beyler şuan amerikan heavy kasıyorum t32'ye geçicem çok yakında ama bu böyle olmayacak gibi,para kasamıyorum çünkü.zaten t32'ye geçince tamir masrafı ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: turkhacking arkadaslar net yavas benım o yuzden test server ındıremedm bu amx 12 t olayını bırısı bana özetleyebılırmı :D ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: UberJager Merhaba Beyler t 34 tankını kasıp almanız için son fırsatınız. 12500 altını rüyanızda bir arada göremeyecekseniz h... Mesaja git »
byler servere girebilen varmı?1 saat önce kurdum daha giremedim oyuna... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Aseuz Orijinalden alıntı: Darkness_World Orijinalden alıntı: pausanias wotakincilar.com RDR üyesi Aseuz'dan alın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: pausanias wotakincilar.com RDR üyesi Aseuz'dan alıntıdır. "7.5 Test Sürüm Kurulumu Artık test versiyonunu denemek ... Mesaja git »
byler server dolu diye oyuna girmiyo napcam şimdi... Mesaja git »
akadaşlar ben t29'a skin indirdim fakat bu dosyaları nereye atacağımı bilmiyorum,dosyalar (.dds) uzantılı,napcam şiimdi?... Mesaja git »
hocam çok saolun sayende sorunu çözmüş oldum... Mesaja git »
arkadaşlar sağ analog çalışıyor ama şut,pas,orta görevi görüyor ve kalecilikte penaltı kurtaramıyorum nasıl çözebilirim?... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Orijinalden alıntı: Darkness_World kariyer modda manu'da oynuyorum ancak en kötü takımlara karşı bile mahkum... Mesaja git »
kariyer modda manu'da oynuyorum ancak en kötü takımlara karşı bile mahkum oynuyoruz top onlara geçtiği anda bizimkiler defansa yığılıyor adamlar o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mukemal güncelleme var 650 mb ağır mağara... Mesaja git »
bu oyunda niye bu kadar çok gol oluyor arkadaş.career mod oynuyorum maçlar 20dk her maç en az 4-5 gol oluyor bi maçta 1-1,1-0 bitsin yav,yok mudur bir... Mesaja git »
arkadaşlar 7.4 ile tankın içinden kamera olacaktı, yattı mı bu iş?... Mesaja git »
Moğollar
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce, 01:41)
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60 21 kişilik kontenjanı var. Puanı 423 benim puanımda 423,5 rahatça girebilir miyim. Arkadaşım 1 zayıfın var gir... Mesaja git »
karneyle falan alakası yokta eğer sbs puanın o okulun taban puanından 0,000001 düşük olsa bile almazlar+kontenjan olacak. şurdan bakabilirsin taban ... Mesaja git »
http://img683.imageshack.us/img683/5950/wot3.gif Selam, World of Tanks, ana konuyu kesinlikle hak ettiğine inandığım oyunlardan birisi. Si... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kilic06 para kasmak için pz ıv mı daha iyi pre tank t-25 mi tier 5 tanklar para kasmak konusunda ustadır pre tanklar iç... Mesaja git »
en düşük: ekran kartı:intel exreme graphics işlemci:intel atom 1.6ghz ram:128mb önerilen: ekran kartı:ati hd 7990/gtx 690 işlemciIntel... Mesaja git »
şu ''script'' olayınada inşallah bir çözüm getirirler.... Mesaja git »
derdini tam anlayamadım ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabilirim... Mesaja git »
mount blade warband orta ayarda oynarsın, cod 2,cod 4 oynarsın düşük-orta ayarda... Mesaja git »
oha hataya bak bende hemen pes'e geçmen lazım... Mesaja git »
yanına 2-3 kişi al öyle oyna arkadaşların vs.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Ahmi524 Orijinalden alıntı: Darkness_World Orijinalden alıntı: Ahmi524 Orijinalden alıntı: Darkness_World ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Ahmi524 Orijinalden alıntı: Darkness_World beyler şuan oyun korsan ve ben cd-key alacağım.bf3 cd'sinden yükleyince oyu... Mesaja git »
beyler şuan oyun korsan ve ben cd-key alacağım.bf3 cd'sinden yükleyince oyun originin ana menüsünde gözükmüyor(my games bölümünde),o yüzden bende orig... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Darkness_World Orijinalden alıntı: xaxa789 Arkadaşlar US serverındaki hesabımı bırakıp EU serverina geçmekte bulunuyor... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Principes Cautiona mesaj attım ama sağolsun çok yardımcı olmadı. Neyse oyunu bırakıcam sanırım İlk alan alır hes... Mesaja git »