Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
Darkness_World
Gerçek AdEski Adam
Doğum Tarihi22 Nisan 1914
MeslekÖğrenci
İlgi AlanlarıPc oyunları,Dersler
KonumAnkara,Altındağ
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 22 Ağustos 2011
2. el mesaj sayısı: 1
Son mesaj tarihi: 9 ay önce, 19:40
Son giriş tarihi: 4 ay önce, 02:55
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Bağlantılar
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
MÜTHİŞ BİR OLAY FLEXICAM PRO 0.80 1600X1200 (2megapixel) başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 19:40)
orospularrrrrrrrrr... Mesaja git »
ÜST BACAK YAĞLARI YAKMA ? başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 02:03)
hgafhjzhvbjfdngırehgSDŞLGHAFDHASLFDJGHJgjfdhgşdfshgdshgdfsşghdsfgşdfsjgkdsfffghshgjkdshgeurrrshkglhserutgdhgfjbvcnxvaioeıatgujerıghadfjşlhndsbmknşjnfr... Mesaja git »
Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu başlıklı konuya yorum yazdı (9 ay önce, 03:53)
iyi duyulrulmuş ne zaman çıkar... Mesaja git »
World Of Tanks Taktik Paylaşım Forumu başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 23:47)
Orijinalden alıntı: ERCİYES1975 Orijinalden alıntı: Darkness_World Orijinalden alıntı: ERCİYES1975 Orijinalden alıntı: hsn1997 ... Mesaja git »
Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 21:26)
bune len konuya ilgi azalmış upp... Mesaja git »
World Of Tanks Taktik Paylaşım Forumu başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 21:19)
Orijinalden alıntı: ERCİYES1975 Orijinalden alıntı: hsn1997 Şöyle bir şey var dikkatimi çeken.Bir süre çok kullandığınız bir tank yerine y... Mesaja git »
World Of Tanks Taktik Paylaşım Forumu başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 18:31)
Orijinalden alıntı: FreePartisan Orijinalden alıntı: a4technic Orijinalden alıntı: turkhacking orası dısında nerelerde kasabılırım p... Mesaja git »
Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 03:39)
Orijinalden alıntı: j4cksp4row58 6 ay önce filandı sanırım 2 kere anca yapıyodum :D başladığımda 5 yapıyodum nerdeyse yapmıyodum ilk olarak dizd... Mesaja git »
Şınav ve Barfiks Hakkında Her Şey başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 01:10)
beyler bu şınav programını uygularken kol kasları gelişirmi hemen?çünkü haftada 3 gün yapcaz sadece... Mesaja git »
- Rocky Balboa Fan Club - 20 KİŞİ OLDUK - başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce, 01:18)
add me... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

Hakkında
Ben bensem ben benimdir,bunu büyütmeye gerek yok.

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078