Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
buarbu
Gerçek AdBülent Yılmaz
Konumİstanbul, Beşiktaş
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 16 Şubat 2012
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: bir yıl önce, 23:16
Son giriş tarihi: 12 ay önce, 21:46
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Jetta Avrupada neden satamıyor? konusunu başlattı (bir yıl önce, 23:16)
Bütün C sınıfı araçalar iyi satış rakamları yakalarken Jetta Ayrupa da çok düşük bir rakamla 111. sırada yer alıyor. Sadece Türkiyede mi satılıyo... Mesaja git »
honda civicimin göçüğünü BOYASIZ düzelttirdim başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 23:31)
Buda boyasız düzeltilirmi? http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1254230/50DD650CC1AE4224AC84D1A4FDAA540E.jpg... Mesaja git »
Yeni Chevrolet Captiva 2.0 Dizel Motoruyla BAYİLERDE ! başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 23:13)
Orijinalden alıntı: AutoTestPilot Ben ingiltere de inceledim her zamanki iğrenç daweoo kalitesi: (ön görümüne takılmayın) burda incelediğim... Mesaja git »
Bmw 1.16 siparis verdim 33.500€(düzenlendi) başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 22:19)
Orijinalden alıntı: Mguner04 Arkadaslar 1 hafta once konu acmistim Mini - 1.16 -a3 . Bugun 1.16 ya karar verdim onumuzdeki haftaya ka... Mesaja git »
Yeni Chevrolet Captiva 2.0 Dizel Motoruyla BAYİLERDE ! başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 21:43)
Dizel otomatik SUV araçlarda fiyatı biraz uygun kalan tek araçtı. Fiyatı 100 bini geçerse bu sınıfta araç satılmaz olur.... Mesaja git »
Yeni Dacia Lodgy arabam.com incelemesi başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 21:18)
MPV sınıfının ülkemizde az satılmasının nedeni Ticari araçların binek MPV amacıyla kullanılmasıdır. Uygun fiyatla pazardan ciddi pay alır .... Mesaja git »
NİSSAN JUKE PLATİNİUM 1.6 ALIYORUZ başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 23:57)
Yorumları okudum Klasik, komik,anlamsız,manasız ,lüzumsuz bir ton laf. Ben cevap yazmayı düşünmemiştim çünkü Juke kullanmadım ve yorumda yapamam.... Mesaja git »
Renault Talisman /Beijing Motor Show başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 19:40)
Bu otomobilin sadece Çin için üretildiği ve başka üşkelerde satılmayacağı söylenmişti,... Mesaja git »
Japonların tercihi başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 15:25)
Orijinalden alıntı: asandra gerçekten civic sıralamada yok neden acaba Japonyada Civic satışları 2010 yılında sona erdi. sadece ihracat içi... Mesaja git »
Yok Böyle Park :) başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 01:06)
Araç önceden park etmiş ,yoksa gşremez oraya... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078