bence xp cdsini ta bi yavaş biçimlendir sorun düzelecektir... Mesaja git »
MSI vr601(ms-163c) Webcam driver bulamıyorum yrdımlarınız için şimdiden teşekürler... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Colie Bende öyle düşündm beni 1-2 ay eski hdd idare eder dediğin gibi bi tanede ssd alırsam güzel bi sistem olur Aynen... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Colie 250 g.b sata2 seagate 7200 rpm 1-2 ay sonra ssd alacam :) ben yazana kadar sen yazmışsın zaten dostum :) :)... Mesaja git »
ya bencede iyide o kadar para harcayacak versin 150-200 TL arası, eski hddsi 500 gblıksa gömsün bir tanede 64GB SANDISK SSD hdd kur buraya sistemi, bü... Mesaja git »
eski makinandaki hdd ne kadarlıkt ben onu merak ettim dostum :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ABITMania Orijinalden alıntı: LEON-X Anlıyorum hocama bu tür takıntılar ancak kişiye zarar verir, fiyata göre en iyi ü... Mesaja git »
Abilerim ya da kardeşilerim öncelikle hepinize teker teker teşekür ederim. Ben bu AMD'nin FX Bulldozer işlemcilerini araştrdm 5 yılda tamamlanan işlem... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: srvngrc ram tek modül 4gb alın ekran kartını 6850 ya da 7850 1gb ile değişin işlemci 965 yerine 955 alabilirsiniz daha... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: doucan_21 850tl ye daha sağlam bir sistem alınabilir ekran kartı olmamış. örn; http://resim.donanimhaber.com/m_65161755/tm... Mesaja git »
İşlemci AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) 8MB 940p Anakart ASUS M5A78L LE AM3+ AMD 760G DDR3 SES+LAN 16X Bellek 2 GB DDR3 1333 MHz CL9 KINGSTO... Mesaja git »
ultimate ise güncellemesi varda homede yok galiba... Mesaja git »
başlatıyorum özellikler yükleniyor bölümünde takılıp kalıyo mause hareket ediyor ama orası geçmiyor yardım lütfen... Mesaja git »
başlıktada dediğim gibi arkadaşlar pcmin açılması için 3-4 kere reset atmam gerekiyor bunun nedeni ne olabilir yeni format attım pcme ve bütün driverl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cenkay123 Orijinalden alıntı: Ocean43 Orijinalden alıntı: serty23 AMD FX-8120 3.1 GHz, 16 MB, AM3, 8 Çek... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: anarki24 Orijinalden alıntı: okan6464 Orijinalden alıntı: anarki24 ekran kartını 2 gb 6950 tavsiye ederim.şu an ... Mesaja git »
ewet hemşerim banada öyle geldi daha çok gideri var gibi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: anarki24 ekran kartını 2 gb 6950 tavsiye ederim.şu an için vatanda fiyatı daha uygun ve daha iyi. dostum dediğim gibi s... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: serty23 AMD FX-8120 3.1 GHz, 16 MB, AM3, 8 Çekirdekli BOX İşlemci 212 $ ( 380,54 TL) ANAKART: GIGABYTE 9... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: talatcaner ati6870 yada nvidea560ti alın,ram olarak 2x4 gb tercihim olurdu ramleri ilerdede arttrabilirim dostum şimdil... Mesaja git »
Öncelikle merak edip baktığınız için teşekürler. ve baştan söyleyeyim intel al die tavsiyede bulunmayın arkadaşlar amd alacağım herkese teşekürler ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: 68mehmet68 ewet arkadaşım oyun işlemcisi alacaksan AMD alacaksın. AMD PHENOM II X4 975 (3.6GHz) 6MB AM3 buda güzelde al... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: anadolulu1 Orijinalden alıntı: okan6464 Orijinalden alıntı: anadolulu1 Intel aaaal sözümü dinle yas im 47 a... Mesaja git »
bütün herkese teşekür ederim alacağım işlemciye karar verdim AMD PHENOM II X4 975 (3.6GHz) 6MB AM3 alacağım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: anadolulu1 Intel aaaal sözümü dinle yas im 47 anadolulu1 abicim ben AMD alacağımmmmmm... Mesaja git »
ben cevabımı aldım arkadaşlar hepinize teşekürler... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: SeSioN Orijinalden alıntı: anadolulu1 intel aaaall sözüme bakkk pişman olursun Halen yapmayın be güzel kardeşim b... Mesaja git »
fan dönüyor onda sorun yok ama dediğim gibi yine işlemci ısındığından dolayı mavi ekran reset ramleride ayrı ayrı bütün slotlarda denedim yani bütün o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: exeter İşlemcinizin uzerinde bir kod var ADX6000IAA6CZ ise anakartiniz islemciniz ile uyumsuz bir urun. buna bir bakin. ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: pegasus1881 ıslemcı fanı ıle mavı ekran hatasının ılgısı olması cok cok dusuk bır ıhtımal sorunun ram veya ısletım sıstemı o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: darkpower1-2 amd yi genelde internet kafeler tercih eder intelide normal evdekiler tercih eder genelde ama sen bilirsin amd ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: caitlin arkadaş zaten 2 işlemci arasından tavsiye istemiş, kendine göre sebepleri vardır. INTEL tavsiyesi istese zaten ... Mesaja git »