imazadaki aracı kullanıyorum, otomatiktir. az önce yeni c4 mcp test ettim. daha önceden 308 auto6 da test etmiştim. bildiğim kadarı ile her ikisi de a... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: torium Full versiyonunu sanırım 80 bine mal edebiliyorsunuz. Bu arada aracın kullanımının süper olduğunu söyleyebilirim. Son... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mxite Bende kumho lastik 4 adet aldım gayet memnunum, özellikle baya bir sessiz lastik şu aderese bakarsan performansını gör... Mesaja git »
daha önce de yazmıştım, kumho KW 17 kalitesiz bir kış lastiği değildir. bunu uludağ ve kartalkayaya 2 haftada bir bazen her haftasonu aracı ile çıkan ... Mesaja git »
Toyota Yariste ve şu anda Civic imde kışlık olarak KW 17 kullandım/kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım, fp olarak gayet yeterli buluyorum. arab... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ERDA Orijinalden alıntı: OnRSL istanbul da depoyu fulledim, ankaraya kadar otobanda max 120 , ankaradan konya ya ka... Mesaja git »
istanbul da depoyu fulledim, ankaraya kadar otobanda max 120 , ankaradan konya ya kadar da max 100 ile devam ettim. konya yaklaşımında ışık yandı 638 ... Mesaja git »
eğer havalandırmayı buğu çözmek için tamamen ön cama verirseniz bir süre sonra üstte kalan sol sileceğim lastiklerine de sıcak hava değdiğinden nispet... Mesaja git »
arkadaşlar ben bizim bu silecek lastiklerinden iyice tırstım, çok zayıf geldi bana... yıllarca bundan önceki her iki aracımla da uludağa çıkıp indim, ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ABABA2307 Silecek lastiğine hidrolik yağını; araba ile işin bitince, akşama doğru eve-otele vb. bir yere varıp stop ettikten... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tanerm pssst uleyyn.bit torbası... @OnRSL:sileceklerin ucunda buzdan dolayı tırtıklanma oluşmamışsa bir bez parçasın... Mesaja git »
imzadaki araç henüz 6 aylık, sileceklerde geçen haftaya kadar bir sorun yoktu, silerken iz bırakmaması vs sorunsuzdu. Fakat geçen haftalarda uludağa ç... Mesaja git »
bilgi paylaşımı konusuna geri dönelim isterseniz netion modüldeki ngc HD kanalının görüntüsünün gitmesi olayını, Technisat ın biberli modelinde ... Mesaja git »
netion conax modül ile ngc hd izleyemiyorum, açılıyor sonra kanal degiştirince kanal bir daha gelmiyor, ama eurosport hd de böyle bir sorun yok? techn... Mesaja git »
korsana binen insanların korkarak başına bişey geleceğini bilerek binmediğini açıkca söyleyebilirim, neredeyse herkes tanıdığı oradan buradan ahbap ol... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sofokles2000 1 kez Küçükyalı, 3 kez Pendik şubesine gittim bu denli büyük sorunlar yaşamadım. Şubeden şubeye fark sanırım. ... Mesaja git »
auto king topic inde yazmıştım tam da bu konu ile ilgili, hatunun biri daha 4 aylık aracımıza öyle bir kapı açtı ki sağ arka kapıda kendi kasını... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sofokles2000 Orijinalden alıntı: OnRSL gecen haftalarda trafik ışığında duran bir araçtan inen vatandaş kapısını öy... Mesaja git »
biz de agustos ayında 2010 model siyah elegance civic aldık, şu anda bile aracı işten gelince bi neden bulup sürmek için can atıyorum. vites olayı süp... Mesaja git »
gecen haftalarda trafik ışığında duran bir araçtan inen vatandaş kapısını öyle bir açtı ki benim kapıda dümdüz bir çizgi şeklinde göçük oluştu. boyası... Mesaja git »
eğer bir gelir kalemi rant aracına dönüşürse taksiciler kusura bakmasın parasını ölcüp biçerek harcayan vatandaşın başka bir şansı kalmaz. eskiden ols... Mesaja git »
Kumho ları da göz ardı etmeyin, gecen sene kumho almıştım, gayet memnundum, bu sene de yeni aracıma kumho aldım ( kw 17 ) henüz taktırmadım, yol sesi ... Mesaja git »
bizim araçların benzin ışığı yandığı anda kaç lt benzin tüketmiş oluyor veya depoda ne kadar kaç lt kalmış oluyor, ışık yanıdığında ya da yandıktan kı... Mesaja git »
ancak dün akşam aracı bayide inceleme fırsatı buldum, açıkcası eski bir Yaris kullanıcısı olarak aracın iç hacmi Yaristen bile daha dar geldi bana.... Mesaja git »
fiyatları görünce resmen koptum, bu fiyatlara bu arabayı alana şaşarım, git toyota yaris al daha iyi fiyatlar beklediğimden de fazla çıktı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: AiQUiDiE Ben çok beğendim ancak... Alırsam dizel alırım ki o da çok bi pahalı Ben de çok istedim bu araç TR ye... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ecz_mel arkadaşlar bugun bin bakım için Afyon servisindeydim. Urabn cryuıse de 7 koltuk yokmuş ben yanlış biliyor muşum özür... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: rahan35 Ben de Yaris'le aynı platform diye hatırlıyorum sanki Ancak Yaris'ten biraz daha büyük olması lazım. Yaris'le Auris ... Mesaja git »
2010 Honca Civic Elegance Otm ile aranızdayım... saygılar.... Mesaja git »
2007 model 1.4 dizel aracım 23bin lira başlangıç fiyatı ile satılık arkadşalar, sahibinden.com da da ilanı görebilirsiniz... bu arada aracı bayiye ver... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Mr_Beyaz Hayırlı olsun, ayıptır sorması kaça aldı? Bugün honda bayisine gittim, elegance full paket 46,400'den düz 45'e inip... Mesaja git »
Honda civic lerde anti patinaj sistemi bulunmakta mıdır? bilgi verebilir misiniz? makyajlı modelde elegance donanımda VSA olduğunu gördüm ama detaylar... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: ceyhunberber Orjinalden alıntı: OnRSL agustos ayında ülkemizde satılacak olan Urban Cruiser çok ilgimi çekti arka... Mesaja git »
agustos ayında ülkemizde satılacak olan Urban Cruiser çok ilgimi çekti arkadaşlar, 1.4 D4d AWD, ben daha büyük bir araç sanıyordum bunu ama dingil mes... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Polemik Orjinalden alıntı: denizza yeni yönetmelikle alabildiklerine göre,demekki saçmalık falan değilmiş. sen trafi... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: EIRP Açıkçası ben bu metrobüs olayının medya! tarafından çok fazla abartıldığını düşünüyorum. En kısa zamanda ise eksikl... Mesaja git »
jantlar yakışmış, orjinali gibi R15 boyutunda mı aldın?... Mesaja git »
makyajlı yaris benim derdime de çare bulmuş, dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama terra donanım seviyesinde derinlik ayarlı direksiyon ve yükseklik ayarlı... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: GRONHOLM Hiçkimseye yandaş olmayanlara inanalım. Ama doğan gurubuna değil. Orjinalden alıntı: Nicotinell Orjina... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: KATADE http://www.radyoonbes.com/resimler/haberler/10928.jpg haberin kaynağı aydın efendi işine geldiği gibi masa başı h... Mesaja git »