Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
OnRSL
Gerçek AdOnur Kaymak
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 2 Aralık 2005
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 2 ay önce, 15:07
Son giriş tarihi: 3 gün önce, 23:42
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 15:07)
XV AWD sistemi hakkında yeterli bilgi sahibiyim, Kuganın 4x4 sistemi ile karşılaştırmasını yapabilen hiç oldu mu? sitelerinde yeni versiyon akıllı awd... Mesaja git »
Fiat Freemont Fiyatlar Belli olmuş (dudak uçuklatır) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 09:24)
Orijinalden alıntı: senersongur Freemont SUV gibi durmuyor. Subaru Forester gibi bi araç sanki. daha önceki postlarımda yazmıştım, ABD de d... Mesaja git »
Kumho nasıl bir lastik? başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 08:23)
Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti Orijinalden alıntı: alplord Orijinalden alıntı: OnRSL Kumho gayet güzel bir lastiktir, 4 se... Mesaja git »
Fiat Freemont Fiyatlar Belli olmuş (dudak uçuklatır) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 11:22)
yalnız bu araç bizim ülkeye SUV olarak girdi ancak, doğum yeri ABD de satışında direk şu ifade geçmekte "MOST VERSATILE & AFFORDABLE CROSSOVER" a... Mesaja git »
Kumho nasıl bir lastik? başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 08:47)
Kumho gayet güzel bir lastiktir, 4 senedir Kasım ortası takar Nisan başında çıkartırım, Istanbul'da ve Uludağ, Kartalkaya dağ yollarında kullanmaktayı... Mesaja git »
Fiat Freemont Fiyatlar Belli olmuş (dudak uçuklatır) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 18:00)
Orijinalden alıntı: eczman2000 Orijinalden alıntı: OnRSL Bugün aracı kullanma şansım oldu, boyutlar olarak rakip olarak bahsedilen araçlar... Mesaja git »
Fiat Freemont Fiyatlar Belli olmuş (dudak uçuklatır) başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 15:32)
Bugün aracı kullanma şansım oldu, boyutlar olarak rakip olarak bahsedilen araçlardan çok daha büyük, bagaj hacmine vs hiç girmiyorum bile. Kullanımı d... Mesaja git »
Citroen C3 makyajlanıyor mu? konusunu başlattı (10 ay önce, 11:34)
selamlar, makyaj işleminin Brezilya'da yapıldığı söyleniyor, acaba avrupa modellere de uygulanacak mıdır? çok yerinde bir operasyon gibi geldi bana, f... Mesaja git »
Yeni Elantra alanlar,satanlar,binenler başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce, 00:58)
1 aydır San Diego dayım mecburu bir sebepten dolayı, ve bu süreçte kardeşimin 2011 model 1.8 Elentrasını kullanıyorum. Açıkcası araç dış görünüş olar... Mesaja git »
Kış lastiği tercihleriniz ? başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 08:06)
Kumho kw-17 f/p olarak tavsiye ediyorum 3. sezondur kullanacağım .... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
2010 Honda Civic 1.6 Elegance Otm.

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.047