usb modem mevcut.bağlantımdan hiç memnun değilim özellikle koaka gibi sitelerde online oyun oynamak bir işkence.Dün bu yazıyı okudu... Mesaja git »