Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
antireis
Gerçek Aderhan e
KonumOrdu,Merkez
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 24 Eylül 2011
2. el mesaj sayısı: 445
Son mesaj tarihi: 21 sa. önce, 01:36
Son giriş tarihi: bir sa. önce, 21:43
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları6
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (21 sa. önce, 01:36)
sen normal değilsinşu dakika itibariyle seni dikkate almıyorum, yazdıklarım acayip yaralamış seni, biraz yaranla başbaşa kal... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (21 sa. önce, 01:29)
şahsınızda herkesten özür diliyorumtartışma yaratmak değildi amacım ama vakti fazla olan arkadaşlar biraz fazla uzattılar... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (22 sa. önce, 01:12)
sana bişey demiyorum, sanırım işin yok iş arıyorsun kendine.tamam büyüksün ahklısın sen süten çıkmış akkaşıksın, hiç bir hatan kusurun yok, tğüm kab... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (22 sa. önce, 00:55)
siz beni hiç anlamamışsınız :)))) tamam uzatmaya gerek yok.... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (22 sa. önce, 00:30)
neyse uzatmaya gerek yok kardeşim, yeterince kirlettik burayı, sizde benim kul hakkına girdiğimi düşünüyorsanız hakkınızı helal edin, herkeste hakkı... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (23 sa. önce, 23:59)
herkes doğru bildiğini yazıyor sözümüz yok, ama gerçekten ben bişeyi anlamakta zorlanıyorum, bu ypılan işlerin çok normal olduğunu düşünmek biraz gari... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (23 sa. önce, 23:50)
sözüm yapanlara yapmayanlara değil, sözüm yapıp üstünede burada emekten dinden imandan bahsedenlerebende sorun yokta bu kadar okuduğunuzdan bu sonuc... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (23 sa. önce, 23:24)
tamam kardeşim sen haklısın.sana son bişey söyleyim, şimdi bu fake hesap açılan sitelerden birinin tersi dönse ve buradaki yazışmaları ve açılan fak... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (24 sa. önce, 23:09)
size kısa bir cevap vericem, gidin bir mağazayı soyun ve mağaza sahibi sigortadan parasını fazlasıyla alsın, siz ahlaki olmayan bir şekilde gelir el... Mesaja git »
Çek Satış & Takas bölümü (morhipo, daybuyday vs) başlıklı konuya yorum yazdı (24 sa. önce, 22:55)
:))) üstadım bunda anlamayacak birşey yok, bende tartışma çıkarma peşinde değilim, ancak madem sordunuz yazayım, bakın öncelikle şunu belirteyim ben... Mesaja git »
Arkadaşları

CΛRNIVΛLE

hipermuz

UGURUM79

irs69

lord0909

nydp
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078