Emekmi? :))) üstad kimse kızıp alınmasın ama burada yapılan emek değil düpedüz kul hakkı, olmayan kişiler olmayan mailler olmayan telefonlar üzerine... Mesaja git »
Araç ankara plakalıdır ankara istanbul 4 yıl yozgat iki yıldan buyana ordu ilinde kullamılmaktadır merkezi kilit ön iki cam otomatiktir, resim koymaya... Mesaja git »
Çok haklısınız, bir kere kaypaklık yapacak bir insan değilim içimde allah korkusu vardır burada insanları kandırıp menfaat temin ediceğime yakarım d... Mesaja git »
Aracımı forumdan bir arkadaşa satmak istiyorum, hiç bir yerede ilan açmayı düşünmüyorum, araç 142000 de orjinal kilometresidir, sağ arka veya sol arka... Mesaja git »
Sıcak fırsatların piri büyük insan değerli şahsiyet tuvnera bunu yazdıktan sonra benim için konu kapanmıştır.... Mesaja git »
Üstad kusura bakma ama kocaman ayran yada şalgamdan ayrıca 4 adet salata içeren kocaman iki lahmacunun hesabı 3.5 tl ise açlıktan ölsemde o lahmacun... Mesaja git »
İBende onu diyorum, tersi olup altın çıksaydı siz yine burada bunu öngören uzmanlar oldu yaxacaktınız, biri inecek biri çıkacak diyorsa mutlaka bir ... Mesaja git »
Sunuda ekleyim, 6 yıl boyunca kuyum sektöründe çalıştım, altın geleceği tahmin edilmesi en zor yatırım aracıdır, kimin ne dediğinin hiç bir önemi yok... Mesaja git »
Uzmanlar öyle diyorsa hemen altına yatırım yapmak lazım.sanırım siz piyasaya biraz uzaksınız, uzmanlar ne diyorsa tersini yapın ihya olun, bknz. Son... Mesaja git »
Ya arkadaş acayip kararsız kaldım philips gc9240 526 tlye alınırmı. Kullanan varmı bi akıl verin... Mesaja git »
elinde %15 morhipo indirimli hesap olan bi arkadaş PHİLİPS GC9240 BUHAR KAZANLI ÜTÜ'de çeki deneyebilirmi, çek geçerlimi ve fiyat kaç tlye düşüyor (no... Mesaja git »
bu morhipo %15 in kaynağı nedir yabi ütü alıcaz hiçbir hesabımda yok... Mesaja git »
bende iki ürün arasında kaldımkullanan arkadaşlaer bi yorum yapabilirmi, sanki tefal 1 tık önde gibi, ama uzman arkadaşların yorumunu bekliyorum almak... Mesaja git »
bkm yi bilmiyorum, ben paracodla aldım, sistem iki defa hata verdi üçüncüsünde çekti parayı, ancak kontrol ettiğimde 3 defa çekilmişti müşteri hizme... Mesaja git »
Gecen hafta bizzat denedim, mh deki cok bilmiş bayan iptal edilir demesine rağmen aldım ve 3 gr altın suan evde.:))) gönül rahatlığı ile alabilirsi... Mesaja git »
aile bireyleri adına 7 adet hesap açmıştım, yedisindende aynı kartla alışveriş yaptım, ödemelerim onaylandı, ürünler elime ulaştı, hesaplarda halen ... Mesaja git »
sanalpazara giriş yapın, isminizi tıklayın (merhaba **** yazan yerdeki isminizi) sanalpazara hoşgeldiniz yazısının altındaki hesabım sekmesini tıkla... Mesaja git »
Aynentesekkur ediyorum ama bi daha bulasmam bu ise... Mesaja git »
Aveayi arayip kayit olusturduktan 1 saat sonra telefon nihayet acildi... Mesaja git »
İphone degil, cihaz xperia s, henuz 48 saat olmadi, telefonu simsiz actigimda secili sebeke avea kullanilamiyor diye sol ustte uyari cikiyor, simli ol... Mesaja git »
Valla bilmiyorum kardesim ama bu bana cok buyuk ders oldu bir daha asla bulasmam bu islerebu arada benimde hattim avea ancak ben avea ile ilgili bi ... Mesaja git »
Allahini seven biri yardimci olsun biktim artik ya.pasaportu bulana kadar canim cikti birbucuk ay telefon evde yattiktan sonra dun saat:15.00 de edevl... Mesaja git »
Hala açılmadı servis yok yazıyor arama yapıncada telefona izin verilmiyor diyor lanet olsun ya... Mesaja git »
Bugun saat 15.00 de edevlet uzerinden kaydi yaptim ancak bu saate kadar acilmadi telefon, ne kadar surede aciliyor.offff yoruldum artik bir daha bulas... Mesaja git »
İyice corbaya donmus.simdi bankaya gidip pasaport sahibinin tc nosu ve imei numarasiyla vergi odenebiliyormu, yoksa pasaport olmak zorundami... Mesaja git »
anneme anneler günü hediyesi alıcam şu ürün dikkatimi çekti, fiyat çok uygun olduğu için biraz şüphelendim alıp almamakta kararsız kaldım,mcj'yi sayma... Mesaja git »
Pasaport ve imei ile bankaya yatiriliyor denmis, tc kimlik ve imei no yeterli olmuyormu, illa pasaportmu lazim, ikinci sorum ise bu yeni bordo renkli ... Mesaja git »
Acil 3 adet morhipo 25/10 yada 1 adet 75/20 alinacaktir.saat 8.45e kadar buradayim... Mesaja git »
Ayni seyi bende sormak istiyorum, sanirim cipli secenegi seciliyor cunki son cikan bordo pasaportlar cipli diye biliyorum konuya hakim bir forumdas ... Mesaja git »
dükkan üyeliği bekleniyor, ikinci siparişimizi verelim bakalım... Mesaja git »