Tamamen şanssızlık. Çok fazla sinirlenmeden firmayla bağlantıya geçiniz . Çözülecek bir sorun gibi duruyor. Geçmiş olsun.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sissil renault kaleos. triptronik 2.0 dizel 170hp cam tavan deri döşeme digital klima 4x4 daha ne isti... Mesaja git »
Captiva Tiguanla aynı sınıftır. Tuaregle kimse karşılaştırmaz. Araç alırken mutlaka özellikleri göz önüne alınır. Yoksa piyasa Cherry Tiggo dolar... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: rakadeniz Herkeze selam. siteye yeni üye oldum. adım recep engelliyim. Engeliniz nedeniyle alacağınız aracın bazı özell... Mesaja git »
Bir otomobil alacak olsam ve bütçem 70 bi lira olsa Bu fiyata arayacağım özellikler. Otomatik vites, hill holder,ve dizel olması şart. ABS ... Mesaja git »
Bence 35 bin liraya Accord alırsanız üzülürsünüz. Daha eski ,bakımları pahalı,yakıtı yüksek ve en önemlisi konfor açısından çok fark beklemeyiniz... Mesaja git »
2008-09-10-11 yıllarında 1.4-1.8 cc PSA-BMW 1,6 Turbo en iyi motor seçildi. http://www.ukipme.com/engineoftheyear/previous04.html... Mesaja git »
Yarı otomatik gerçekten sıkıntı. Problem olunca kullanıcı hatası diye garantiye sokmuyorlar. Ben mümkün olduğunca N konumuna alayım daha sağlıklı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Burhan Boşa almak sağlıklıdır, uzun süreli (örneğin 50-70 sn gibi) kırmızı ışıklarda vitesi boşa alırsanız şanzımandaki yükü... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: emrullah bozlak Boşa almayın. Frende BEKLEYİN. Ama ufak ufak harekete geçip minik minik dur kalkları sıkça yaparsanız balata... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cihanair Vestel ile siemens Nasil ayni kalite degilse Elektronikte kıyasladıysanız doğru. Vestel Avrupada en büyük ür... Mesaja git »
Araçların segmentleri aks mesafesine göre belirlenir toplam uzunluğa göre değil. Çünkü araç içindeki yaşam alanını dingil mesafesi belirler. Jetta 3 ... Mesaja git »
Kalbinin sesini dinle,ancak Mitsubishinin Türkiyede ne olacağı belli olmaz. İleride servis yedek parça sorunu yaşayabilirsiniz. Ford için so... Mesaja git »
Buradaki forumları okuyarak VW nin Mercedes Audi veya BMW ile farkı olmadığını düşünmüştür. Alaycı yorumlar üzücü olmuş.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: CemUsUs baska bir konuya yazmistim daha once; e90 320d aracima 65000km boyunca surekli gtl aldim arada birkac kez no... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: AutoTestPilot Dizel artık sadece ekonomi için tercih edilmiyor. Çok performanslı dizeller de var. Ama tabi 1.3multijete ne k... Mesaja git »
En basitinden Bir araç 100€ luk ses sistemi ,diğeri 2000€ değrinde Bose ses sistemi kullanır.... Mesaja git »
Aracınıza yazık, yağ pompası bozulduysa veya karter delindiyse Motor yatak sarar Hemen sanayiye gidiniz derim.... Mesaja git »
Gurur Duydum
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce, 21:28)
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi Orijinalden alıntı: buarbu [ evet çinliler üzülüyor çünkü bu emperyalizm denen şeyin çarklarının e... Mesaja git »
Guru Duydum
(bir yıl önce, 21:13)
Orijinalden alıntı: insomnia__ Orijinalden alıntı: buarbu Orijinalden alıntı: `bELa iphone için Çini mi yoksa Amerikayı mı övü... Mesaja git »
Guru Duydum
(bir yıl önce, 20:58)
Orijinalden alıntı: makturk42 Montajla değil kendi teknolojimizi üreterek gurur duymalıyız. Fluence’ta yerlilik oranı yüzde 80 oldu Renau... Mesaja git »
Guru Duydum
(bir yıl önce, 20:24)
Orijinalden alıntı: `bELa iphone için Çini mi yoksa Amerikayı mı övüyoruz aynı şekil bu fluence ın türkiye de üretilmesi içindir. biraz ... Mesaja git »
Guru Duydum
(bir yıl önce, 19:55)
Orijinalden alıntı: Erkyuo Asıl türk malı olsa gurur duyulur. Fabrika her yerde fabrika yabancının olduktan sonra. Yanlış düşünüyorsunuz.... Mesaja git »
Renault Fluence ZE ile ilgili bir Avustralya makalesini okurken bir paragraf guru duymamı sağladı. İnşallah başarılı oluruz. Like all Fluences... Mesaja git »
Burayada yazayım. Uzunluk 5.3 metre, Scirocco 4.25 kıyaslama yaparken mantıklı olunuz. Konsept motor 367 Ps AWD Hangi motor seçenek... Mesaja git »
Konsept 5.3 metre uzunluğunda, 367 Ps , AWD Scirocco 4.25 uzunluğu ile aynı sınıfta olmaz... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: yarkan88 Bankadan kagidi alip direkt notere gidil satisi gerceklestiremiyor muyuz? Alan kisi ruhsati kendi ustune gecirip no... Mesaja git »
Kesinlikle zaman geçirmeden avukata başvurun,noterden ihtarname gönderin. Gerekli bilgileri şuradan alabilirsiniz http://www.hukuki.net/arch... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: nodesperat3 Aynı olay bizim başımızada geldi. Ben kendimi tutamadım. Ertesi gün duydum ki sarhoştum ondan vurabilmiş karşıma... Mesaja git »
Rehini kaldırdıktan sonra herhangi bir işlem yapmana gerek yok. Noter satışı yapıp gidiyorsun.... Mesaja git »
Kasko olmayınca sıkıntı oluyor , artık bunun tartışması gereksiz. Aracınızın resmini çekin satarken lazım olur. Aracınızı yaptırın ve olayı mümkü... Mesaja git »
CVT ve Tiptronik vitesler Kırmızı ışıkta beklerken veya duran trafikte vites boşamı alınmalı veya viteste bırakılıp frene basılı tutmakmı gerekir... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: volkman Bugün Ceratonun fiyatı 53.000 Kia gibi tenekeye o para verilir mi, ben olsam 3-5 daha ekler jetta alırdım. Ben... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: shadowgeist Palio veya punto speedgear fiyatı ve donanımıyla benimde önerim. Yedek parçası bol ve ucuz,kesinlikle katılıyoru... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: shadowgeist Orijinalden alıntı: kağanuygar hangisini tavsiye edersiniz.acemiyim park sorunum var vs park so... Mesaja git »