Sony kullanacak o zaman,artık tft bitti umarım ekranı artık değiştiriir sony..... Mesaja git »
sana ne oluyor samsungun avukatımısın istediğimi eleştirir istediğimi yüceltirim,sen kimsin.ağzından çıkanı kulağın duysun karşında çocuk yok,insan... Mesaja git »
Sen başını kuma çoktan gömmüşsün çıkarmıyorsun bile,xperia z ağır mı?htc one ağır mı?(s3den xperia z ye geçtim)2.si bana donanım öğretmeye kalkma,sa... Mesaja git »
kesinlikle hem htc one hem xperia z s4ten iyi cihazdır.
... Mesaja git »
Samsung galaxy s3 çıkana kadar piyasada tekedi rakibi yoktu.Bİr anlamda hak ettiAma şimdi işler değişti sony,htc,lg gibi firmalar çok sağlam geliyor.S... Mesaja git »
Artık insanlar uyanıyor senin devrinde bitiyor.4.3 inç için 720p ekran yapamadın,buda s3 mini gibi rezil bir model....... Mesaja git »
Plastik dünyasına bir dev daha merhaba diyecek:)))... Mesaja git »
Samsung telefon yapa yapa dünya plastik kıtlığı çekerse şaşırmayın[center][/center]... Mesaja git »
Yav arkadaş bu samsung insanları ne sanıyor,daha öncekilere benzemeyenmiş.
YUH artık s3ün kopyasını yaptınız.
Bu arada sunumları bile appleden kopya g... Mesaja git »
samsung kadar göz boyayan,tüketiciye kazık atan,nokia gibi aynı telefonaları ısıtıp ısıtıp satan bir firma yok.
Hele suya toza karşı çıkarsa öküz gibi... Mesaja git »
xperia z nin ekranı bundan 7 kat daha dayanıklı...... Mesaja git »
plastik kasayı bırakmadıkça ağzıyla kuş tutsa samsung almam,hele o pental dizilim berbat...... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
Samsung ve digerleri arasindaki fark. Dünyada Turkiyeye onem veren yegane marka. Dunyada 11 ülkede etkinlik d... Mesaja git »
telefon çıkar güncelleme yapma,sende daha çok uğraşırsın lg....... Mesaja git »
telefonun ekranına konuşanlar kesinlikle kafadan atıyorlar,şu an kullanıyorum mükemmel ekran,güneş altında görüntüsü süper,s3le güneş altında hiç bir ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: HonanımDaber
[quote]Orijinalden alıntı: 12 Angry Men Tuzlu su yüzünden telefonda tahribat olacaktır, tuzlu suyu herşeyi... Mesaja git »
samsung milleti kandırmayı iyi beceriyor hele hele biz Türkleri çok iyi kandırıyor,sadece bencmark testleri ile kendini tatmin eden bir milletiz,aldığ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: xconnect
S3 950 TL ye düştü ise ve maliyeti hala kurtarıyorsa buna 2000 TL vermek acı olur benim için.Gerçi paralel olduğu... Mesaja git »
İnsanlar artık samsungun neyi nasıl ne şekilde çıkardığını bilmiyor,avrupaya ayrı bize ayrı cihaz,bu nasıl mantalitedirki aynı üründe ürün farklılaştı... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: Gavuzla
[quote]Orijinalden alıntı: WiiSmashbence markaların amirallari hariç telefonlardan uzak durmak gerekiyor (özellikl... Mesaja git »
s3 sahipleri bunu alırsa pişman olur,full hd diye ne s3den nede not 2den vazgeçilmemeli...... Mesaja git »
sekiz çekirdek diye kimseyi uyutmasın samsung,bilidiğimiz s3 ün full hd ekranlısı bu...... Mesaja git »
wp 8 sekiz kullandım,çok srabil ve hızlı(htc 8s)fakat sadece iki ekran canlı kutucuklar insanı bezdiriyor sıkıyor,android ve apple den sonra çabuk sık... Mesaja git »
Telefon sanki küçültülmüş lcd televizyon gibi...... Mesaja git »
sony baştan sona değişmeli,xperia t gelmeden xperia z geliyor,millete ionu xperia t diye yutturdular(güya james bond telefonuymuş).Bİr samsung htc kad... Mesaja git »