D
@dtajans 
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Er
11 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: Ankara, Çankaya
Forum İmzası:
dtAjans | Tüm Destek ve Teşvikler
Hakkımda:
Türkiye’nin değişen ve gelişen yapısı göz önünde bulundurulduğunda, ülkemizdeki birçok kurum ve kuruluşun, KOBİ’lere ve girişimicilere yönelik oldukça fazla sayıda hizmeti olmasına rağmen; KOBİ’lerin ve girişimcilerin söz konusu hizmetlerden etkili olarak faydalanamadığı düşüncesinden yola çıkılarak, hedef kitle ile “İhtiyaç Analizi” çalışması gerçekleştirilmiştir. Analizler sonucunda hedef kitlenin, destek ve teşviklerden yararlanamamasının temel sebeplerinin, Türkiye’deki destek ve teşvikler ile ilgili bilgi eksikliği ve söz konusu hizmetlerin dağınık yapısı olduğu ortaya çıkmıştır. Buna ilişkin olarak, destek ve teşviklerin sistematik bir şekilde tek bir çatı altında toplandığı dt Ajans kurulmuştur.

dt Ajans, ülkemizde çeşitli kamu kurum/kuruluşları tarafından sunulan ve dağınık yapıda bulunan, yatırıma yönelik destek, hibe, kredi ve teşviklerin sistematik bir yapıda modellenerek KOBİ’lerin ve girişimcilerin hizmetine sunmayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, temelleri 2010 yılının sonlarına doğru atılan sitemiz, bilgiden değer üretmek anlaşıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.

Çalışmalar neticesinde,Türkiye'de yer alan hibe ve kredi desteklerinin tamamı ile ilgili, güncel ve hedefe yönelik bilgiler, KOBİ’lerin ve girişimcilerin bilgisine ücretsiz olarak açılmıştır.

dt Ajans proje ekibi olarak, üzerimize düşen bu büyük sorumluluğun bilinciyle, ülkemiz girişimcilerine ve değişimi hedefleyen KOBİ’lere yardımcı olacak araçları sunmaktayız. Sizleri de bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.