Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
baracuda10
Gerçek AdHakan Tan
Doğum Tarihi24 Ağustos ****
MeslekBarcaptain
KonumAntalya,Konyaaltı
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 12 Temmuz 2011
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 2 ay önce, 22:27
Son giriş tarihi: 18 sa. önce, 21:43
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
PSN Hesap Bilgilerimiz / Online PSN (Güncelleme 5 Mart - 22:16) başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 22:27)
Orijinalden alıntı: fatihto @Aragonit. @TeksasLee @FruitFly @baracuda10 @FruitFly Kesinlikle katılıyorum... Mesaja git »
PSN Hesap Bilgilerimiz / Online PSN (Güncelleme 5mart2013) başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 21:51)
PSN ID:baracudaTR Cod Mw3 Cod Black Ops 2 Battlefield 3 Pes 12 Assasins Creed 3 Heavy Rain Motostrom Apocalypse Red Dead Redemption... Mesaja git »
HERKES PS3 DONANIMINI EKLESİN [RESİMLİ] Move alanlar güncellesin lütfen başlıklı konuyu favorilerine ekledi (2 ay önce, 22:56)
Herkes buraya ps3'nü nereye , hangi donanıma bağlamış resimleri görelim hadi bakalım Sistem güncellemerini(extra aparatlar ,oda değişikliği ... Mesaja git »
Sony PlayStation 3 Dual Shock - GOLD başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 21:42)
altından game consol http://www.byteat.net/2010/04/03/lavish-toys-24kt-gold-ps3-slim-or-xbox-360-5000-each/ http://resim.donanimhaber.com/upfil... Mesaja git »
20 Şubat'da PS4'ün tanıtılacağına inanıyor musunuz? Liste Yapıyoruz! başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 23:01)
bence açıklanabilir ps4... Mesaja git »
xbox720 konusunu başlattı (3 ay önce, 22:52)
adamlar yapmış ya... Mesaja git »
CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 21:17)
güncellemeden sonra nuketown gitti galiba ve arkadaşlarda da bu sorun var dlc not found gibi bir yazı sizlerde de varmı bu sorun... Mesaja git »
Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 19:25)
3d explorer da sorun yasayan varmı ben hiçbir 3d sini seyredemiyorum canlı destek ile de konustum yok güncelmi tvin falanda 1031 var dedim bağlantın d... Mesaja git »
Samsung Galaxy Ace S5830 ANA KONU başlıklı konuya yorum yazdı (5 ay önce, 20:23)
arkadaşlar telefonunuzda twitter da problem yasıyormusunuz pcde de ve tabletde vede başka telefonda girebiliyorum ama 5830 da twitter a bağlanamıyorum... Mesaja git »
CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI başlıklı konuya yorum yazdı (6 ay önce, 19:21)
@Fifaboy kullandığın silah ekipmanlar nelerdir detayı verirmisin mümkünse... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
1x150 cm çanak 1x atlanta hdbox- 1 x nextstar 16500 fta-1 x goldmaster 9400 vcı-1x SkyStar 2.6d-1 x diseqc motor-1 x samsung le 32c650-1x samsung es46''6140-1 x samsung galaxy ace s 5830-1 x Western Digital Elements 1.5TB Usb 3.5'-1 x casper nirvana laptop 1 x PS3 320gb 1 x Samsung HT-D5550

DH PS3 OYUNCULARI

PSN ID baracudaTR
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET, Vodafone
Oyun Platformu
PS3, Xbox
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Klima
Bosch
Ses Sistemi
Ses Sistemi

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.047