Bugün ben de bu monitorden aldim. Aceleciligime geldi olu piksel testi yaptirmadim, eve gittim monitoru kurdum nur topu gibi bir olu piksel gozume car... Mesaja git »
4S'te ciddi bir hızlanma oldu diyebilirim, Yeni iPad'te ise çok aşırı bir fark görmedim. Umarım şarj performansı da yükselmiştir.... Mesaja git »
Dün düzeldiğini yazmıştım 3-4 saat sonra yine YouTube'taki yavaşlık başladı. Diğer internet servis sağlayıcılarda durum ne acaba?... Mesaja git »
An itibariyle YouTube'daki yavaşlık sorunu düzeldi. Saat 02:00 oldu yoğunluk azaldı diye düzeldiğini sanmıyorum çünkü 2 gecedir saat fark etmeden her ... Mesaja git »
Özellikle Youtube'da ciddi sıkıntı var birkaç gündür. Normalde video izlerken hiç durmadan yüklenirdi 720P, 1080P fark etmeden, şuan 360P'de bile dolm... Mesaja git »
Video için teşekkürler de amca hakkaten canlı yayında gidiyormuş az kalsın... Mesaja git »
SATILIK The New iPad 16Gb Wifi (Beyaz) Arkadaslar 6 Nisan'da H.burada dan aldigim ve cok temiz kullandigim Yeni iPad imi satm... Mesaja git »
Microsoft ile iletişime geçip 29 TL'ye alınan lisansların altını kaşıyanlar: http://i.imgur.com/GFsQP.jpg... Mesaja git »
◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► http://img189.imageshack.us/img189/5518/ahmet2... Mesaja git »
DH YÖNETİCİ NOTU: Arkadaşlar İphone 5 piyasaya henüz çıkmamış olmasına rağmen sayısız spekülatif konu açılmış ve bu da forum kirliliğine neden olmuştu... Mesaja git »
AKUT'un http://www.hepimizoradayiz.com adresini17 Ağustos 1999'u anmak için ziyaret edebilirsiniz. Hoş, güzel bir uygulama olmuş.... Mesaja git »
Sali gunu istanbul parkta GT86'nin test surusune katildim. Buyuk motorlu araba kullandim ancak spor araba ilk defa kullandim hayatimda. Oncelikle soyl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cancakmak uydunette hiz degisikligi internet uzerinden oluyor mu ? Hicbir soru onay vs verilmeden direk internetten deg... Mesaja git »
Config dosyasından çözünürlüğü elle ayarlamanız gerekiyor. http://www.widescreengamer.com/b/battlefield_vietnam.html... Mesaja git »
Papağana konuşmayı öğretsem daha iyi cevaplar verir. Eğer bir değişiklik olmadıysa OECD ülkeleri arasındaki satın alma gücü listesinde Türkiye sondan ... Mesaja git »
evet arkadaşlar böyle bir topiğin eksik olduğunu düşündüm ve uydunet kullanıcılarını bu başlık altında toplamak istedim.bir kablonet kullanıcısı olara... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: scqo Orijinalden alıntı: GobliN 3 aydır 10Mbit 80Gb kullanıyordum deneme amaçlı ucu ucuna da olsa yetiyordu dosya da i... Mesaja git »
3 aydır 10Mbit 80Gb kullanıyordum deneme amaçlı ucu ucuna da olsa yetiyordu dosya da indirmeme rağmen. Yeni tarifelerle 20Mbit 80Gb kotalıya geçtim. M... Mesaja git »
4 dakikada yuklendi windows 8 masallah. Balkona sigara icmeye ciktim geldim aygitlar hazirlaniyor dedi yeniden baslatti ayarlari yapiyorum suan... Mesaja git »
İndirdim USB'ye atıyorum şimdi kuruluma başlıcam birazdan. Soran olursa şimdiden söyliyim ISO dosyasını indirip Windows 7 Usb Dvd Download Tool ile ... Mesaja git »
Sogutucunun en fazla 5-6 ayda bir temizlenip termal macunun yenilenmesi taraftariyim ben. Once programlarla siz kontrol edin her seyi. Tam bir emin ol... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Frayne Orijinalden alıntı: GobliN Herhangi bir monitoring programiyla(msi afterburner ya da gpuz) arka planda calistiri... Mesaja git »
Herhangi bir monitoring programiyla(msi afterburner ya da gpuz) arka planda calistirip oyuna girin takilma oldugu zaman gpu ya da cpu kullaniminda bir... Mesaja git »
Bir ara Sapphire 4890 Crossfire kullanırken kartlarımdan birisi bir anda çalışmaz olmuştu. Ben de Vatan'dan almıştım ServisPoint bakmıştı aynı şek... Mesaja git »
Aslında çok kolay bir şey ancak ilk defa yapacaksanız biraz dikkatli olmanız lazım. Vidaları söktükten sonra ayırın farklı farklı vidalar olabilir. Ba... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: fenerliste Orijinalden alıntı: fenerliste ENGTX570/2DI/1280MD5 kullanmaktayım ve ekran kartımı alalı 1 yıl kadar bir... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cenkyyy Orijinalden alıntı: Just In Time Orijinalden alıntı: B.M.W arkadaşlar sizin kartlarda kaç çıkıyor bu değ... Mesaja git »
Kartın gücünün yettiğini oyunlarda 4X MSAA açmak bana daha mantıklı geliyor FXAA'ya göre. Performans olarak götürüsü yok gibi bir şey, güzel bir tekno... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H Orijinalden alıntı: cobi 3-4 saattir herşey iyi gidiyor daha sorun yaşamadım driverdan dolayı. bende de... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: B.M.W Orijinalden alıntı: GobliN Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Sanırım yakın zamanda İnventus'a gelecek... Mesaja git »
Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Sanırım yakın zamanda İnventus'a gelecek en alınası kartlardan biri bence şuan piyasadaki. Bir şey dik... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: perikentli Orijinalden alıntı: GobliN Eğer durumunuzu zorlayacaksanız bence satmayın kartı. Gayet güzel bir kart. Şuan... Mesaja git »
Eğer durumunuzu zorlayacaksanız bence satmayın kartı. Gayet güzel bir kart. Şuan satıp bir kart almaya kalksanız alternatif gerçekten az. 7850 ile ara... Mesaja git »
Evet sayın arkadaşlarım biliyorum geç kaldım ama işte tam sezon başı bizim işlerin patlama zamanı o yüzden bir türlü bu kartı denk getirip alamadım ne... Mesaja git »
Sabırsızlığıma yenik düşüp Zotac GTX 680 2GB aldım dün. Kart referans tasarım olduğundan çok sessiz diyemem ancak dayanılmayacak gibi de gürültülü değ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ZiveR Beta Nvidia Geforce 302.59 DriverVer = 05/04/2012, 8.17.13.0259 http://www.mediafire.com/download.php?wy3rsh7e8... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: marfoglu Orijinalden alıntı: GobliN Arkadaşlar ufak bir sorum var. Bildiğiniz gibi şuan piyasada sadece Zotac GTX 670 ... Mesaja git »
Arkadaşlar ufak bir sorum var. Bildiğiniz gibi şuan piyasada sadece Zotac GTX 670 var. Sizce diğer markaların ürünlerini mi bekleyeyim böylece bir iht... Mesaja git »
Kayıt ekranında boş yere sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster'i seçin. Stereo Mix çıkacaktır ona da sağ tıklayıp etkinleştir'... Mesaja git »